merhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekildeKesinlikle öyle doktorum da böyle söyledi kimyasal gebelik bi yandan hamilelik oluştuğunu gösterirmiş yani bi sonraki sağlıklı olabilirmiş ben gecikmenin 10. Gününde kan testi yaptırmıştım çok beklemiştim ama tabi her şey nasip bekleyen sabreden herkes muradına erer İnşallah
İşte insan bunu merak ediyo hiç bi sorun yokken kimyasal yaşamak insanı üzüyo demek ki bi sıkıntı oluyo ki 5 gebelik az değil bence siz başka çok daha iyi bi doktora görünün böyle yıllarca umut yok denilen ama bi doktorun sorunu farkedip ufak bi operasyon yaptığı tanıdığımız hemen hamile kalmıştı
merhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekilde3 ayda 2 kez kimyalsal yaşadım 9 aydır sağlıklı gebelik elde edemedim bekliyorum herşey nasip kısmet canım
merhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekildeCanım kimyasalla pıhtılaşma nin ilgisi yok dedi doktorum bende de pihtilasma var son üç gebeliğim kimyasal oldu yani üç kimyasalım var bende rahim filmi cektireyim diyorum sebebi yok kalitesiz sperm yada yumurtadan kaynaklı diyor doktor hatta rahim filmi çekmene de gerek yok dedi ama ben tutunmada mi sorun var rahimde biseymi var diye cektireyim dedim Haziran'da eylulde ve bu hafta üçüncü olan kimyasal oldu bunlardan öncede bir boş gebelik birde kalp durması oldu anlam veremiyorum bunların hepsini son iki senede yaşadım ne yapacam bilmiyorum doktor bir sorunun yok diyor eşim bütün testlerini yaptı normal napayım şaşırdım kaldım
Kimyasalda kürtaja gerek yok adet gibi kanamayla atıyo benim 9 gün sürmüştü büyük beyaz parçalı ve sancılı bi dönemdi ilk beta 75 ikinci 55 sonuncu sıfırlanmıştı kanama başlasıyda zaten düşmüştürmerhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekilde
Benim ilk beta 300 bir hafta sonra 746 takrar eden hafta da 1140 gördüm iki gün sonra kanama basladı acile gittim beta 915 düşmüş simdi pazartesi tekrar beta bakıp ona göre işlem yaparız dediler ,yaşamış olduğum bu dönemin hepsi sadece 14 gün içinde gerçekleştiKimyasalda kürtaja gerek yok adet gibi kanamayla atıyo benim 9 gün sürmüştü büyük beyaz parçalı ve sancılı bi dönemdi ilk beta 75 ikinci 55 sonuncu sıfırlanmıştı kanama başlasıyda zaten düşmüştür
Öyle oluyo öğrenmem ve düşmesi 3 gün içinde oldu bitti ama doktor vücut sağlıklı sağlıksız gebeliği ayırt ediyo demek dedi ve genelde kadınların çoğu geçirirmiş bu süreci bizler sadece erkenden öğrenmiş olanlarızBenim ilk beta 300 bir hafta sonra 746 takrar eden hafta da 1140 gördüm iki gün sonra kanama basladı acile gittim beta 915 düşmüş simdi pazartesi tekrar beta bakıp ona göre işlem yaparız dediler ,yaşamış olduğum bu dönemin hepsi sadece 14 gün içinde gerçekleşti
Benim 7 8 gün kanamam olmuştu canım atılmıştı kanama ile birlikte kürtaja.gerek kalmıyor yanimerhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekilde
Tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahBenim 7 8 gün kanamam olmuştu canım atılmıştı kanama ile birlikte kürtaja.gerek kalmıyor yani
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahÖyle oluyo öğrenmem ve düşmesi 3 gün içinde oldu bitti ama doktor vücut sağlıklı sağlıksız gebeliği ayırt ediyo demek dedi ve genelde kadınların çoğu geçirirmiş bu süreci bizler sadece erkenden öğrenmiş olanlarız
Aminnn inşallah canım 2022 de güzel gebelik haberi alacağımız bir yıl olur inşallahTesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım değerin kaç çıktı benim bu 3.kimyasalim oldu digerlerinden farklıydı pazartesi 18 di değerim Çarşamba 13 oldu cuma 6 ama hala kanama yoktu cumartesi kanama başladı sifirlaninca heralde kanama varsa değer düşüyorsa sknti yok kürtaj için yüksek değerler ve kese görünmüş olmalı yada dış gebelikmerhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekilde
Bende geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği ve sonrasında doktorum korunmadan tekrar çocuk düşünebilirsiniz dedi biz kotunmadim bu ay şiddetli kasik ağrısı bulantı gibi belirtiler var yine ama tekrardan aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum inşallah sorunsuz duranindan Allah bizede nasip ederrMerhabalar bu konuda çok yazı var ama altında herkes başka başka kendi derdinden bahsetmiş lütfen sadece bu konu üzerinde konuşalım. İki ay önce düzensiz ilişkiyle hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadım fakat sonrasında düzenli takipli yumurtlama dönemi değerlendirmeme rağmen kalamadım. Kimyasal sonrası hamile kalma süreniz nedir ve ya böyle bi durum yaşayan sonra hamile kalan var mı lütfen yaşayan ve bu konudan muzdarip olanlar yazsın.
