Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Maaşallah bebeğiniz oluyor zaten yanlış hatırlamıyorsam pespese oldu senin gebelikler. önemli olan neden düştüğü aşık onun araştırılması lazım zaten. Altında yatan genetik bir sebep varsa tekrar aynı üzüntüyü yaşamazsınız onun için önemli.
Ben son gittiğimde 8 haftalık idi kalbi atıyor dedi doktor makina eski olduğu için sesini duyamadık.
Masallh sizee senin adına çok sevindim sen hamilesin banada dua et belki kabul olur güzel haberler veririm size insallh :)

Test yaptırmaya geldim dayanamadım 7.8 gün var daha içim içimi yiyo bide birz hasta ym ona göre ilaç icerim diye insallh cikr ya

kızlar bende kimyasal gebelik gibi bişi gecirdim yazmıştım zaten. degerim 10 günlük kanama sonrası 16 ydı hala.3-4 gün kanama 0 dı. bende 1-2 kere ilişikiye girdim. doktora gittim adet tarihime 2 gun vardı... doktor tarlusal verdivucudunu 0 la dedi. ilacı daha içmedim dün çok az pembe akıntı oldu bugun gitti. hiçbişi yok. sizce ben bu ilacı içmelimiyim? tekrar hamile kalmış olabilirmiyim? bir yandan hcgmde düşmüyor..tsk :KK43:

Cnm ben gün sayiyrm artık.baya agirlastm. hazirlklar var.Kendimi çok yormusum galiba.bi de göbek fıtığı çıktı.nasip bakalım öyle dvm.Sen neler yapiosn.Nasıl gidio
Ayy canım hayırlıyla kurtarılan insallh bebisimiz gelsin çok sevindim adına :)) dikkt et kendine ..bende dün rahim filmi cekildim doktorumu degistirdim tüpün biri tikaliymis o yüzden bebk yerlesemems iki gebelikte o yüzden sonlanmış şuan denicez adete kadr bu ay olmzsa klomen catlatma iğnesi verck doktorumz çok iyi umutluyuz bu sefer:)

Cnm ben gün sayiyrm artık.baya agirlastm. hazirlklar var.Kendimi çok yormusum galiba.bi de göbek fıtığı çıktı.nasip bakalım öyle dvm.Sen neler yapiosn.Nasıl gidio
Oy kuzu doğacak kadar oldu demek maşallah size Rabbim bir avazda sağlıcakla kurtarsın inşaallah.:nazar::KK200:

Ben o heyecandan istiyorum artık kızlar dün rahim filmi çektirdin bir tane tupum kapalıydı o yüzden çok sancim oldu bas bas bağırdım ama şuan iyiym açık artık doğum gibi dedim doktora saatlerce yattım hastanede çok zordu anne olmak zor bide anne adayı olmakta zor :)

Ben o heyecandan istiyorum artık kızlar dün rahim filmi çektirdin bir tane tupum kapalıydı o yüzden çok sancim oldu bas bas bağırdım ama şuan iyiym açık artık doğum gibi dedim doktora saatlerce yattım hastanede çok zordu anne olmak zor bide anne adayı olmakta zor :)

Ayy canım hayırlıyla kurtarılan insallh bebisimiz gelsin çok sevindim adına :)) dikkt et kendine ..bende dün rahim filmi cekildim doktorumu degistirdim tüpün biri tikaliymis o yüzden bebk yerlesemems iki gebelikte o yüzden sonlanmış şuan denicez adete kadr bu ay olmzsa klomen catlatma iğnesi verck doktorumz çok iyi umutluyuz bu sefer:)

Bi arkadsmn da tikalyms cnm.arkasndn 2.ayda mi 3.ayda mi ne hamile oldgnu öğrenmişti.şimdi yaşına girecek oglusu oldu :)
Inşallah sen o kadar da beklemezsn cnmcm :)

Oy kuzu doğacak kadar oldu demek maşallah size Rabbim bir avazda sağlıcakla kurtarsın inşaallah.:nazar::KK200:

Amin inşallah cnm.hep birlkte inşallah :KK73::KK48:

Rahim filmi sonrası ihtimal artıyor iyi değerlendir:KK66:

X