Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelık sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama baslayinca iki kez yaptim yukselmeye devam ediyordu kimyasal gebelik bir testten slnra felan dusuyor Yada artislar degisik gidiyor saniirm
Benm değerlermde başta düştü duraksadı kanamam başldı normal regl gibi ama artmaya devam etti 2 kat artmadı hiç. Uzun bir süre takip ettim 2 gunde bir beta baktırdım. En sın 154 çıktı ertesi gün 63 düştü ve başka doktora gitmiştim çünkü ilk gittğim doktor dış gebelik diye beni başından attı üni hastnesine gödnerdi. Devlet hast doktora gittigm gun işte kanamam başladı tekrar ve 63 düşmüştü. Bu dış gebelik değil dedi devletteki doktor kimyasal bu genelik değer düşer 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ama bn yarın yine gidip baktıracagm. Şuan kanamam çok azaldı bakalım nolacak inş kimyasaldır diye diye dua ettm hep napalm

Merhaba ben de ekim ayında kimyasal gebelik yasadim. 12 gün gecikme sonunda adet gördüm. Kadın ayın da yine aynı hamilelik belirtileri yaşadım adete 3 gün kala test yaptım silik bir çizgi cıktı. Gecikmenin 2. Günü adet oldum. Muhtemelen o da kimyasal gebelikti. Bu ay adet bittiğinden itibaren zeytinyağında incir kürü eşine keçiboynuzu ortak.olarak da ginseng ari sütü polen propolis karışımı bir destek kullandık. Önceki iki ay kaşık batmalari göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti ve aşırı uyku istegi yaşadım. Ama bu ay kasik batmalarim uyku halsizlik var göğüsler hariç onlarda bisey yok. Inşallah bu ay bi sorun olmaz hepimiz dilegimize kavusuruz...

İlk çocuğun mu ben yenı evlıyım 4 aylık çevremde hıc kımyasal gebelık duymadım ılknsefer duydum oda başıma geldı merak etme kımyasal gebelıktır bence doktor dedı bana eyer dış gebelik olsa bıle ıkı katı yukselır normal gebelık gıbı ama kımyasaldı fazla yükselme olmuyomus benım duyduğum kadarıyla doktorumun dedıgı kadarıyla ınsallah rabbım kaldıramayacağımız yük vermez

Sonucu Haber verirmisiniz Insallah kimyasaldir dis gebelik yasadim ben cok zor Allah yasatmasin

Gebelik testi yaptin mi peki

Evet ilkti. Çok üzüldm ve sonra doktor dışg ebelik diye diye beynime işledi sonrada beni başka doktorlara yönlendirdi. Çok stresli gğnler ben de hiç duymamıştm hayaytımfa böyle şeyler ve Allah böyle nasip etti. Amin inşallah kendiliğinden zararsız bi şekilde son bulur.

İnşallah cnm doktora gıdınce haber verır mısınız bende merak ettim Sonuçlarını ınsallah korktuğun gıbı olmaz kendılıgınden değerlerin düşer bende korktum ılk sıralar ama rabbım yardım edıyor cnm

Tabi buraya yazarım İnşşallah düşmüş olur

Merhaba canım kimyasal gebelik sonrası kanama adet kanaması olarak kabul edilyr benimde öyle oldu

Evet oda dış gebelik olabilir dış gebelik öyle ilerliyor bir süre. Sağlıklı ise progestan başlanmalı doktor yazar zaten
Dis gebelikte de artislar biraz dengesiz diye okumustum oyle deilmi Birde dis gebelikte progestan seviyesi sanirim dusuk oluyormus 38 benim

Dis gebelikte de artislar biraz dengesiz diye okumustum oyle deilmi Birde dis gebelikte progestan seviyesi sanirim dusuk oluyormus 38 benim
Kimyasal gebelikte progestan düşük olur. Dış gebelikte de değer düzenli artıp birden düşebilir yada çok yüksek seyredebilir. Keseyi gördüyseniz sorun yok tabi kaç haftalık gebesiniz

Size yazmayı unuttm kimyasal oldu benim gebeliğim. 11 gün önce değerim 10 a düşmüştü. Ama hala lekelenmelerim drvam ediyor demek hala sıfırlanmadı. Sanırım benimbaya uzun sürecek. 18 kasımda başlamıştı lekelenmem hala devam . Bu arada da 3 regl gibi yogun kanama geçirdim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…