Kimyasal gebelik tecrübeli anneler

Evet psikolojik olarak yaşadım. Açıkçası sonraki ayda psikolojik olarak yaşadım. Çünkü kendimi hemen hamile kalabilirim diye şartladım. Hemen hamile kalanlar vardı forumda
ve hayat çok garip kimysal gebeliği yaşadıktan 1-2 hafta sonra eltimle doktora gittik ve hamile olduğunu öğrendik o kadar garip bi duyguydu ki benim için anlatamam

ve hayat çok garip kimysal gebeliği yaşadıktan 1-2 hafta sonra eltimle doktora gittik ve hamile olduğunu öğrendik o kadar garip bi duyguydu ki benim için anlatamam
Ben yakın arkadaşımla aynı ay hamile kaldım benim beta değerim arkadaşımdan daha yüksek oldugu halde sağlıksız gebelik yaşadım. Arkadaşım şu an 5 aylık hamile canım

İyi geceler arkadaşlar 28 Ağustos'ta kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay normal döngüme göre 25-26 Eylül'de adet olmam gerekirdi hala olmadım ve doktora gitmeye korkuyorum 😭 göğüslerimde şişlik ve bikaç gün öncesine kadar adet olacakmış gibi sancım vardı o da gitti tamamen . Geceleri de sıcak basıyo bana yanıyorum böyle eşim bile fark ediyo acaba adet gecikmesinden olur mu bu belirtiler hamile olduğuma innadırmak istemiyorum kendimi 😭
Merhaba, geçmiş olsun ve hayırlı olsun:) kimyasal gebelikte nasıl belirtileriniz oldu? Mesela başta olan ve sonradan kaybolan belirti var mıydı? Benim de pozitif çıktı 2 gün önce ama göğüs sızlamam azaldı endişeliyim o yüzden :KK43:

X