• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Hep her ay düzenli reglimi görmeye devam ettim 25-26 günde bir. Bu yüzden gebeliği anlamadım zaten. Düşükten sonraki reglimden sekiz gün sonra ara kanamam oldu. İyi bir doktor bulamadım hala. Devlettekiler açıklama bile yapmıyor. Bugün gittim birine düşüğü, ara kanamayı her şeyi anlattım. Ultrasonla karna baktı. Kan ve idrar testi istedi. 10 güne çıkar sonuçlar 10 gün sonra gel sesi. Nutkum tutuldu soramadık da bir şey. Neye bakılıyor onu da bilmiyorum. Sonuçları alınca özelde bir doktora gitmeye karar verdim. Senin ne zaman oldu?

ne testiymiş bu 10 günde çıkıyor acaba bende devlete gidiyorum o konuda haklısın hiçbir açıklama yapmıyor seni dinlemiyorlar sanki eğer kist varsa ve büyüyorsa bence başka doktorada gitmelisin kanama belki ondandır şuanda ara kanamayı saymazsak bat ne zamandı?

Bak bir ay var demek bile bi şey mesela :) Bu durumda bat 30 ekim civarı. 16 ekimde burda yazmıştım ya bacak agrim var regl mi geliyo ki diye, acaba yumurtlama mi oldu diyorum, 30 ekim bat olursa mümkün sanki:KK64:Tahminler tahminler... Pazar günü anlarım artık, az kaldı.

aynen şekerim sen bat 30 ekim olarak bekle bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız ;)

ne testiymiş bu 10 günde çıkıyor acaba bende devlete gidiyorum o konuda haklısın hiçbir açıklama yapmıyor seni dinlemiyorlar sanki eğer kist varsa ve büyüyorsa bence başka doktorada gitmelisin kanama belki ondandır şuanda ara kanamayı saymazsak bat ne zamandı?
2 kasım

Pardonn, sonraki regl demişsin, ozur dilerim. Senin ara kanama düşükle ilgili değil o zaman. Normal adet olmuş, kistten kaynaklı olabilir bu durumda kanama. Çözümü olur inş. Tekrar geçmiş olsun. Ben de özele gitmeni tavsiye ederim, bilgi alırsın en azından.
Hakkımızda hayırlısı olsun

henüz 1 haftan var bu haftanın sonunda erken gebelik testi yapabilirsin belki ben her ne kadar test yapmicam fln desemde geçen ay gecikince yine yaptım tabi :) umarım sende hamilesindir sende gelişmelerden haberdar et bizi ;)

henüz 1 haftan var bu haftanın sonunda erken gebelik testi yapabilirsin belki ben her ne kadar test yapmicam fln desemde geçen ay gecikince yine yaptım tabi :) umarım sende hamilesindir sende gelişmelerden haberdar et bizi :KK66:
Yarın yapsam mı ki test çok merak ediyorum

aynen şekerim sen bat 30 ekim olarak bekle bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK66:
Hayırlı haber geldi :) Dün regl oldum, hem de gerçek bu sefer. Bat 18 ya da 20 Kasım diyebildigim için mutluyum Hoppa Öyle olduysa böyledir, böyle olduysa şöyledir :ukala: hesaplarından kurtuldum, buna da şükür :)

Bugün karar verdim hamile değilsem bir süre korunacağım. Uğraşmayacağım hamilelik için. Daha 3.5 aylık evliyim aslında. Yaşımız büyük olduğu ve eşim varikosel geçirdiği için acele edelim diye karar almıştık. Eşimle aramda geçen bir kaç sorun ertelemeye karar vermemi sağladı

Bugün karar verdim hamile değilsem bir süre korunacağım. Uğraşmayacağım hamilelik için. Daha 3.5 aylık evliyim aslında. Yaşımız büyük olduğu ve eşim varikosel geçirdiği için acele edelim diye karar almıştık. Eşimle aramda geçen bir kaç sorun ertelemeye karar vermemi sağladı
Sorunsuz evlilik yok maalesef. Asilmayacak sorunlar olmasın yeter ki. Yaş meselesi önemli, eğer çocuk istiyorsanız ben korunmanizi tavsiye etmem. Zaten isteyince oluvermiyor. Ben de ilk ay olmazsa korunacaktim, yaza gelmesin dedim ama baktım is öyle değil. Şimdi yaz kış hesabı yapmıyorum, olursa başım gözüm üstüne :)

Sorunsuz evlilik yok maalesef. Asilmayacak sorunlar olmasın yeter ki. Yaş meselesi önemli, eğer çocuk istiyorsanız ben korunmanizi tavsiye etmem. Zaten isteyince oluvermiyor. Ben de ilk ay olmazsa korunacaktim, yaza gelmesin dedim ama baktım is öyle değil. Şimdi yaz kış hesabı yapmıyorum, olursa başım gözüm üstüne :)
Kafam çok karışık. Eşimin ilgisinden bu ara memnun değilim. Sanırım bu benek olayları yıprattı beni. Fazla ilgi bekledim

Kafam çok karışık. Eşimin ilgisinden bu ara memnun değilim. Sanırım bu benek olayları yıprattı beni. Fazla ilgi bekledim
Onlar bizim kadar erken moda giremez. Hele bir kalbi duysun, az karnın belli olsun, iki üç tekme atsın... Üzme kendini o yüzden. Bebek istiyorsa bile senin kadar erken heyecan duymayacak. Kucağıniza alınca geçer her şey :KK46:

Onlar bizim kadar erken moda giremez. Hele bir kalbi duysun, az karnın belli olsun, iki üç tekme atsın... Üzme kendini o yüzden. Bebek istiyorsa bile senin kadar erken heyecan duymayacak. Kucağıniza alınca geçer her şey :KK46:
Biz aynı evde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef :) kanamam olduğunda bile arkadaşımın sevgilisi acilde bekledi beni. Bu düşükmüş ara kanamaymış vs. Hep tek yaşadım. Hamile kaldığım zamanda tek olacağım haftanın belli bir kısmı

Back