Adet kanamasiydi normal hiç bi değişiklik olmadı aynı günümde aynı şekilde oldumKanaman nasildi cnm yogun muydu az mi oldu
Bazı kişiler regl gününde tekrar regl olabiliyor yeni ay güzel geçsin bebiş gelsin inşaallahAdet kanamasiydi normal hiç bi değişiklik olmadı aynı günümde aynı şekilde oldum
Bende az gelio normal adetim baya yogun oluodu belki kimyasaldan sonra ilk adet diedirAdet kanamasiydi normal hiç bi değişiklik olmadı aynı günümde aynı şekilde oldum
Ins. CanmBazı kişiler regl gününde tekrar regl olabiliyor yeni ay güzel geçsin bebiş gelsin inşaallah
Herkeste aynı olmuyo bazılari o ay bile olmuyorBende az gelio normal adetim baya yogun oluodu belki kimyasaldan sonra ilk adet diedir
Ins. Canm
Anladim kuzum ins. Bizde saglikli oluruz bi sonrakindeHerkeste aynı olmuyo bazılari o ay bile olmuyor
İnşaallah vardırKızlar ben bu gün idrar testi yaptım tedavideyim dye adet 3 gün geçti pozitif çıktı 15 saniye içinde sizce varmidr yumurtlama takibi sonrasi 18 gün bu gun
İki tane yaptım bu gün ikisi de çok koyu hatta baya çıktı yani 15 saniyede kan verdm bekliyom yaİnşaallah vardıryarın bi tane test daha yap bakalım koyulaşacak mı
Güzel bir değer çıkar o zaman inşaallahİki tane yaptım bu gün ikisi de çok koyu hatta baya çıktı yani 15 saniyede kan verdm bekliyom ya
Insallah guzel sonuclar alirsin canm ama bence vardir bebs olmasa niye ciksin ki iki cizgi hemde iki kere yapmissin hadi guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben bu gün idrar testi yaptım tedavideyim dye adet 3 gün geçti pozitif çıktı 15 saniye içinde sizce varmidr yumurtlama takibi sonrasi 18 gün bu gun
Kan testi yaptrdinmi sonuc ne ciktiİki tane yaptım bu gün ikisi de çok koyu hatta baya çıktı yani 15 saniyede kan verdm bekliyom ya
Hayırlı olsun canım kanama olayını pek bilmiyorum doktorun ne dediysem ona güven bol bol istirahat etKızlar hamileyim 6 haftalık keseyi gördük bebekte var kalp atımını da gördük fakat kesenin altında kanama var sizce ne olur dışarda kanamam yok icerde emer mi
Dusuk riskin var dedi hep yat dedi yatyrum bende ama korkuyrm birazHayırlı olsun canım kanama olayını pek bilmiyorum doktorun ne dediysem ona güven bol bol istirahat et
Aynisi bende oldu 10haftalikken progestan kullandim bol bol dinlen dikkat etmen lazim 2haftayakalmaz gecerKızlar böyle bir şey yaşayıp normal devam eden yada duyan var mı
Progestan verdi mi peki ?Dusuk riskin var dedi hep yat dedi yatyrum bende ama korkuyrm biraz
Ewt iciyorum günde 3 kezProgestan verdi mi peki ?
Sen kaç haftaliksin canım bide büyük müydü benim gbi aklmda hepAynisi bende oldu 10haftalikken progestan kullandim bol bol dinlen dikkat etmen lazim 2haftayakalmaz gecer