Kimyasal gebelik sonrası normal gebelik olur mu

Bende kimyasal geçirdim bir ay sonra regl oldum şimdi yumurtlama bekliyorum bakalım aşamalar nasıl gidecek folik asit verdi doktor bende hayıt otu çayı içiyorum yumurtlmaya kadar inşallah güzel haberler alırız
Selamlar hayıt otu çayına bende başladım sabahları aç iken bir fincan içiyorum ama regl dönemindeyim yumurtlama görene kadar mı içmek gerek acaba bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz

Selamlar hayıt otu çayına bende başladım sabahları aç iken bir fincan içiyorum ama regl dönemindeyim yumurtlama görene kadar mı içmek gerek acaba bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz
Evet canım yumurtlamadan sonra bırak hatta bir iki gün önceside bırakabilirsin sonra yumurta çok büyürse tutunmuyor ben bilmiyordum kimyasala döndü kaybettim bebeğimi

Evet canım yumurtlamadan sonra bırak hatta bir iki gün önceside bırakabilirsin sonra yumurta çok büyürse tutunmuyor ben bilmiyordum kimyasala döndü kaybettim bebeğimi
Ya öyle mi, rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah isteyenlerin icinde senin de benim de ..cok teşekkür ederim forum okumaktan gözlerim kaydı artık biz de pozitifi görenlerden oluruz insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…