Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5 gün sonra kendiliginden sonlandı.Bu ay adet tarihimin 5 günü bhcg 80.91 çıktı çok sevindim ama korktumda bu gün bhcg 45.9 çıktı progestan kullanıyorum zaten. sizce yatsam hiç kalkmasam bebeğim tutunur mu yoksa yarı yarıya düşmüş zaten umitlenmenin bi anlamı yok mu bu degerden sonra

Canım benimde değer 20 olduktan sonraki gün başladı kanama ama ben 0 ne zaman bilmiyorum tekrarlamadim testi. Kanamam normal oldu lekeler ile beraber 7 gün sürdü regl ile aynıydı yani benim için. Istersen bi kontrole git alttan muayene etsin doktor içeride parça filan kaldığında hemen 0 lanmiyor sanırım değer. Benim 20 çıktığı gün doktor muayene etti ( vajinal ultrason, el ve bi demir parça ile üç farklı şekilde) temiz görünüyor rahim testi tekrarlamaya gerek yok demişti.
Merhaba Canım bende geçen ay kimyasal gebelik yasadım değerim beta hcg 12 çıkmıştı zaten anlamıştim. Bu ay adetim gene geçikti ve değerim adet tarihinden 3 gün sonra 80.9 çıktı iki gün sonra tekrarladık bu kez 45.9 çıktı doktor ilk gün progestan vermişti gebe kimyasal ama bu kez 7. gün olmasına rağmen ne bi agrı ne bi leke bişey yok sizce ümidi keseyim mi yoksa yatıp dinlensem hapla birlikte bebeğim tutunabilir mi

Lütfen böyle bişey yaşayan varsa bişey söylesin çok kötü hissediyorum kendimi

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla bhcg düştüğüne göre zaten o sağlıksız bir döllenme oluyor. Yani adet olmayı senin de istemen lazım. Sağlıksız olmasını kim ister? Ben böyle biliyorm ama yine de doktoruna danış istersen.. bende 2 ay önce biyokimyasal gebelik geçirdim.

Merhaba Canım bende geçen ay kimyasal gebelik yasadım değerim beta hcg 12 çıkmıştı zaten anlamıştim. Bu ay adetim gene geçikti ve değerim adet tarihinden 3 gün sonra 80.9 çıktı iki gün sonra tekrarladık bu kez 45.9 çıktı doktor ilk gün progestan vermişti gebe kimyasal ama bu kez 7. gün olmasına rağmen ne bi agrı ne bi leke bişey yok sizce ümidi keseyim mi yoksa yatıp dinlensem hapla birlikte bebeğim tutunabilir mi
Geçmiş olsun.. bilmiyorum ki olur mı öyle bir durum. Ama progestani ne zaman bıraktın o da geciktirir kanamayı

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla bhcg düştüğüne göre zaten o sağlıksız bir döllenme oluyor. Yani adet olmayı senin de istemen lazım. Sağlıksız olmasını kim ister? Ben böyle biliyorm ama yine de doktoruna danış istersen.. bende 2 ay önce biyokimyasal gebelik geçirdim.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için evet haklısın sağlıksız olmasını kimse istemez Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ama insan kabullenemiyor iste

Bu gece icmemeye karar verdim zaten dediginiz gibi progestan içerken kanama olmayacak o da beni psikolojik olarak etkileyecek kanama olmadıkça orda olduğunu düşünüyorum malesef. Bir süre de bebek fikrinden uzaklaşmaya karar verdim

Mrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi

Mrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi

Selam.Bu kadar kisa surede hamile kalamazsin ki canim.Adetin 21nde basladiysa adetle birlikte genelde sifirlaniyor deger kimyasal gebelikte.Umarim degilsindir ama hcgyi tekrar etsen iyi olur dis gebelik olabilir...

Selam.Bu kadar kisa surede hamile kalamazsin ki canim.Adetin 21nde basladiysa adetle birlikte genelde sifirlaniyor deger kimyasal gebelikte.Umarim degilsindir ama hcgyi tekrar etsen iyi olur dis gebelik olabilir...
Biraz okudum kimyasaldan sonra hemen adet gormeden hamile kalanlar varms canm ne bilim umutlandm bende cunku degerim sifirlandi dus gebelikte bildigim kadariyla inisli cikisli oluor zaten doktorda temiz dedi dis gebelik varsa bile deger sifirlanr mi bugun 3 tane farkli marka test yaptm helsinde var silik bi cizgi

Biraz okudum kimyasaldan sonra hemen adet gormeden hamile kalanlar varms canm ne bilim umutlandm bende cunku degerim sifirlandi dus gebelikte bildigim kadariyla inisli cikisli oluor zaten doktorda temiz dedi dis gebelik varsa bile deger sifirlanr mi bugun 3 tane farkli marka test yaptm helsinde var silik bi cizgi

21nde adet olmussun canim,31nde tekrar yukselince oyle dusundum.Yumurtlama gunun ne zamandi..Cunku hamile de olsan biliyorsun bir zaman gecmesi gerekiyor...Bende 18ekimde kimyasal gecirdim.22sinde yaptirdigimda sifirlanmisti.Ama kimyasaldan sonra muayane olup doktor bir sorun gormediyse o zaman sorun yoktur.Gecmis olsun tekrar.

21nde adet olmussun canim,31nde tekrar yukselince oyle dusundum.Yumurtlama gunun ne zamandi..Cunku hamile de olsan biliyorsun bir zaman gecmesi gerekiyor...Bende 18ekimde kimyasal gecirdim.22sinde yaptirdigimda sifirlanmisti.Ama kimyasaldan sonra muayane olup doktor bir sorun gormediyse o zaman sorun yoktur.Gecmis olsun tekrar.
Sordum canm bende doktora kanamam oldu baya nie hala yuksek dedim 2 gune bir yaptrdim ben dustu alttan muayene yapti zaten temiz kimyasal gecirmissin dedi normalde 14 ekimde adet olmam gerekiodu canm 21inde dusuk yaptm yumurtlamayi feln hesaplayamadim bu ay ama karnimda bi sis aksamlari surekli tuvaletim gelmeye basladi gogus uclarim sizlio 2 3 gundur boleyim bide garip tursu sevmem ben hic yiyesim gelio agzim sulandi suan bile garip geldi banada olmayan seyler oluo

Kızlar Bn de kimyasal gebelik geçirdim ilkti ve 8 aydr hamile kalamıyorum aranızda benm gibi olan warmi

Kzlar bnm kimyasaldan sonra tekrar kanamam basladi adet die dusunuorum 4 gun erken geldi ve cok az gelio simdilik kimyasaldan sonraki adet kanamaniz nasildi

X