• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası yaşananlarrr

ZlRlLTl

Çaresizseniz...Çare'SİZ'siniz...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
490
407
23
39
Merhabalar bayanlar ben şubat 15 te hamile olduğumu öğrendim malesef şubat 19 da kanamalar başladı doktor kimyasal gebelik dedi.Kanamalar 27 şubatta bitti şuan hala tık yok adet olamadım.1 hafta önce test yaptım ondada bişey çıkmadı.:olamaz:Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen ne zaman adet oldunuz ne zaman hamile kaldınız..

Aralık ayında yaşadım bende aynı şeyi şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim tekrardan. Yani kimyasaldan yaklaşık 3 ay sonra. Ama bunun da kimyasal mı değil mi henüz bugün öğrendiğim için bilemiyorum..

Aralık ayında yaşadım bende aynı şeyi şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim tekrardan. Yani kimyasaldan yaklaşık 3 ay sonra. Ama bunun da kimyasal mı değil mi henüz bugün öğrendiğim için bilemiyorum..
Öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydın şimdide:KK54: kimyasaldan sonra ne zaman adet oldunuz acaba ben 1 buçuk ay geçti olamadım daha:KK43:

Merhabalar bayanlar ben şubat 15 te hamile olduğumu öğrendim malesef şubat 19 da kanamalar başladı doktor kimyasal gebelik dedi.Kanamalar 27 şubatta bitti şuan hala tık yok adet olamadım.1 hafta önce test yaptım ondada bişey çıkmadı.:olamaz:Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen ne zaman adet oldunuz ne zaman hamile kaldınız..
Canım merhaba merak ettim okuyunca noldu durumun düzeldi mi bende bı hafta once kimyasal gebelik gecirdim kanamam yenı bitti ıkı ay oncede bos gebelik gecırmistım:( napıcam bilemiyorum artık gebe kalmaktan bıle korkuyorum:(

İnşallah canım yaa yarın kontrol e gidecem iki kez bakıldı iki katı artış var bir hafta oldu bi daha bakılmadı yarın ne dicekler bakalım
Hayırlısı olur senın ve bebısın için canım Rabbim kucağına almayı nasıp etsin :) ben bi bos bı de kimyasal gecirdim iki düsük ve artık korkuyorum :(

Hayırlısı olur senın ve bebısın için canım Rabbim kucağına almayı nasıp etsin :) ben bi bos bı de kimyasal gecirdim iki düsük ve artık korkuyorum :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum bende çok korkuyorum çünkü benimde bir kimyasal birde dış gebelik oldu allah inşallah bunları bir daha yaşatmasın sağlıklı sorunsuz gebelik nasip eder inşallah mübarek aylardayız dua edelim birbirimize

Seni çok iyi anlıyorum bende çok korkuyorum çünkü benimde bir kimyasal birde dış gebelik oldu allah inşallah bunları bir daha yaşatmasın sağlıklı sorunsuz gebelik nasip eder inşallah mübarek aylardayız dua edelim birbirimize
Amin insallah canım. sen kimyasaldan sonra korundun mu?

Canım merhaba merak ettim okuyunca noldu durumun düzeldi mi bende bı hafta once kimyasal gebelik gecirdim kanamam yenı bitti ıkı ay oncede bos gebelik gecırmistım:KK43: napıcam bilemiyorum artık gebe kalmaktan bıle korkuyorum:KK43:
Canım geçmiş olsun sanada hala tık yok valla şimdi test de yaptım oda negatif napıcaksam bekliyorum öyle:KK12:

Benim ilk degerim 160 ikişer gun arayla takıp ettım 39,somra 25 en son 2,95
Canım sanada geçmiş olsun benim ilk değer 58 sonra ertesi gün 169 3 gün sonra hafif leke geldi gittim 225 ti istenen yükselme değil dedi dr 3 gün sonra 115 en sonda 32 falandı

Canım geçmiş olsun sanada hala tık yok valla şimdi test de yaptım oda negatif napıcaksam bekliyorum öyle:KK12:
kimyasal gebelik mi dedı doktor
Canım sanada geçmiş olsun benim ilk değer 58 sonra ertesi gün 169 3 gün sonra hafif leke geldi gittim 225 ti istenen yükselme değil dedi dr 3 gün sonra 115 en sonda 32 falandı
Çok gecmis olsun canım doktor üçüncüye risk alma dedı tetkikler tahliller yapılmadan :( bizde bekleyelim Rabbım bu guzel aylarda guzel haberler nasıp eder inşallah :*

kimyasal gebelik mi dedı doktor

Çok gecmis olsun canım doktor üçüncüye risk alma dedı tetkikler tahliller yapılmadan :KK43: bizde bekleyelim Rabbım bu guzel aylarda guzel haberler nasıp eder inşallah :*
Evet canım kimyasal dedi zaten pazartesiye kadar regl olmazsam dr gidicem Allah hepimizin tüm bekleyişlerini hayırla sonlandırsın inşallah:dua:

Hepinize duacıyım kardeşim allah hepinize nasip etsin inşallah sabırla dua edelim siz yazdıkça hatırlıyorum geçmicek gibi gelmişti hep ama geçti sabır ve çokça dua bu güzel günleri kaçırmayalım inşallah

Back