Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik kanaması?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayal alemi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
450
962
303
Merhaba hanımlar,

Yumurtlama dönemimden itibaren çok şiddetli gebelik belirtileri yaşadım. Fakat idrar testinde negatifi gördüm. Regl günümden 1 gün önce kanamam başladı. Her zamankinden çok fazla ve parçacıklı bir kanama. Daha önce hiç böyle kanamam olmamıştı. 2 gündür şiddeti azalmadı. Sorum şu ki cehaletimi mazur görün kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim ? Kimyasal gebelik kanaması yaşıyor olabilir miyim ?

Testin pozitif çıkardı canım ve illa ki gecikirdin.Ben dört gün gecikmiştim sonra kanamam oldu zaten ve kanama biraz farklı lekenmeyle başladı benim kahve ağrıyla geldi iki gün yoğun parçalıydı sonra beş gün kadar full lekelenme devam etti.Haziranda yaşadım düzenim hala oturmadı

eğer erken döllenme yaşadıysa 0 çıkar. Mesela benim adetimden 3 gün önce betam 16 idi, adetimden 1 gün önce 17. tam gününde adet oldum. ve aşırı ağrı çektim. kanamam da değişikti parçacıklı filan. neticede 0 landıki adet oldum. seninki de öyle olmuş olabilir. artı benim döllenme yumurta oluşumu da bayağı ağrılı idi.

Merhaba hanımlar,

Yumurtlama dönemimden itibaren çok şiddetli gebelik belirtileri yaşadım. Fakat idrar testinde negatifi gördüm. Regl günümden 1 gün önce kanamam başladı. Her zamankinden çok fazla ve parçacıklı bir kanama. Daha önce hiç böyle kanamam olmamıştı. 2 gündür şiddeti azalmadı. Sorum şu ki cehaletimi mazur görün kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim ? Kimyasal gebelik kanaması yaşıyor olabilir miyim ?

canim kimyasal olabilmesi icin positif olmali ilk önce. ve normal adetinin günü geciyor ondan sonra kanama basliyor.

kendimden anlatabilirim hep cok silik ikinci cizgi vardi hic gitmedi cogalmadida azalmadida. adet olma zamanini gecti. sonra bicak saplanir gibi agri girdi 40 dakika kadar sürdü o zaman anladim bebegimi kaybettigimi. ondan sonra zaten hamilelik belirtileri azalmaya basladi hcg degeride düstü yavas yavas kanamada o agri sabah oldu kanamada aksama oldu malesef. normalde parcali olur benim adet o zaman parca yoktu ilk basta kan oldu sadece sonra bebegin oldugu kücük parca geldi öyle devam etti hcg düstükten sonrada normal adet olarak devam etti.

sende adetinden önce olmasi birde negatif olmasi hic olmamis gibi bence.

ama bence sükretmelisin hic olmamasina. insan kimyasala bile cok fazla üzülüyor allah kimseye göstermesin bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

canim kimyasal olabilmesi icin positif olmali ilk önce. ve normal adetinin günü geciyor ondan sonra kanama basliyor.

kendimden anlatabilirim hep cok silik ikinci cizgi vardi hic gitmedi cogalmadida azalmadida. adet olma zamanini gecti. sonra bicak saplanir gibi agri girdi 40 dakika kadar sürdü o zaman anladim bebegimi kaybettigimi. ondan sonra zaten hamilelik belirtileri azalmaya basladi hcg degeride düstü yavas yavas kanamada o agri sabah oldu kanamada aksama oldu malesef. normalde parcali olur benim adet o zaman parca yoktu ilk basta kan oldu sadece sonra bebegin oldugu kücük parca geldi öyle devam etti hcg düstükten sonrada normal adet olarak devam etti.

sende adetinden önce olmasi birde negatif olmasi hic olmamis gibi bence.

ama bence sükretmelisin hic olmamasina. insan kimyasala bile cok fazla üzülüyor allah kimseye göstermesin bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
çok güzel anlatmışsın. Benimde adete 1 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı sonra adet 3 gün gecikti yani ben her gün bu şekilde testedevam ettim hep silinti artmadı .pazartesi oldu evde test yapıp kan verecektim o zaman yaptığımda gördüm ki tek çizgi oldu. 2 saat sonrA ağrı girdi sonrada kanamam başladı acaba bende mi kimyasal geçirdim.

Back