• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Darisi basimiza inshallah gülüm inan ki testte bakip bakip hickira hickira agladim ayyyy Ben hamileyimmmmm diye bagirdim elim titriyor Allah böylesi sevinci sizede yasatsin canım inşallah Foto yüklemeye calistim ama yapamadim Gene Denerim gülüm yapabilirsem yüklerim :halay::KK68::KK68:
Sağlıkla büyüt dünyaya getir inş. Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Az beklemedin, sevin gönlünce. Çok mutlu oldum senin adına. Vakti oluyor işte her şeyin. Sabrın sonu güzel oluyor :nazar:

Ben de geçirdim kimyasal gebelik. Şimdi tekrardan hamile hissediyorum ama psikolojik mi değil mi orasını kestiremiyorum

Allah gönlüne göre versin canım hayirlisi artik ve ne zaman oldu kimyalsal gebeligin gecmis olsun canım:KK43:
Kurban bayramından bir hafta sonra kanama şikayetiyle gittim doktora. O sırada hem hamile olduğumu hem de düşürdüğümü öğrendim. Maalesef ev taşımıştık. Hiç hamilelik ummadığım için dikkatte etmemiştim canım

Dikat etmedim diye kendini üzme canım kimyalsal gebeligi farkina varmadan cogu kadin yasiyormus zaten gülüm sende öyle birsey yasamisin benim iki sene sonra 6 ci haftamda kimyalsal oldugunu ögrendim ikinci ayimda sükür Gene hamile kaldim sende en kisa zamanda Gene hamile kalirsin inşallah sonucta hamile kalabiliyorsun sükür stres yapma stres gercekten meleginin gelmesine Engel oluyor canım:)

Kizlarrrrrrr Ben HAMILEYIIIIIMMM :halay::halay::21:

işte buuuu :) tebrik ederim canım allah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah şeytanın bacağını kırdık bence :) çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah Phronesis Phronesis tatlım sende durum ne iki gündür şehir dışındaydım yazamadım okuyamadım

Kurban bayramından bir hafta sonra kanama şikayetiyle gittim doktora. O sırada hem hamile olduğumu hem de düşürdüğümü öğrendim. Maalesef ev taşımıştık. Hiç hamilelik ummadığım için dikkatte etmemiştim canım

selam canım öncelikle geçmiş olsun kimyasaldan sonra adet oldun mu? bat ne zaman?

işte buuuu :) tebrik ederim canım allah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah şeytanın bacağını kırdık bence :) çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah Phronesis Phronesis tatlım sende durum ne iki gündür şehir dışındaydım yazamadım okuyamadım
Aynı :işsiz: Sanirim ara kanamalardan biri regldi benim. Sokulme olmayınca dikkate almadım ama belki kimyasal sonrası öyle olması normaldir. Bekliyorum hala. Öyle düzenli ilişki de olmadı. Yumurtlama falan hiç belli değil zaten. Yakında normal bir regl dönemine girerim herhalde. Senin nasıl oldu? Normal mi yoksa benimkiler gibi az ve koyu mu?

Geçmiş olsun. Ev taşımasan da olacaktı, için rahat olsun. Sağlıklı gebelikler öyle hemen son bulmaz. Günlük yaşamda düşük yapmak kolay değildir. Sonraki reglin nasıl oldu? Normal zamanda normal miktarda mı? Ya da regl oldun mu?

Aynı :işsiz: Sanirim ara kanamalardan biri regldi benim. Sokulme olmayınca dikkate almadım ama belki kimyasal sonrası öyle olması normaldir. Bekliyorum hala. Öyle düzenli ilişki de olmadı. Yumurtlama falan hiç belli değil zaten. Yakında normal bir regl dönemine girerim herhalde. Senin nasıl oldu? Normal mi yoksa benimkiler gibi az ve koyu mu?

benimki normaldi bildiğin adet ama bu sefer ne ağrım oldu ne de uzun sürdü 4 gün yoğun sayılır sonra ara ara kahverengi akıntı olarak devam etti

benimki normaldi bildiğin adet ama bu sefer ne ağrım oldu ne de uzun sürdü 4 gün yoğun sayılır sonra ara ara kahverengi akıntı olarak devam etti
İşte bende 16 gün sonra üç dört günlük bi kanama oldu ama kahverengi. Az. Tam regl günümde bir kere aynı şey oldu, bitti. Önlardan biri regldi sanırım benim, yoksa 45 gün çok fazla. Ama hangisi bilemiyorum. Hiç hesap yapamıyorum o yüzden. Normal adeti bekliyorum işte. Gebelik imkansiza yakın bir ihtimal tabii bu durumda.

Benim de anlatacak bir şeyim, hatta beklediğim bir gün bile olmadigindan girip yazmıyorum pek. Okuyorum ama arada kim ne yapıyor, merak ediyorum.:cool:

İşte bende 16 gün sonra üç dört günlük bi kanama oldu ama kahverengi. Az. Tam regl günümde bir kere aynı şey oldu, bitti. Önlardan biri regldi sanırım benim, yoksa 45 gün çok fazla. Ama hangisi bilemiyorum. Hiç hesap yapamıyorum o yüzden. Normal adeti bekliyorum işte. Gebelik imkansiza yakın bir ihtimal tabii bu durumda.

