Dün akşam grip gibi kırıldı her yerim. Bacaklarıma battaniye sardım, cok ağrıdı. Bugün nobetciydim, okulda ugrastirmasin diye tedbirimi alıp gittim. 37 gün sonra nası gelcek bilemedim. Ama gelmedi henüz. Bacak ağrım her zamanki gibi sabaha kadar geçti ama regl yok. Kendimi umutlandirayim azıcık: İlişkiden 9 gün sonra yerlesme olur. Belki yerlesirken oluyordur öyle ağrı sizi :))) Ha ilişki yumurtlama döneminde mi oldu, hiç sanmam, o gün meçhul. Ona da Allah'ın işi deyiverirseeem, hadi hayirli olsun hamileyimBenim 30 ekim geçerli, 50 güne de bir şeyler olur herhalde. Ya öyle ya böyle
Tezi de burdaki bilgilerden toparlayıp yazdın mı tmmbendede tık yok kız hala :) walla şu geç döllenmeyi doğru anladıysam eğer yumurtlama 1 hafta gecikiyormuş doğal olarak adette 1 hafta gecikir o zaman benimde ekim sonuna kadar beklemem lazım :) bizdeki teoriler bitmez adet yada gebe olana kadar ama prof olcam kadın doğumda yakında
Nokta :)) 34 yıllık insanlık hayatımda hamile olduğumda bile 35 günde düşük yaptım yine regl oldum. 38 gün oluyor bugün. Test negatif. Regl göz kirpti ama yok. BakalımmmAynen canım bana öyle geliyor ki ne yasanacaksa bu haftada yasayacagizbende bu hafta sonuna kadar geldiler geldiler gelmedir hamileyimdir
Hayirlisi canım senden sonra sirada gibiyim 7 gunum kalmis ama belirtiler regl gibime geliyor belkide kasim hamisleri oluruz bizdebenim tezler sonuca vardı kızlar ben kırmızı kartı yedim :) şuanki döngü 34 gibi duruyor artık hayaller kasıma kaldı hayırlısıyla
Hayirlisi canım senden sonra sirada gibiyim 7 gunum kalmis ama belirtiler regl gibime geliyor belkide kasim hamisleri oluruz bizde
Inshallah gülüm sende stres yapma bu ay olmasa gelecek ay olur insallah yumurtlama zamanini takip et bos gecirme calismalara devam et biri veren Allah ikiyide verir hayirlisiylabirimiz hamişim demeli şeytanın bacağını kırmalıinşallah ikinizden biri yazarda arka arkaya yazarız
Inshallah gülüm sende stres yapma bu ay olmasa gelecek ay olur insallah yumurtlama zamanini takip et bos gecirme calismalara devam et biri veren Allah ikiyide verir hayirlisiyla
En azından adı belli. 34 günde sonuca ulaştın. Vakti gelince olur elbet. Ben hâlâ beklemedeyim...benim tezler sonuca vardı kızlar ben kırmızı kartı yedim :) şuanki döngü 34 gibi duruyor artık hayaller kasıma kaldı hayırlısıyla
:)) ya da arka arkaya adetleri yazarız. Hepimizin günü yakın. Bakalım biz nolcazbirimiz hamişim demeli şeytanın bacağını kırmalıinşallah ikinizden biri yazarda arka arkaya yazarız
Senin kacinci günün canım bende daha beklemedeyim 6 günüm var daha acep yarin Erken gebelik testi yapsami:)) ya da arka arkaya adetleri yazarız. Hepimizin günü yakın. Bakalım biz nolcaz
o zaman bat 22 kasım diyorum kendime hadi hayırlısı bakalım :)[/QUOTE haydi hayirlisi:)
GirmeSenin kacinci günün canım bende daha beklemedeyim 6 günüm var daha acep yarin Erken gebelik testi yapsamibeklesemi acaba ya eczanenin önünden gectim girmemek icin kendimi zor tutum sizce ne yapiyim kizlar
Ayyyy inshallah hayirlisi canım dayanmaya calisacamGirmeO testlerle can sıkma hiç. Günün geçince tam çıksın. Emin olursun. Benim 39 gün oldu. 11 gün kaldı teste :) 39 gün olmayan 11 gün daha dayanır di mi :))
En doğrusunu yapıyorlar aslında. Yok, belirti yok. Zaten hava bugünlerde pek soğudu, olsa da anlayamam sanırım. Pazar günü malum bacak agrisi kesin dedirtti, sabah olucam. Olmadı bi şey.Ayyyy inshallah hayirlisi canım dayanmaya calisacamisin kötüsü günün gecmeden Almanyada kan tahlili yapmiyorlar sen hic belirti yasiyonmu kasik agrisi gibi göyüs sisligi gibi
Hadi gözün aydın, cok sukur birimiz hamileKizlarrrrrrr Ben HAMILEYIIIIIMMM
Darisi basimiza inshallah gülüm inan ki testte bakip bakip hickira hickira agladim ayyyy Ben hamileyimmmmm diye bagirdim elim titriyor Allah böylesi sevinci sizede yasatsin canım inşallah Foto yüklemeye calistim ama yapamadim Gene Denerim gülüm yapabilirsem yüklerimHadi gözün aydın, cok sukur birimiz hamileBacim testi de yüklesene, çift çizgi görelim gözümüz gönlümüz açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?