- 9 Haziran 2012
- 403
- 159
- 32
Kanama baslayinca iki kez yaptim yukselmeye devam ediyordu kimyasal gebelik bir testten slnra felan dusuyor Yada artislar degisik gidiyor saniirm
Benm değerlermde başta düştü duraksadı kanamam başldı normal regl gibi ama artmaya devam etti 2 kat artmadı hiç. Uzun bir süre takip ettim 2 gunde bir beta baktırdım. En sın 154 çıktı ertesi gün 63 düştü ve başka doktora gitmiştim çünkü ilk gittğim doktor dış gebelik diye beni başından attı üni hastnesine gödnerdi. Devlet hast doktora gittigm gun işte kanamam başladı tekrar ve 63 düşmüştü. Bu dış gebelik değil dedi devletteki doktor kimyasal bu genelik değer düşer 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ama bn yarın yine gidip baktıracagm. Şuan kanamam çok azaldı bakalım nolacak inş kimyasaldır diye diye dua ettm hep napalmBenımkı ılk önce yükselmeye başladı kanamam olduğu halde ama fazla yükselmedi ıkı ıkı yukselıyordu normalde doktor dedı 24 saatte bır iki katı yükselmesi lazım dedı en son benım kı 36 çıktı sonradan 3 gün işerısinde düştü degerlerım zaten