16 gün sonraki temizlik olmuş sen ikinci regl gününden itibaren say o bat ne zamana denk geliyo ? walla şu sıralar benimde bata 1 ay var bende çok yazacak bişey bulamıyorum :P

Tskr ederim gülüm:KK60:en kisa zamanda Sizdende hayirli haberler alirim inşallah :KK36::KK36::KK36:

16 gün sonraki temizlik olmuş sen ikinci regl gününden itibaren say o bat ne zamana denk geliyo ? walla şu sıralar benimde bata 1 ay var bende çok yazacak bişey bulamıyorum :p
Bak bir ay var demek bile bi şey mesela :) Bu durumda bat 30 ekim civarı. 16 ekimde burda yazmıştım ya bacak agrim var regl mi geliyo ki diye, acaba yumurtlama mi oldu diyorum, 30 ekim bat olursa mümkün sanki:KK64:Tahminler tahminler... Pazar günü anlarım artık, az kaldı.

Geçmiş olsun. Ev taşımasan da olacaktı, için rahat olsun. Sağlıklı gebelikler öyle hemen son bulmaz. Günlük yaşamda düşük yapmak kolay değildir. Sonraki reglin nasıl oldu? Normal zamanda normal miktarda mı? Ya da regl oldun mu?
Normal zamanda normal regl oldum. Hiç bir sıkıntı yok gibi görünüyordu. Regl bittikten sekiz gün sonra ara kanamam oldu. Acile gittim. Ve düşükle oluşan ve 20 günde 1 cm büyüyen bir kistim var. Şu an tam olarak 3.5 cm

Normal zamanda normal regl oldum. Hiç bir sıkıntı yok gibi görünüyordu. Regl bittikten sekiz gün sonra ara kanamam oldu. Acile gittim. Ve düşükle oluşan ve 20 günde 1 cm büyüyen bir kistim var. Şu an tam olarak 3.5 cm
Yaa, bende de polip oldu. Sorun olmaz inş. Normal regl dediğin düşük kanaması mı? Düşükten 8 gün sonra mı kanama oldu yoksa bir ay sonraki adetten sonra mı?

Yaa, bende de polip oldu. Sorun olmaz inş. Normal regl dediğin düşük kanaması mı? Düşükten 8 gün sonra mı kanama oldu yoksa bir ay sonraki adetten sonra mı?
Hep her ay düzenli reglimi görmeye devam ettim 25-26 günde bir. Bu yüzden gebeliği anlamadım zaten. Düşükten sonraki reglimden sekiz gün sonra ara kanamam oldu. İyi bir doktor bulamadım hala. Devlettekiler açıklama bile yapmıyor. Bugün gittim birine düşüğü, ara kanamayı her şeyi anlattım. Ultrasonla karna baktı. Kan ve idrar testi istedi. 10 güne çıkar sonuçlar 10 gün sonra gel sesi. Nutkum tutuldu soramadık da bir şey. Neye bakılıyor onu da bilmiyorum. Sonuçları alınca özelde bir doktora gitmeye karar verdim. Senin ne zaman oldu?

Hep her ay düzenli reglimi görmeye devam ettim 25-26 günde bir. Bu yüzden gebeliği anlamadım zaten. Düşükten sonraki reglimden sekiz gün sonra ara kanamam oldu. İyi bir doktor bulamadım hala. Devlettekiler açıklama bile yapmıyor. Bugün gittim birine düşüğü, ara kanamayı her şeyi anlattım. Ultrasonla karna baktı. Kan ve idrar testi istedi. 10 güne çıkar sonuçlar 10 gün sonra gel sesi. Nutkum tutuldu soramadık da bir şey. Neye bakılıyor onu da bilmiyorum. Sonuçları alınca özelde bir doktora gitmeye karar verdim. Senin ne zaman oldu?
Umarim olumlu çıkar sonuçların. Anladigim kadarıyla düşükten sonra henüz regl olmadin. Ara kanama oldu bende de iki kere, tam olarak sökülmedim. 45 gün oldu düşükten sonra. 25 gün olunca ikinci ara kanama oldu, belki o adetti bilemiyorum, ondan soruyurum sende nasıl oldu diye. Ben de düşük kanaması bitince gitmiştim kontrole, polip gördü. Takip edelim, üç ay sonra bakalım dedi, henüz küçük dedi. Gebeliğe engel mi ya da düşüge sebep olur mu bilemiyorum, ara kanama yapar dedi ama henüz normal adet görmedim, kanama yapacak mi onu da bilmiyorum. Ben de 34 yasindayim. İnş bu polipler kistler sorun oluşturmaz bize.

Pardonn, sonraki regl demişsin, ozur dilerim. Senin ara kanama düşükle ilgili değil o zaman. Normal adet olmuş, kistten kaynaklı olabilir bu durumda kanama. Çözümü olur inş. Tekrar geçmiş olsun. Ben de özele gitmeni tavsiye ederim, bilgi alırsın en azından.

Back