Kimyasal gebelik sonrası hamilelik

merhaba yeni üye oldum siteye bilgisi olan ya da başına gelen var mı diye sormak istiyorum. 15 nisanda kimyasal gebelik yaşadım kendisi düştü. Kürtaj olmadım kanamam yaklaşık 5-6 gün sürdü. Bugün 29 nisanda kontrol için doktora gittim. Doktor beta-hcg kesin sıfırlanmıştır ama yine de bakalım dedi ve 15 çıktı. Gebelik mümkün olabilir mi? Çünkü kanama bittikten sonra beta-hcg sıfırlanıyormuş.

merhaba yeni üye oldum siteye bilgisi olan ya da başına gelen var mı diye sormak istiyorum. 15 nisanda kimyasal gebelik yaşadım kendisi düştü. Kürtaj olmadım kanamam yaklaşık 5-6 gün sürdü. Bugün 29 nisanda kontrol için doktora gittim. Doktor beta-hcg kesin sıfırlanmıştır ama yine de bakalım dedi ve 15 çıktı. Gebelik mümkün olabilir mi? Çünkü kanama bittikten sonra beta-hcg sıfırlanıyormuş.
İhtimali yok bence benimde adetten sonra 5 ten yüksekti hemen sıfırlanmıyo

Bende geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği ve sonrasında doktorum korunmadan tekrar çocuk düşünebilirsiniz dedi biz kotunmadim bu ay şiddetli kasik ağrısı bulantı gibi belirtiler var yine ama tekrardan aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum inşallah sorunsuz duranindan Allah bizede nasip ederr🙏
Hemen spnraki ay mı hamile kaldınız

X