Kimyasal gebelik nedirCanım ben kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 10 gün kadar uzamıştı ama çok araştırma yapmıştım hemen hamile kalanlar da var. İnşallah sen hamilesindir
Hamilelik gerçekleşmiyor. Sakat döllenme, kalitesiz yumurta veya spermden dolayı vücut adet yolu ile dışarı atıyor. O ara beta değeri yüksek çıkıyor ama daha sonra adet olunca kendi sıfırlanıyorKimyasal gebelik nedir
Bende suan çatlatma ignesi ile hamile kalmaya çalışıyorum. 12 gün sonra test yap dediler ama dayanamayıp 8 gün yaptım ama pek anlamadmHamilelik gerçekleşmiyor. Sakat döllenme, kalitesiz yumurta veya spermden dolayı vücut adet yolu ile dışarı atıyor. O ara beta değeri yüksek çıkıyor ama daha sonra adet olunca kendi sıfırlanıyor
Hamilesin sanırım bariz çizgi var canım hayırlı olsuunBende suan çatlatma ignesi ile hamile kalmaya çalışıyorum. 12 gün sonra test yap dediler ama dayanamayıp 8 gün yaptım ama pek anlamadm
Testiniz pozitif görünüyor. Beta değerinizin 2 günde bir düzenli olarak en az %60 artması gerekiyor. İnşallah değeriniz düzenli artarBende suan çatlatma ignesi ile hamile kalmaya çalışıyorum. 12 gün sonra test yap dediler ama dayanamayıp 8 gün yaptım ama pek anlamadm
İgneden dolayı olabilir miş o yüzden 12.ci günü bekliyorum hemen ümitlenmek istemiyorumHamilesin sanırım bariz çizgi var canım hayırlı olsuun
Çatlatma ignesinin bir yanılgısı olmasından korkuyorumTestiniz pozitif görünüyor. Beta değerinizin 2 günde bir düzenli olarak en az %60 artması gerekiyor. İnşallah değeriniz düzenli artartebrik ederim.
O konuda pek fikrim yok inşallah hamilesindirÇatlatma ignesinin bir yanılgısı olmasından korkuyorum
umarım 9 aydır çocuk deniyoruz sonra doktor a gittim ve polikstik over sendromun var dedi kendi başına hamile kalamazsın fln umarım bir an önce çocuk sahibi olurumO konuda pek fikrim yok inşallah hamilesindir
İnşallah hamilesindirumarım 9 aydır çocuk deniyoruz sonra doktor a gittim ve polikstik over sendromun var dedi kendi başına hamile kalamazsın fln umarım bir an önce çocuk sahibi olurum
isteyen herkesin kucagı çocukla dolsun çok zorİnşallah hamilesindirben Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim Haziran ayında dış gebelik geçirdim. 1 senedir çocuk istiyoruz ama gebelikler hep sıkıntılı oldu.
Canım ben kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 10 gün kadar uzamıştı ama çok araştırma yapmıştım hemen hamile kalanlar da var. İnşallah sen hamilesindir
Peki 10 günlük gecikmede gebelik belirtileri yaşadın mıCanım ben kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 10 gün kadar uzamıştı ama çok araştırma yapmıştım hemen hamile kalanlar da var. İnşallah sen hamilesindir
Sen naptın canım var mı gebelikisteyen herkesin kucagı çocukla dolsun çok zor
Yarın test yapcam bakalımSen naptın canım var mı gebelik
Allah gönlüne göre versin inşAllahh umarım bebiş vardırYarın test yapcam bakalım
UmarımAllah gönlüne göre versin inşAllahh umarım bebiş vardır
Evet psikolojik olarak yaşadım. Açıkçası sonraki ayda psikolojik olarak yaşadım. Çünkü kendimi hemen hamile kalabilirim diye şartladım. Hemen hamile kalanlar vardı forumdaPeki 10 günlük gecikmede gebelik belirtileri yaşadın mı