Kimyasal gebelikse çok büyük olasılıkla kürtaj yapılmıyor bende yeni geçirdim kimyasal gebelikmerhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekilde
Hiç stres yapma bizde aynısı olur mu diye baya düşündük ama Allaha şükür geçen hafta kesesini gördük bebeğimizin bu durumu çoğu kadın yaşıyomuş çoğu farketmiyomuş bileBende geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği ve sonrasında doktorum korunmadan tekrar çocuk düşünebilirsiniz dedi biz kotunmadim bu ay şiddetli kasik ağrısı bulantı gibi belirtiler var yine ama tekrardan aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum inşallah sorunsuz duranindan Allah bizede nasip ederr
Sadece tek korkutan enfeksiyon falan olup olmadığı umarım bende güzel haberler alırım gerçekten çok dua ediyorum teşekkürler yorum içinHiç stres yapma bizde aynısı olur mu diye baya düşündük ama Allaha şükür geçen hafta kesesini gördük bebeğimizin bu durumu çoğu kadın yaşıyomuş çoğu farketmiyomuş bile
Benim de 28 Aralık’ta adet günümde betam 15 çıkmıştı. Kimyasaldan şüphelenmiştim çok düşük değer diye. Aynı günün akşamı kanamam başladı adet oldum. 6 gün sürdü 2 Ocak’ta bitti. Ben kimyasaldı ve düştü diye düşünüp ovülasyon testi ile takip başladım. 4 gün peş peşe pozitif verince evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Çok şaşırdım hemen kan verdim 10 Ocak günü sonucum 71 çıktı. Aynı gün tekrar kanamam başladı. Doktora gittim büyük ihtimal kimyasaldır dedi beta takibi yapalım dedi. 2 gün arayla teste gittim 42 ve 12 ye düştü. Kanamam 3 gün sürdü. Doktorun cevapları beni çok tatmin etmedi kafamda sorular kaldı başka doktora da henüz gidemedim. Adet olup daha sonra kısa zaman içinde bu şekilde kanama olması normal mi anlayamadım. Senin nasıl olmuştu acaba ? Bu arada Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHiç stres yapma bizde aynısı olur mu diye baya düşündük ama Allaha şükür geçen hafta kesesini gördük bebeğimizin bu durumu çoğu kadın yaşıyomuş çoğu farketmiyomuş bile
Canım bariz kimyasal geçirmişsin bidahaki hamilelik şüphende benim gibi hemen test kan testi vs yaptırma kadınların çoğu yaşıyomuş bunu bizler erkenden farkedenlermişiz kimyasalda kanama düzensiz olabiliyo direkt adet gibi de olabiliyo ve ya benim gibi adet 7 gün gecikip olabiliyo beta sıfırlandıysa zaten hamilelik yokturBenim de 28 Aralık’ta adet günümde betam 15 çıkmıştı. Kimyasaldan şüphelenmiştim çok düşük değer diye. Aynı günün akşamı kanamam başladı adet oldum. 6 gün sürdü 2 Ocak’ta bitti. Ben kimyasaldı ve düştü diye düşünüp ovülasyon testi ile takip başladım. 4 gün peş peşe pozitif verince evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Çok şaşırdım hemen kan verdim 10 Ocak günü sonucum 71 çıktı. Aynı gün tekrar kanamam başladı. Doktora gittim büyük ihtimal kimyasaldır dedi beta takibi yapalım dedi. 2 gün arayla teste gittim 42 ve 12 ye düştü. Kanamam 3 gün sürdü. Doktorun cevapları beni çok tatmin etmedi kafamda sorular kaldı başka doktora da henüz gidemedim. Adet olup daha sonra kısa zaman içinde bu şekilde kanama olması normal mi anlayamadım. Senin nasıl olmuştu acaba ? Bu arada Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bariz kimyasal geçirmişsin bidahaki hamilelik şüphende benim gibi hemen test kan testi vs yaptırma kadınların çoğu yaşıyomuş bunu bizler erkenden farkedenlermişiz kimyasalda kanama düzensiz olabiliyo direkt adet gibi de olabiliyo ve ya benim gibi adet 7 gün gecikip olabiliyo beta sıfırlandıysa zaten hamilelik yoktur
Benim adetim geciktiği gibi test yaptım pozitif çıktı kan verdim 75 çıktı iki gün sonra bidaha verdim ama o tatile denk geldi sonucu çıkana kadar ben adet oldum sonucuda zaten 55 çıkmış yani kimyasaldı sonra omepa vm diye bi vitamine başladım bi ay sonra tekrar hamile kaldım hala o vitaminle devam ediyorum al kullan sende içinde folik asitte var hamilelik öncesi başlamak gerekiyoBenim de 28 Aralık’ta adet günümde betam 15 çıkmıştı. Kimyasaldan şüphelenmiştim çok düşük değer diye. Aynı günün akşamı kanamam başladı adet oldum. 6 gün sürdü 2 Ocak’ta bitti. Ben kimyasaldı ve düştü diye düşünüp ovülasyon testi ile takip başladım. 4 gün peş peşe pozitif verince evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Çok şaşırdım hemen kan verdim 10 Ocak günü sonucum 71 çıktı. Aynı gün tekrar kanamam başladı. Doktora gittim büyük ihtimal kimyasaldır dedi beta takibi yapalım dedi. 2 gün arayla teste gittim 42 ve 12 ye düştü. Kanamam 3 gün sürdü. Doktorun cevapları beni çok tatmin etmedi kafamda sorular kaldı başka doktora da henüz gidemedim. Adet olup daha sonra kısa zaman içinde bu şekilde kanama olması normal mi anlayamadım. Senin nasıl olmuştu acaba ? Bu arada Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım sonucunu haber et aynı şeyi yasiyoruzmerhaba,bende aynısını yasıyorum suan kanama basladı 3 gün oldu pazartesi tekrar betaya bakıp gerekiyorsa kürtaj yapacakmıs ,siz nasıl yasadınız kürtaja gerek oluyormu zaten kanama basladı atılmıyormu bu şekilde