• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Inshallah hamiiiiiiillllleeeyyyiimmm diye haberini aliriz en kisa zamanda kimyalsal gebelik yasayip daha hic regl olmadan ayni ayda hamile kalanlarda var hayirlisi canım:)
bide canım akintin varsa bu aralari degerlendiraa
Ben 10 gün gecikmedeyim :)) Durum hiiiçç belli değil. Beklemeye devam. Akıntı yoğun ama gelen giden yok onun dışında.
Akintin varsa bu aralari degerlendir derim canım cünkü yumurtlama zamaninda sasmis olabilir belki catlama zamanindir sefaf bir akintim

bide canım akintin varsa bu aralari degerlendiraa

Akintin varsa bu aralari degerlendir derim canım cünkü yumurtlama zamaninda sasmis olabilir belki catlama zamanindir sefaf bir akintim
Çok akıntı var, yumurtlama falan şaştı zaten. Kaç gün oldu, artık hesap yapamıyorum. Adet mi diyorum ama yok, su gibi akıntı. Değerlendirelim bari. Madem gelen giden yok :)

bende de durum hala aynı adet fln olmadım hiçbir belirti de yok bende akıntı flnda yok bilemedim ne oluyor

bende de durum hala aynı adet fln olmadım hiçbir belirti de yok bende akıntı flnda yok bilemedim ne oluyor
Benim o iki ara kanamadan biri regl miydi acaba diyorum bazen. Hiç benzemiyordu gerçi ama 36 gün oldu, bu kadar uzaması normal mi ki :KK64:

canım benim de hiç gecikmem olmazdı bu kadar ..zaten döngüm 30 benim ama iyice menopozlu kadınlar gibi sıkıntılanıyorum artık gebeliği geçtim sökülsün istiyorum bir an önce :(

canım benim de hiç gecikmem olmazdı bu kadar ..zaten döngüm 30 benim ama iyice menopozlu kadınlar gibi sıkıntılanıyorum artık gebeliği geçtim sökülsün istiyorum bir an önce :KK43:
Bende sıkıntı da yok. Hiç adet öncesi durumum yok. Sanki yeni bitmiş gibi. Bu ay adet bir iki hafif kanamayla geçmiş de yeni bat'a daha haftalar var sanki. Beklemeye devam :kahve:

Bende sıkıntı da yok. Hiç adet öncesi durumum yok. Sanki yeni bitmiş gibi. Bu ay adet bir iki hafif kanamayla geçmiş de yeni bat'a daha haftalar var sanki. Beklemeye devam :kahve:

yok benim ağrım başladı bence ben yarına tamamım ama geçen 3 gün öncede ağrım vardı geçti şimdiki daha belirgin ben senin kadar geciksem kesin gitmiştim yine doktora belki söktürücü fln verir

yok benim ağrım başladı bence ben yarına tamamım ama geçen 3 gün öncede ağrım vardı geçti şimdiki daha belirgin ben senin kadar geciksem kesin gitmiştim yine doktora belki söktürücü fln verir
Elbet sökülür kendi rızasıyla :) bir kere regl olursak gerisi düzene girer zaten. Bu ay da böyle olsun. Bıraktım kendi haline, günlük yaşantıma etki etmedikçe sıkıntı yok ;) Haber ver sen de olursan ya da olmazsan. Kaçıncı gün olacaksın merak ediyorum. Ara kanama da olmadı sende, ya regl olacaksın ya hamile. Senin sonucun daha yakın şu an.

Benim o iki ara kanamadan biri regl miydi acaba diyorum bazen. Hiç benzemiyordu gerçi ama 36 gün oldu, bu kadar uzaması normal mi ki :KK64:
Elbet sökülür kendi rızasıyla :) bir kere regl olursak gerisi düzene girer zaten. Bu ay da böyle olsun. Bıraktım kendi haline, günlük yaşantıma etki etmedikçe sıkıntı yok :KK66: Haber ver sen de olursan ya da olmazsan. Kaçıncı gün olacaksın merak ediyorum. Ara kanama da olmadı sende, ya regl olacaksın ya hamile. Senin sonucun daha yakın şu an.
Kizlar gecikmelri yasiyorsunuz ikinizde hade bakam hanginizden hayirli haber alacam :KK50:benim bir haftam var hede bana da hayirlisi olsun :işsiz:ama 35veya 40 arasi gecikmeler düsükten sonra normal ama 41 olunca hemen Test yapiyonuz ahanda:KK22:buraya yaziyonuz:KK68:

Kizlar gecikmelri yasiyorsunuz ikinizde hade bakam hanginizden hayirli haber alacam :KK50:benim bir haftam var hede bana da hayirlisi olsun :işsiz:ama 35veya 40 arasi gecikmeler düsükten sonra normal ama 41 olunca hemen Test yapiyonuz ahanda:KK22:buraya yaziyonuz:KK68:
Cümleten hayırlısı olsun :) 41 de mi görcez ki acaba :KK64:Bi şey kalmadı zaten bacım :) Hepimiz güzel güzel haberler yazalım buraya inş...

