kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

bendede tık yok kız hala :) walla şu geç döllenmeyi doğru anladıysam eğer yumurtlama 1 hafta gecikiyormuş doğal olarak adette 1 hafta gecikir o zaman benimde ekim sonuna kadar beklemem lazım :) bizdeki teoriler bitmez adet yada gebe olana kadar ama prof olcam kadın doğumda yakında

Tezi de burdaki bilgilerden toparlayıp yazdın mı tmm Vaktinde yumurtlasak regl olurduk, demek ki geç oldu olduysa. Bir de ben bir yazıda gördüm, ilişki istekli olursa (sonuca ulasirsa yani) kaçak bir yumurta ortaya cikabiliyormus. Öyle hesap işi değilmiş yani bu işler. Hiç belli olmaz

Aynen canım bana öyle geliyor ki ne yasanacaksa bu haftada yasayacagiz bende bu hafta sonuna kadar geldiler geldiler gelmedir hamileyimdir
Nokta :)) 34 yıllık insanlık hayatımda hamile olduğumda bile 35 günde düşük yaptım yine regl oldum. 38 gün oluyor bugün. Test negatif. Regl göz kirpti ama yok. Bakalımmm

benim tezler sonuca vardı kızlar ben kırmızı kartı yedim :) şuanki döngü 34 gibi duruyor artık hayaller kasıma kaldı hayırlısıyla

benim tezler sonuca vardı kızlar ben kırmızı kartı yedim :) şuanki döngü 34 gibi duruyor artık hayaller kasıma kaldı hayırlısıyla
Hayirlisi canım senden sonra sirada gibiyim 7 gunum kalmis ama belirtiler regl gibime geliyor belkide kasim hamisleri oluruz bizde

birimiz hamişim demeli şeytanın bacağını kırmalı inşallah ikinizden biri yazarda arka arkaya yazarız
Inshallah gülüm sende stres yapma bu ay olmasa gelecek ay olur insallah yumurtlama zamanini takip et bos gecirme calismalara devam et biri veren Allah ikiyide verir hayirlisiyla

Inshallah gülüm sende stres yapma bu ay olmasa gelecek ay olur insallah yumurtlama zamanini takip et bos gecirme calismalara devam et biri veren Allah ikiyide verir hayirlisiyla

yumurtlama tarihimi hesaplayamıyorum ki adet düzenim sapıttı gecikiyorum habire bu ay allah ne verdiyse kafama göre takılcam yaa amannn walla kısmet olursa oluyor zaten

En azından adı belli. 34 günde sonuca ulaştın. Vakti gelince olur elbet. Ben hâlâ beklemedeyim...

:)) ya da arka arkaya adetleri yazarız. Hepimizin günü yakın. Bakalım biz nolcaz
Senin kacinci günün canım bende daha beklemedeyim 6 günüm var daha acep yarin Erken gebelik testi yapsami beklesemi acaba ya eczanenin önünden gectim girmemek icin kendimi zor tutumsizce ne yapiyim kizlar

Senin kacinci günün canım bende daha beklemedeyim 6 günüm var daha acep yarin Erken gebelik testi yapsami beklesemi acaba ya eczanenin önünden gectim girmemek icin kendimi zor tutumsizce ne yapiyim kizlar
Girme O testlerle can sıkma hiç. Günün geçince tam çıksın. Emin olursun. Benim 39 gün oldu. 11 gün kaldı teste :) 39 gün olmayan 11 gün daha dayanır di mi :))

Girme O testlerle can sıkma hiç. Günün geçince tam çıksın. Emin olursun. Benim 39 gün oldu. 11 gün kaldı teste :) 39 gün olmayan 11 gün daha dayanır di mi :))
Ayyyy inshallah hayirlisi canım dayanmaya calisacamisin kötüsü günün gecmeden Almanyada kan tahlili yapmiyorlarsen hic belirti yasiyonmu kasik agrisi gibi göyüs sisligi gibi

Ayyyy inshallah hayirlisi canım dayanmaya calisacamisin kötüsü günün gecmeden Almanyada kan tahlili yapmiyorlarsen hic belirti yasiyonmu kasik agrisi gibi göyüs sisligi gibi
En doğrusunu yapıyorlar aslında. Yok, belirti yok. Zaten hava bugünlerde pek soğudu, olsa da anlayamam sanırım. Pazar günü malum bacak agrisi kesin dedirtti, sabah olucam. Olmadı bi şey.

Ayyyy kizlarrrrrrr Ben bu Sabah ilk idrarla Test yaptim ikinci silik cizgi cikti cokkkk heyecanlandim.ama daha kimseye söylemem yarin tekrarlayim o zaman ortaligi aya kaldiririm ayyy insallah melegim tekrardan gelmistir dua Edin kizlar

Hadi gözün aydın, cok sukur birimiz hamile Bacim testi de yüklesene, çift çizgi görelim gözümüz gönlümüz açılsın
Darisi basimiza inshallah gülüm inan ki testte bakip bakip hickira hickira agladim ayyyy Ben hamileyimmmmm diye bagirdim elim titriyor Allah böylesi sevinci sizede yasatsin canım inşallah Foto yüklemeye calistim ama yapamadim Gene Denerim gülüm yapabilirsem yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…