Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim geç çatladı yumurta büyük ihtimal geç döllenme diyecek. Bakalım heyecan ve korkuyla bekliyorum.1aylik normalde gunume gore bakrsak 5 haftalikti ama keseye bakinca 4 haftalik dedi
Benim de ağrıyor arada karnım ama 2 gündür daha az. Adet döneminde regl olacak gibi ağrıyordu. Bugün biraz yordum şu içmeyi de unutmuşum ağrıdı gülmekten o yüzden diktim ayaklarımı yattım öyle geçti.Kızlar karnım agriyo sizimde agriyo mu leke cumartesi oldu en son gelmiyor kaç gündür yarın yine test yaptırcam bakalım çıkıyor mu
Dikkat et canm. Agrilari sordum doktora normal dedi ama sende kendini yorma en az iki litre su icmemiz lazimmisBenim de ağrıyor arada karnım ama 2 gündür daha az. Adet döneminde regl olacak gibi ağrıyordu. Bugün biraz yordum şu içmeyi de unutmuşum ağrıdı gülmekten o yüzden diktim ayaklarımı yattım öyle geçti.
Dikkat et canm. Agrilari sordum doktora normal dedi ama sende kendini yorma en az iki litre su icmemiz lazimmis[/QUaynen yorma kendini bol su icen su iciyom bi de inek sütü iki büyük bardak
Ewt yorma kendini bol su süt içDikkat et canm. Agrilari sordum doktora normal dedi ama sende kendini yorma en az iki litre su icmemiz lazimmis
Dikkat et canm. Agrilari sordum doktora normal dedi ama sende kendini yorma en az iki litre su icmemiz lazimmis
Her gün bir bardak süt içiyorum Hatta içine keciboynuzu pekmezi karıştırıyorum sabahları.Ewt yorma kendini bol su süt iç
Bendede var o surekli bi kalkma canasindayim geceleri sabah erken kalkiyorum oylen 2 3 olunca bana bi uyku basiyo. Ve genlede hep bi yorgunluk var aniden kalktigimda basim cok donuyo bayilicak gibi oluyorum gozlerim karariyo. Bide akintimda az beyaz boyle sumuksu yapisik bisey. Bel agrim yok allaha sukur arasa oluyo ama ogunku gibi degil kasiklarim hafif arada kendilerini hissettiriyolar zaten sol kasimdaymis. Bide ben sut icemiyorum kakaolu olucak illa normal sutu hayyatta icememHer gün bir bardak süt içiyorum Hatta içine keciboynuzu pekmezi karıştırıyorum sabahları.
Bende normalde dikkat ediyorum ve çok su içen biriyimdir. bugün aceleciligime geldi yarın iftara arkadaşlar olduğu için daldım işe ama şu içmeye başlayınca azalıyor cidden ağrı. Bi de benim uyku sorunum var kızlar ya öyle rahat uyuyamıyorum geceleri gündüz yatarsam uyuyorum rahat ama gece hep bi sıkıntı
Bende sütü hiç sevmem sırf bebek iyi olsun diye içtim iki bardak iciyorum bunumu kapatimkizlar bide sabah test yaptırdım acilde 57.2 olmuş sizce nasılBendede var o surekli bi kalkma canasindayim geceleri sabah erken kalkiyorum oylen 2 3 olunca bana bi uyku basiyo. Ve genlede hep bi yorgunluk var aniden kalktigimda basim cok donuyo bayilicak gibi oluyorum gozlerim karariyo. Bide akintimda az beyaz boyle sumuksu yapisik bisey. Bel agrim yok allaha sukur arasa oluyo ama ogunku gibi degil kasiklarim hafif arada kendilerini hissettiriyolar zaten sol kasimdaymis. Bide ben sut icemiyorum kakaolu olucak illa normal sutu hayyatta icemem
adetine kac gun varBende sütü hiç sevmem sırf bebek iyi olsun diye içtim iki bardak iciyorum bunumu kapatimkizlar bide sabah test yaptırdım acilde 57.2 olmuş sizce nasıl
24 du 25 işte 3.4 gün var iki günde çok atmış dimi sizce de öyle mi adet gecmedn iki gün önce 19.7 diyadetine kac gun var
Cuma günü ilk yaptigim 7densonra 10.3 cumartesi sabah 10.30 11 gibi 12.6 bu sbah 6 da da 19.7
Çarşamba 109 idi Bugün 700 800 civarı çıkarsa sağlıklı dedi doktor benim 1239 çıktı korkuyorum görseller atıştırıp gideceğim doktora.
Bende sütü hiç sevmem sırf bebek iyi olsun diye içtim iki bardak iciyorum bunumu kapatimkizlar bide sabah test yaptırdım acilde 57.2 olmuş sizce nasıl
Ne güz inşaallah sorunsuz geçer kontrolünz. Bende şaşırdım çok bakim ne çıkacak yarın umarım güzeldir herşey Bugün nedense hiç hissetmiyorum batma ağrı filan korktum kötü birşey yoktur inşaallah.kisafile
Kisslarrr neler oluyor buralardaaa
Maşallah maşallah
Degerlrnz çok güzel hiiiic takmayın.Benmde iki katından fazla yukseliodu Bazen.salihacm senin de gayet normal hiç takma.kimi insanın 5 haftalık 500 çıkıo.kimisininn 200.bünyeye göre degisio galiba.Belki de ikizdir kiss
Ikizlerde de yüksek oluo ya.Hadi hayırlı bakalm güzel haberlrmz ve dvm eder inşallah.bizimde detaylı ultrason zamanımız geldi.Şaka gibi yolu yarıladık yaa.zaman nasıl gecio anlamadım
Süper olmuş oh maaşallah sevindim.Bende sütü hiç sevmem sırf bebek iyi olsun diye içtim iki bardak iciyorum bunumu kapatimkizlar bide sabah test yaptırdım acilde 57.2 olmuş sizce nasıl
Ne güz inşaallah sorunsuz geçer kontrolünz. Bende şaşırdım çok bakim ne çıkacak yarın umarım güzeldir herşey Bugün nedense hiç hissetmiyorum batma ağrı filan korktum kötü birşey yoktur inşaallah.
Ewt aynen ya ama yükseldikçe rahatlıyorm :)
Son adet tarihin neydi canım ..çok sevindim bu aradaKızlar keseyi gördüm 5 haftalık dedi doktor haftaya cuma kalp atışı için çağırdı