Selam Kızlar , Burda cok arkadasin yazisini okudum okuyorum oncelikle sunu soylerek baslamak istiyorum Allah hepimize salihlerden hayirli evlatlar nasip etsin bizlere hayirli olani saglikla versin insallah. Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Aslinda kimyasal gebelik ne asla bilmiyordum bu sayfayi da bugebelikten sonra okumaya basladim. Adet gunu iyi bir markanin gebelik testini aldim ve o gun silik bir cizgi cikti. Evet hamileydim. 1 hafta sonra tekrar test yaptim ve cizgi yine silik. Hic koyulasmamis.O gun kan verdim ve beta 39 cikti. Ertesi gun kanama oldu ve o sekilde nasiplendi diyeyim. Bakalim bundan sonraki hamilelik surecinde neler yasayacagiz neler gorecegiz sabir ve dua ile.
Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan adetime dört gün var ikinci çizgi silik çıktı biraz daha bekleyip kan vereceğim erken sevinmek istemiyorum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan adetime dört gün var ikinci çizgi silik çıktı biraz daha bekleyip kan vereceğim erken sevinmek istemiyorum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba ikişer gün arayla altı test yaptım üçü negatif üçü pozitif çıktı reglim üç gün gecikmişti ama regl oldum ama yine bütün vücudum söküldü öyle bir ağrı ile. inanın bende anlamadım hiçbir şey yine mi kimyasaldı bilemiyorum
Merhaba ikişer gün arayla altı test yaptım üçü negatif üçü pozitif çıktı reglim üç gün gecikmişti ama regl oldum ama yine bütün vücudum söküldü öyle bir ağrı ile. inanın bende anlamadım hiçbir şey yine mi kimyasaldı bilemiyorum