Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç üzülme bende geçirdim ilk hamileliğimdi 2 adet geçti çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyimGeçen hafta kimyasal gebelik geçirdim.Daha benim gibi önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar sonra kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
AA bende aynı temmuzda gecirdim ekimde hamile kaldımTemmuz’da geçirdim Ekim’de tekrar kaldım ❤ Stres yapmayın ben çok yaptım sadece kendimi üzdüm yıprandım oluyor merak etmeyin
Ne güzel yarin randevum var kalp atışı icin sarımsı kahverengi leke geldi inş kötü bşy yoktur yarin sorucam doktoraAA bende aynı temmuzda gecirdim ekimde hamile kaldım
Benimde geçen cuma kese gözükmüştü bebek kalp atışı yoktu daha salı çağırdı benide bakalım inşallah duyarız kalp atışını senin kesemi gözüktü sadece yoksa bebekte varmıydıNe güzel yarin randevum var kalp atışı icin sarımsı kahverengi leke geldi inş kötü bşy yoktur yarin sorucam doktora
Kesede bebekte vardı kalp atışı belli belirsiz duyuluyor demiştiBenimde geçen cuma kese gözükmüştü bebek kalp atışı yoktu daha salı çağırdı benide bakalım inşallah duyarız kalp atışını senin kesemi gözüktü sadece yoksa bebekte varmıydı
Anladım canım ole dediyse duyulur İnşallahKesede bebekte vardı kalp atışı belli belirsiz duyuluyor demişti
İnş yarin sabah randevum Var hayırlı haberlerle gelirim inş :)Anladım canım ole dediyse duyulur İnşallah
BEnde eylulde gecırdım bu ay kalamadım ovukasyon tstode yaptım olmadıCanım hiç üzülme bende geçirdim ilk hamileliğimdi 2 adet geçti çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyim
Ovülasyon testi yapma aklından at demiycem aramasın Kendimden biliyorum yok adet takvimiymiş yok bu forumuş buralara girme ben ole yaptığım ay kaldımBEnde eylulde gecırdım bu ay kalamadım ovukasyon tstode yaptım olmadı
Ovulasyondakı yumurtlama gunlerını takıp etmene rahmen kalamamısmıydın canmOvülasyon testi yapma aklından at demiycem aramasın Kendimden biliyorum yok adet takvimiymiş yok bu forumuş buralara girme ben ole yaptığım ay kaldım