Kimyasal gebelik sonrası hamilelik

kubra1621

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
841
1.329
Merhabalar bu konuda çok yazı var ama altında herkes başka başka kendi derdinden bahsetmiş lütfen sadece bu konu üzerinde konuşalım. İki ay önce düzensiz ilişkiyle hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadım fakat sonrasında düzenli takipli yumurtlama dönemi değerlendirmeme rağmen kalamadım. Kimyasal sonrası hamile kalma süreniz nedir ve ya böyle bi durum yaşayan sonra hamile kalan var mı lütfen yaşayan ve bu konudan muzdarip olanlar yazsın.

Bizzat yengem yaşadı. Ve ardında hemen hamile kaldı. 1 ay sonra şuan 20 günlük bebegi var. Bu işler stres yapmadan olmalı. Biz çok şaşırmıştır. Sende sakin ol kafana takma stres yapma emin ol olur Allah iznyle sana bana tüm isteyenlere

Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten strese girmemek mümkün değil

3 ayda 2 kez kimyalsal yaşadım 9 aydır sağlıklı gebelik elde edemedim bekliyorum herşey nasip kısmet canım

Evet canım kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kimyalsal oluyormuş ilaç alıyorum sürekli kan sulandırıcı
Insallah bu ay sımsıkı tutunur bebeğin ve sağlıkla ilerler canim cani gönülden dualarım seninle

Doktorlarin soyledigine gore saglikli ciftler korunmasiz iliskiye girdikten sonra kadin hemen hemen her ay kimyasal gebelik yaşarmış. Dollenen yumurta tutunmasan atilirmis. Kimisi tespit edilir kimisi edilmezmiş. Kadin yalnizca adet oldum sanırmış ama kimyasal olurmus ozetle. Kimyasal gebeligi gebelikten saymiyor doktorlar. Ama tüplerin acik oldugu icin sevin diyorlar. Bir de erkenden test yapmamak lazimmis. Sabredebilen varsa gecikmenin 3. 4. Günü test yapmaya uygunmus. Ama kimse sabredemiyor diye goruyorum. Cok normal tabii bu da.

Kesinlikle öyle doktorum da böyle söyledi kimyasal gebelik bi yandan hamilelik oluştuğunu gösterirmiş yani bi sonraki sağlıklı olabilirmiş ben gecikmenin 10. Gününde kan testi yaptırmıştım çok beklemiştim ama tabi her şey nasip bekleyen sabreden herkes muradına erer İnşallah

3 ayda 2 kez kimyalsal yaşadım 9 aydır sağlıklı gebelik elde edemedim bekliyorum herşey nasip kısmet canım
Canımm tez zamanda olsun İnşallah Nasibimiz değil diyerek moralimizi bozmayalım her nasip vaktine esirdir burda güzel haberlerimizi vermek dileğiyle

Evet canım kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kimyalsal oluyormuş ilaç alıyorum sürekli kan sulandırıcı
Canım kimyasalla pıhtılaşma nin ilgisi yok dedi doktorum bende de pihtilasma var son üç gebeliğim kimyasal oldu yani üç kimyasalım var bende rahim filmi cektireyim diyorum sebebi yok kalitesiz sperm yada yumurtadan kaynaklı diyor doktor hatta rahim filmi çekmene de gerek yok dedi ama ben tutunmada mi sorun var rahimde biseymi var diye cektireyim dedim Haziran'da eylulde ve bu hafta üçüncü olan kimyasal oldu bunlardan öncede bir boş gebelik birde kalp durması oldu anlam veremiyorum bunların hepsini son iki senede yaşadım ne yapacam bilmiyorum doktor bir sorunun yok diyor eşim bütün testlerini yaptı normal napayım şaşırdım kaldım

Valla canım bende aynı durumdayım rahim ve hormonlar da sıkıntı yok ve kan pıhtılaşma problemi gebeliğe engel değilmiş dediğin gibi bende sabırla bekliyorum kuzum artık olmazsa tüp bebek belki de kalitesizlik var ondan tutunmuyor

İşte insan bunu merak ediyo hiç bi sorun yokken kimyasal yaşamak insanı üzüyo demek ki bi sıkıntı oluyo ki 5 gebelik az değil bence siz başka çok daha iyi bi doktora görünün böyle yıllarca umut yok denilen ama bi doktorun sorunu farkedip ufak bi operasyon yaptığı tanıdığımız hemen hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…