Nasıl birşeydi bu bende bu ay çok acayip.bir ay geçirdim.5 gün geçti test yaptım.bir çizgisi silik çıktı hamileyim.sandim.ama birden su gibi kanama oldu bilinçsizce geliyordu cocuk dusseydi anca o kadar kanamam olurdu diyedudundum.aynisi sizdede oldumuMerhaba arkadaşlar ben ekim 16 adet dönemim kimyasal gebelık yaşadım ve sonrasında 5 gün kanamam oldu ondan sonra adet görmedim acaba kimyasal gebelık adetten mı sayılıyor normalde günüm gecıyor hamılelık gıbı belırtılerım var bana yardımcı olur musunuz kasıklarım agrıyor mıgde bulantısı aşırı var test yapmadım tekrardan sizce ne yapmam lazım ayın 16 bekleyıp öylemi test yapmalıyım lütfen cevap verin
Ewt canım kimyasal adetten sayılıyor. Test içinde daha erken eğer varsa da şimdi çıkmaz adet gününüzü bekleyinMerhaba arkadaşlar ben ekim 16 adet dönemim kimyasal gebelık yaşadım ve sonrasında 5 gün kanamam oldu ondan sonra adet görmedim acaba kimyasal gebelık adetten mı sayılıyor normalde günüm gecıyor hamılelık gıbı belırtılerım var bana yardımcı olur musunuz kasıklarım agrıyor mıgde bulantısı aşırı var test yapmadım tekrardan sizce ne yapmam lazım ayın 16 bekleyıp öylemi test yapmalıyım lütfen cevap verin
Ewt canım kimyasal adetten sayılıyor. Test içinde daha erken eğer varsa da şimdi çıkmaz adet gününüzü bekley
Evet benımkıde çok açık renk su tarzındaydı Ben adetıme daha 10 gün varken erken gebelık testtı yaptım silik çizgi çıktı degerlerım cok düşüktü o yüzden doktor kimyasal gebelık dedı zaten 5 gün sürdü kanama yoluyla sıfırlandı ondan sonra hıc adet olmadım normalde 16 olurdum çok kafa karıstırıyor böyle bır durumla karşılaşınca Dilara30 Kars:Nasıl birşeydi bu bende bu ay çok acayip.bir ay geçirdim.5 gün geçti test yaptım.bir çizgisi silik çıktı hamileyim.sandim.ama birden su gibi kanama oldu bilinçsizce geliyordu cocuk dusseydi anca o kadar kanamam olurdu diyedudundum.aynisi sizdede oldumu
Peki ben adetıme daha 10 gün vardı öyle ogrendım kimyasal gebelık yaşadığımı , sonrasında kimyasal gebelık yaşadığım gün mü adet olunurEwt canım kimyasal adetten sayılıyor. Test içinde daha erken eğer varsa da şimdi çıkmaz adet gününüzü bekleyin
Ewt canımPeki ben adetıme daha 10 gün vardı öyle ogrendım kimyasal gebelık yaşadığımı , sonrasında kimyasal gebelık yaşadığım gün mü adet olunur
Teşekkür ederim cnmEwt canım
Evet benımkıde çok açık renk su tarzındaydı Ben adetıme daha 10 gün varken erken gebelık testtı yaptım silik çizgi çıktı degerlerım cok düşüktü o yüzden doktor kimyasal gebelık dedı zaten 5 gün sürdü kanama yoluyla sıfırlandı ondan sonra hıc adet olmadım normalde 16 olurdum çok kafa karıstırıyor böyle bır
Benimde 5 gün geçti gebelik testi biri silik çıkmıştı o gün zaten kanama oldu hani derler ya cocuk dusursem bu kadar kanama.olur diye aynen hep parça ydi şimdi test yaptım tek çizgi ciktik kimyasal ggebelikmi buPeki ben adetıme daha 10 gün vardı öyle ogrendım kimyasal gebelık yaşadığımı , sonrasında kimyasal gebelık yaşadığım gün mü adet olunur
Kimyasal gebelikte bebek tutunmuyor ama HCG hormonu yinede salgılanıyor. Normal adet olup gebeliginiz sonlanmis.Merhaba arkadaşlar ben ekim 16 adet dönemim kimyasal gebelık yaşadım ve sonrasında 5 gün kanamam oldu ondan sonra adet görmedim acaba kimyasal gebelık adetten mı sayılıyor normalde günüm gecıyor hamılelık gıbı belırtılerım var bana yardımcı olur musunuz kasıklarım agrıyor mıgde bulantısı aşırı var test yapmadım tekrardan sizce ne yapmam lazım ayın 16 bekleyıp öylemi test yapmalıyım lütfen cevap verin
Benim kocaman et parçası gelmişti.Doktor rahim kalınlaştigindan öyle parça gelir demiştiarkadaşlar birşey sorucam kimyasal gebelikte adet olunca hiç pedinize veya peçeteye zar gibi birşey geldi mi. benimde bu ay adetim 3 gün gecikmişti 4. gün adetim başladı peçeteye zar gibi bişey geldi pıhtı felan değildi. bende şimdi merak ediyorum acaba kimyasal mı yaşadım diye
anladım canım benimki zar gibiydi. tşk ederimBenim kocaman et parçası gelmişti.Doktor rahim kalınlaştigindan öyle parça gelir demişti
Ama daha adetıme vardı yaklaşık on gün fılan neden adetten daha önce olmuş olabılır sızceKimyasal gebelikte bebek tutunmuyor ama HCG hormonu yinede salgılanıyor. Normal adet olup gebeliginiz sonlanmis.
O zaman sizin düşük gibi bişey olmuş. Bende olmadı ama kimyasalda kanama olabiliyor sanirim.Ama daha adetıme vardı yaklaşık on gün fılan neden adetten daha önce olmuş olabılır sızce
Kanama olup kan degerleri ikiden fazla artmaya devam ediyorsa kimyasal degildir demiNasıl birşeydi bu bende bu ay çok acayip.bir ay geçirdim.5 gün geçti test yaptım.bir çizgisi silik çıktı hamileyim.sandim.ama birden su gibi kanama oldu bilinçsizce geliyordu cocuk dusseydi anca o kadar kanamam olurdu diyedudundum.aynisi sizdede oldumu
Evet ıkı katı yukselırse kımyasal gebelık deyıl ama fazla yükselmezse kımyasal gebelıktırKanama olup kan degerleri ikiden fazla artmaya devam ediyorsa kimyasal degildir demi
Kanama baslayinca iki kez yaptim yukselmeye devam ediyordu kimyasal gebelik bir testten slnra felan dusuyor Yada artislar degisik gidiyor saniirmEvet ıkı katı yukselırse kımyasal gebelık deyıl ama fazla yükselmezse kımyasal gebelıktır
Benımkı ılk önce yükselmeye başladı kanamam olduğu halde ama fazla yükselmedi ıkı ıkı yukselıyordu normalde doktor dedı 24 saatte bır iki katı yükselmesi lazım dedı en son benım kı 36 çıktı sonradan 3 gün işerısinde düştü degerlerım zatenKanama baslayinca iki kez yaptim yukselmeye devam ediyordu kimyasal gebelik bir testten slnra felan dusuyor Yada artislar degisik gidiyor saniirm