suan 31. Haftamdayim allaha sukur az kaldi. Evet benmkide buyuktu banada hemen progestana baslattilar iliski yasak bol bol uzanip dinlenmen gerekiyo ve sakin iliskiyr girme benmki iliskiden dolayi oldu cok dikkay etmen lazim ilacini duzenli kullan 1hafta sonra tekrar kontore gidersin ama merak etme gcer insallahSen kaç haftaliksin canım bide büyük müydü benim gbi aklmda hep
Sağol canım desteğin için dikkat ediyorumsuan 31. Haftamdayim allaha sukur az kaldi. Evet benmkide buyuktu banada hemen progestana baslattilar iliski yasak bol bol uzanip dinlenmen gerekiyo ve sakin iliskiyr girme benmki iliskiden dolayi oldu cok dikkay etmen lazim ilacini duzenli kullan 1hafta sonra tekrar kontore gidersin ama merak etme gcer insallah
Canım biraz dusuk ama belli olmaz tabi bende iki kere kimyasal gebelik geçirdim hep az ilerledi şimdi ilk 809 la öğrendim yüksek olunca umutlan çok zor biliyorum ben hala ugradyorum allhım sanada güzel haberler almayı nasip etsinKızlar merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ??? Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım
3 ay araylaSende üst üste mi yaşadın kimyasalı
Nedemk canm icini ferah tut bebeginde etkileniyo siyres yapma insallah zamaninda vakyinde kucagina alirsinn kalp atislarini dinledinizmiiSağol canım desteğin için dikkat ediyorum
Insaallah ozamana kadar kanamanda gecerKalp atışları gordumde duymadık cuma günü inşallah duyarız
İnşallah canm sağolInsaallah ozamana kadar kanamanda gecer
Senin kaç haftalık olduHayırlı olsun canım kanama olayını pek bilmiyorum doktorun ne dediysem ona güven bol bol istirahat et
Benim 30 bitiyor artık. Çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar senin de gelir geçer inşaallah su ilk 3 ay sıkıntılı zamanlarSenin kaç haftalık oldu
Ayyy çok az kalmış nee güzel gerçekten öyle zaman çok çabuk geçmiş senin ilk hamile kaldığını hatrldmda ne zaman oldu ne zaman büyüdü :)Benim 30 bitiyor artık. Çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar senin de gelir geçer inşaallah su ilk 3 ay sıkıntılı zamanlar
Ne oldu canım ne yaptınAnladım hayırlısı olsun hakkımızda
240 a düştü değerlerim yine düşük yapacakmışım çok üzgünüm maalesefNe oldu canım ne yaptın
Olsun canım üzülme çok zor biliyorum ama sana dediğim gibi rahim filmi çekil bence ben çok pişman oldum daha erken cekilseydim dye belki tüplerin tikalidir240 a düştü değerlerim yine düşük yapacakmışım çok üzgünüm maalesef
Yok allha şükür suanlk yani kanama alanı duruyor bu hafta gitcem bakalım ne olacak