- 17 Mart 2017
- 88
- 30
- 3
- 36
Amin insallah canım InsallahEvet canım kimyasal dedi zaten pazartesiye kadar regl olmazsam dr gidicem Allah hepimizin tüm bekleyişlerini hayırla sonlandırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canım InsallahEvet canım kimyasal dedi zaten pazartesiye kadar regl olmazsam dr gidicem Allah hepimizin tüm bekleyişlerini hayırla sonlandırsın inşallah
Dualarda buluşalım insallahHepinize duacıyım kardeşim allah hepinize nasip etsin inşallah sabırla dua edelim siz yazdıkça hatırlıyorum geçmicek gibi gelmişti hep ama geçti sabır ve çokça dua bu güzel günleri kaçırmayalım inşallah
İnşallah kardeşi Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHepinize duacıyım kardeşim allah hepinize nasip etsin inşallah sabırla dua edelim siz yazdıkça hatırlıyorum geçmicek gibi gelmişti hep ama geçti sabır ve çokça dua bu güzel günleri kaçırmayalım inşallah
bende kimyasal gebelik yasadim gecen ay tup bebekti degerim 0 olduktan sonra siddetli bi sanci yasadim sonra deri parcasii gibi sert bisi geldi ve kanamam baslamistiMerhabalar bayanlar ben şubat 15 te hamile olduğumu öğrendim malesef şubat 19 da kanamalar başladı doktor kimyasal gebelik dedi.Kanamalar 27 şubatta bitti şuan hala tık yok adet olamadım.1 hafta önce test yaptım ondada bişey çıkmadı.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen ne zaman adet oldunuz ne zaman hamile kaldınız..
Çok çok geçmiş olsun kardeşim adet oldunmu peki tekrar bende daha hiç bişey yok adette olamadımbende kimyasal gebelik yasadim gecen ay tup bebekti degerim 0 olduktan sonra siddetli bi sanci yasadim sonra deri parcasii gibi sert bisi geldi ve kanamam baslamisti
Bu gun olmam lazim ama henuz bisi yok. Normalde iki gun onceden leke helmeye baslardi. Ve hic gecikme olmaz. Ama kimyasal dongumu bozmus olabilir mi bilmiyorumÇok çok geçmiş olsun kardeşim adet oldunmu peki tekrar bende daha hiç bişey yok adette olamadım
Bende bu gun de bisi yok hala adet olmadimm. Senin gecikmen kac gun oldu cnm. Ben saskinim cunku hic gecikmem olmaz iki ay oncesinden su gun tedaviye baslarim adetim su gun gelir diye biletimi alir giderim ankaraya. Yani o derece saglamdir. Ne dusuncemi bilemiyorumm tuhaf bir heycan la birlikte korku. Acaba baska bi sorun mu var. Bulundugumuz yerde kadin dogumcu da yok. Kafamda deli sorular.Çok çok geçmiş olsun kardeşim adet oldunmu peki tekrar bende daha hiç bişey yok adette olamadım
Bende bu gun de bisi yok hala adet olmadimm. Senin gecikmen kac gun oldu cnm. Ben saskinim cunku hic gecikmem olmaz iki ay oncesinden su gun tedaviye baslarim adetim su gun gelir diye biletimi alir giderim ankaraya. Yani o derece saglamdir. Ne dusuncemi bilemiyorumm tuhaf bir heycan la birlikte korku. Acaba baska bi sorun mu var. Bulundugumuz yerde kadin dogumcu da yok. Kafamda deli sorular.
Kan testi yaptirdim canim bu gun 1 cikti buda cok ilginc hep 0 cikar normalde. Ama kimyasal gebelikteki gibi bel agrim var 1 haftadir ara ara zorluyor beni bazen egilemiyorum bileCanım telaşlanma benim 50 günü geçti daha cumartesi oldum adet oda eskisi gibi değil daha az sanki ister istemez dengen bozuluyor tabi Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin test yaptınmı sen hiç
Okadar cok da beklemek istemiyorumm 50 gun sarkarsa benim tedavi gumburtuye gider gibiCanım telaşlanma benim 50 günü geçti daha cumartesi oldum adet oda eskisi gibi değil daha az sanki ister istemez dengen bozuluyor tabi Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin test yaptınmı sen hiç
Üzülme canım Rabbim büyük inşallah umduğumuzu verir bize benimkide 2 küsür çıkmıştı çok önceden değerler değişebiliyor Allahım inşallah aratmadan versinOkadar cok da beklemek istemiyorumm 50 gun sarkarsa benim tedavi gumburtuye gider gibi
Amin canim insallah hayirlisi olsun demekten baska bisi gelmiyor elimizdenÜzülme canım Rabbim büyük inşallah umduğumuzu verir bize benimkide 2 küsür çıkmıştı çok önceden değerler değişebiliyor Allahım inşallah aratmadan versin