Kimyasal gebelik tecrübeli anneler

Ftmth

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
69
16
28
İyi geceler arkadaşlar 28 Ağustos'ta kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay normal döngüme göre 25-26 Eylül'de adet olmam gerekirdi hala olmadım ve doktora gitmeye korkuyorum göğüslerimde şişlik ve bikaç gün öncesine kadar adet olacakmış gibi sancım vardı o da gitti tamamen . Geceleri de sıcak basıyo bana yanıyorum böyle eşim bile fark ediyo acaba adet gecikmesinden olur mu bu belirtiler hamile olduğuma innadırmak istemiyorum kendimi

Canım ben kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 10 gün kadar uzamıştı ama çok araştırma yapmıştım hemen hamile kalanlar da var. İnşallah sen hamilesindir

Hamilelik gerçekleşmiyor. Sakat döllenme, kalitesiz yumurta veya spermden dolayı vücut adet yolu ile dışarı atıyor. O ara beta değeri yüksek çıkıyor ama daha sonra adet olunca kendi sıfırlanıyor
Bende suan çatlatma ignesi ile hamile kalmaya çalışıyorum. 12 gün sonra test yap dediler ama dayanamayıp 8 gün yaptım ama pek anlamadm

Eklentiler

• IMG_20200929_003217.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 64
Bende suan çatlatma ignesi ile hamile kalmaya çalışıyorum. 12 gün sonra test yap dediler ama dayanamayıp 8 gün yaptım ama pek anlamadm
Testiniz pozitif görünüyor. Beta değerinizin 2 günde bir düzenli olarak en az %60 artması gerekiyor. İnşallah değeriniz düzenli artar tebrik ederim.

umarım 9 aydır çocuk deniyoruz sonra doktor a gittim ve polikstik over sendromun var dedi kendi başına hamile kalamazsın fln umarım bir an önce çocuk sahibi olurum
İnşallah hamilesindir ben Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim Haziran ayında dış gebelik geçirdim. 1 senedir çocuk istiyoruz ama gebelikler hep sıkıntılı oldu.

Canım ben kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 10 gün kadar uzamıştı ama çok araştırma yapmıştım hemen hamile kalanlar da var. İnşallah sen hamilesindir
Peki 10 günlük gecikmede gebelik belirtileri yaşadın mı

Peki 10 günlük gecikmede gebelik belirtileri yaşadın mı
Evet psikolojik olarak yaşadım. Açıkçası sonraki ayda psikolojik olarak yaşadım. Çünkü kendimi hemen hamile kalabilirim diye şartladım. Hemen hamile kalanlar vardı forumda

HAYIRLısı olsun inşAllah hepimiz içiin brn hala adet olmadım bakalım pazartesiyi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…