• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mı Düşük mü?

Eğer kanamayla attıysan zaten kimyasaldır.. düşük doktorun müdahalesi ile olur ve ilaçla yada operasyonla gerçekleşir ..

Sen tam olarak neler yaşamıştın. Kasıkların ağrıyor muydu. Mesela benim kanamam olmadan bir kaç gün önce aşırı kasık ağrım ve bacak ağrım vardı dizden altım çok ağrıyordu yerimden kalkacak dermanım yoktu. Sonra ki gün herşey geçti çok enerjiktim. Ondan sonra ki gün leke geldi ve kanama başladı
Benim karnımda göğüslerimde şişlik oluşmuştu hamile gibi aynı.. kasık ağrım çok olmadı ama bel-sırt ağrım oldu.. kanamam başladığında kimyasal yaşıyorum zannettim hatta buraya konu açtım.. ama kimyasal değildi ekoliptik gebelikti.

Eğer kanamayla attıysan zaten kimyasaldır.. düşük doktorun müdahalesi ile olur ve ilaçla yada operasyonla gerçekleşir ..
Kanama dış gebeliktenmiş canım değerlerim düşmedi maalesef oyun oynadı benimle☺️ Şimdi gülebiliyorum çünkü tedavimi oldum çok şükür. İnşaallah hayırlısı ile sıfırlanır ve tekrar bebeğimiz olması için çalışmalara topyekün başlarız👶🏻💕

Back