Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelık sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

israaa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
71
13
29
Merhaba arkadaşlar ben ekim 16 adet dönemim kimyasal gebelık yaşadım ve sonrasında 5 gün kanamam oldu ondan sonra adet görmedim acaba kimyasal gebelık adetten mı sayılıyor normalde günüm gecıyor hamılelık gıbı belırtılerım var bana yardımcı olur musunuz kasıklarım agrıyor mıgde bulantısı aşırı var test yapmadım tekrardan sizce ne yapmam lazım ayın 16 bekleyıp öylemi test yapmalıyım lütfen cevap verin

Nasıl birşeydi bu bende bu ay çok acayip.bir ay geçirdim.5 gün geçti test yaptım.bir çizgisi silik çıktı hamileyim.sandim.ama birden su gibi kanama oldu bilinçsizce geliyordu cocuk dusseydi anca o kadar kanamam olurdu diyedudundum.aynisi sizdede oldumu

Ewt canım kimyasal adetten sayılıyor. Test içinde daha erken eğer varsa da şimdi çıkmaz adet gününüzü bekleyin

Ewt canım kimyasal adetten sayılıyor. Test içinde daha erken eğer varsa da şimdi çıkmaz adet gününüzü bekley
Evet benımkıde çok açık renk su tarzındaydı Ben adetıme daha 10 gün varken erken gebelık testtı yaptım silik çizgi çıktı degerlerım cok düşüktü o yüzden doktor kimyasal gebelık dedı zaten 5 gün sürdü kanama yoluyla sıfırlandı ondan sonra hıc adet olmadım normalde 16 olurdum çok kafa karıstırıyor böyle bır durumla karşılaşınca Dilara30 Kars:

Ewt canım kimyasal adetten sayılıyor. Test içinde daha erken eğer varsa da şimdi çıkmaz adet gününüzü bekleyin
Peki ben adetıme daha 10 gün vardı öyle ogrendım kimyasal gebelık yaşadığımı , sonrasında kimyasal gebelık yaşadığım gün mü adet olunur

Peki ben adetıme daha 10 gün vardı öyle ogrendım kimyasal gebelık yaşadığımı , sonrasında kimyasal gebelık yaşadığım gün mü adet olunur
Benimde 5 gün geçti gebelik testi biri silik çıkmıştı o gün zaten kanama oldu hani derler ya cocuk dusursem bu kadar kanama.olur diye aynen hep parça ydi şimdi test yaptım tek çizgi ciktik kimyasal ggebelikmi bu

Kimyasal gebelikte bebek tutunmuyor ama HCG hormonu yinede salgılanıyor. Normal adet olup gebeliginiz sonlanmis.

arkadaşlar birşey sorucam kimyasal gebelikte adet olunca hiç pedinize veya peçeteye zar gibi birşey geldi mi. benimde bu ay adetim 3 gün gecikmişti 4. gün adetim başladı peçeteye zar gibi bişey geldi pıhtı felan değildi. bende şimdi merak ediyorum acaba kimyasal mı yaşadım diye

Benim kocaman et parçası gelmişti.Doktor rahim kalınlaştigindan öyle parça gelir demişti

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak komşum aşılamanın 11.günü adetinin 22.günü bugün kanama yaşamış adetine bir hafta var beta değeri0.333 çıkmış 2 gğn sonra tekrar test istemiş kimyasal gebelik mi bu

Kanama olup kan degerleri ikiden fazla artmaya devam ediyorsa kimyasal degildir demi

Kızlar merhaba bir sorun olacaktı benim de. Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ayın kasim 14 de kanamam başladı gebelik sonlandı. Bu ay da 11 inde adet oldum ama normalde üçüncü günüme kadar cok yogun kananam olurdu sonra azalırdı 6 gün sürüyor benim normalde adetim. Şimdi üçüncü gundeyim adetimin ama nerdeyse bitti gibi çok azaldı normal mi sizce bu düzensizlik

Kanama baslayinca iki kez yaptim yukselmeye devam ediyordu kimyasal gebelik bir testten slnra felan dusuyor Yada artislar degisik gidiyor saniirm
Benımkı ılk önce yükselmeye başladı kanamam olduğu halde ama fazla yükselmedi ıkı ıkı yukselıyordu normalde doktor dedı 24 saatte bır iki katı yükselmesi lazım dedı en son benım kı 36 çıktı sonradan 3 gün işerısinde düştü degerlerım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…