Cümleten hayırlısı olsun :) 41 de mi görcez ki acaba :KK64:Bi şey kalmadı zaten bacım :) Hepimiz güzel güzel haberler yazalım buraya inş...

Amin insallah yazariz ben yine olmamisim arkadas bu belirsizlik daha bi degisik oldu yaa denge gitti iyice :(

Ben ilişkilere göre hesap ettiğimde ilk hafta tutmamis. Açıkçası o hafta yumurtlama olduysa da öyle isteksiz ilişki oldu ki tutmasa daha iyi diye düşündüm. Onlardan pozitif çıkmadı, iyi de oldu bir bakıma. İki hafta mola verdim, araya kanama falan da girdi, sonra dedim ovulasyon testi falan yapmıcam. Canım istemedikçe ilişkiye girmicem. Olacaksa isteyerek olsun, zoru zoruna olmasın. Vaktini benim ayarlayamayacagim tecrübeyle sabit zaten. Sonra normale döndü her şey. Deneme yapmadan, hesap yapmadan doğal ilişkilere döndük çok şükür. Eğer bunlar tutarsa regl olmama ihtimalim var elbet, o yüzden şu an geldi gelmedi stresi yaşamıyorum. Ve yine tutarsa testte çıkması için de erken. Son bir test var elimde. 30 ekime kadar regl olmazsam test yaparım. Eğer korunsaydik bu ay direkt regl beklerdik ama biz regl olmamayı, kaç gün gecikecek öğrenmemeyi seçtik. Dokuz ay gecikmeyi tercih ettik ;) Regl olursak da canımız sağ olsun :KK50:

Regl oncesi bacaklarım ağrır benim, her ay değil ama. Hiç hissetmeden olurum genelde. Bu aksam bir sızı var bacaklarımda. Regl işareti sanki :)

Regl oncesi bacaklarım ağrır benim, her ay değil ama. Hiç hissetmeden olurum genelde. Bu aksam bir sızı var bacaklarımda. Regl işareti sanki :)
Benimde genelde bacaklarim agrir ve ertesi gün regl olurum iki gündür ayaklarimin alti cok yaniyor sanki karincalaniyor gece yarisi kalkip balkona betona cikiyorum resmen uyuyamiyorum:( bide bas agrisi eklendi rgl belirtileri gibime geliyoro_O

Benimde genelde bacaklarim agrir ve ertesi gün regl olurum iki gündür ayaklarimin alti cok yaniyor sanki karincalaniyor gece yarisi kalkip balkona betona cikiyorum resmen uyuyamiyorum:KK43: bide bas agrisi eklendi rgl belirtileri gibime geliyoro_O

walla kızlar benim belirtiler de birbirine girdi dün gece tam dedim ağrım başladı geliyor bugün hiçbişey yok ben de en fazla 1 hafta daha beklerim olmazsa doktora gitcem yine

walla kızlar benim belirtiler de birbirine girdi dün gece tam dedim ağrım başladı geliyor bugün hiçbişey yok ben de en fazla 1 hafta daha beklerim olmazsa doktora gitcem yine
Aynen canım bana öyle geliyor ki ne yasanacaksa bu haftada yasayacagiz :KK17:bende bu hafta sonuna kadar geldiler geldiler gelmedir hamileyimdir :süslü:

Dün akşam grip gibi kırıldı her yerim. Bacaklarıma battaniye sardım, cok ağrıdı. Bugün nobetciydim, okulda ugrastirmasin diye tedbirimi alıp gittim. 37 gün sonra nası gelcek bilemedim. Ama gelmedi henüz. Bacak ağrım her zamanki gibi sabaha kadar geçti ama regl yok. Kendimi umutlandirayim azıcık: İlişkiden 9 gün sonra yerlesme olur. Belki yerlesirken oluyordur öyle ağrı sizi :))) Ha ilişki yumurtlama döneminde mi oldu, hiç sanmam, o gün meçhul. Ona da Allah'ın işi deyiverirseeem, hadi hayirli olsun hamileyim :KK49: Benim 30 ekim geçerli, 50 güne de bir şeyler olur herhalde. Ya öyle ya böyle :KK51:

Back