Cnm rabbim gonlüne gore verır inşallahh evet benim 1hafta var bakalım sonucu paylasırım buradan inşallah olmam tabihadi inşallah seninkine de birşey kalmamış bende gün sayıyorum ama benim bat karışmış olabilir kimyasaldan dolayı normalde 14 ekim ama hayırlısı bakalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya
- Konu Sahibi Bluish07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
Cnm rabbim gonlüne gore verır inşallahh evet benim 1hafta var bakalım sonucu paylasırım buradan inşallah olmam tabi
amin canım ama yapmam yapmam dedim dayanamadım test yaptım negatif artık adeti bekliyorum zaten adet belirtilerim arttı bugün yarın olcam sanırım eğer adet olursam en azından döngümün bozulmadığına sevincem
- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
İnşallah olmassın cnm olursanda duzene girmiş olur oda bişey ümidini yitirme bu ay olmassa obur ay obur ay olmassa diğer ay ama mutlaka olur cok kafaya takmamaya calış psıkolojık olarakta cok etkıleniyo beden oyüzdende olmadığı oluyo rabbim herkesin gonlüne gore versinn
amin aynen dediğin gibi takmamak lazım ama o da cok zor yawww :) günler hızlı geçmiyo illa takılıyo insan 2 gündür midem bulanıyo mesela kafamda hep şu var test yaptın ama belki geç döllenmedir :) kafayı yedim artık yani
- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
Ole tabi zorda olsa ben dayanıyorum günüm gecmedıkçe test yapmıyorum gecsede yaptıgım zaman bu zamana kadar olumlu sonuç almadım hayal kırıklığı oluyo oyusden yapmıyorum ama inşallah dedıgın gibidirr gec dollenme ihtimalı var tabiki inşşallah oledir
seninde ilk bebekmiydi?kaç aydır istiyosun?
Evet cnm ilk bebeğimdi 5sene once düşük yaptım ve hala olmadı 9yıllık evliyim esimde varıkosel cıktı ameliyat oldu bendede prolaktın yuksekliği cıktı ilac kullanıyorum inşallah düşerde hamiş kalabilirim ☺ bende cok istiyorum ama kafayada takmak istemiyorum cevremdende baskı goruyorum 9yıllık evli oldugum için surekli soruyorlar onlardanda cok bunaldım artıkk ama napalım nasıbımizde varsa rabbim ol der ve olur inşallah
- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
Evet cnm ilk bebeğimdi 5sene once düşük yaptım ve hala olmadı 9yıllık evliyim esimde varıkosel cıktı ameliyat oldu bendede prolaktın yuksekliği cıktı ilac kullanıyorum inşallah düşerde hamiş kalabilirim ☺ bende cok istiyorum ama kafayada takmak istemiyorum cevremdende baskı goruyorum 9yıllık evli oldugum için surekli soruyorlar onlardanda cok bunaldım artıkk ama napalım nasıbımizde varsa rabbim ol der ve olur inşallah
inşallah canımmm yaa walla ben sustum o zaman ben henüz 10 aylık evliyim hiç korunmadım benimde geçen ay kimyasal oldu allah ne zaman kısmet ederse uygun görürse o zaman verecek zaten bu düşünce olmasa insan çıldırır nasibimizde varsa bu ay allahım sesimizi duysunda nasip etsin inşallah
- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
Bu sabah test yaptım ben, negatif. 33 gün oldu, ne gebelik var ne regl
döngün 28 günde bir miydi?benim bat yarın ama pek bi belirtim yok ara karnım ağrıyo midem bulanıyo hala dün hastalancam sandım henüz bişey yok benim döngüm 30 mesela 1 hafta 10 gün daha beklerim gecikmemi olmazsa test yine negatifse doktora giderim artık
- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
- 158
Bir zamanlar 23 25 gündü :) Sanki hiç olmamışım, hiç de olmayacak gibiyim. Geçen ay gebelik vardı, bu ay da gecikme. Beklemeye devam. Bende öyle belirti falan da yok. Yalnız bugün karnıma bir iki kere ağrı girdi. Sizi de merak ediyorum, kimyasal sonrası ilk ay gecikme olacak mı, hemen hamile kalan olacak mı... Gelişmeleri bildirmeye devam. Bekliyorum bakalım ben de, elbet bir sonuca varacak bu süreç. Menopoza girmedim ya :)döngün 28 günde bir miydi?benim bat yarın ama pek bi belirtim yok ara karnım ağrıyo midem bulanıyo hala dün hastalancam sandım henüz bişey yok benim döngüm 30 mesela 1 hafta 10 gün daha beklerim gecikmemi olmazsa test yine negatifse doktora giderim artık
- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Öncelikle gecmis olsun canım bende uc ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve ilk regl 36 ci günumde oldum yani genelikle 35 40 gün sürebiliyor yani:)Bir zamanlar 23 25 gündü :) Sanki hiç olmamışım, hiç de olmayacak gibiyim. Geçen ay gebelik vardı, bu ay da gecikme. Beklemeye devam. Bende öyle belirti falan da yok. Yalnız bugün karnıma bir iki kere ağrı girdi. Sizi de merak ediyorum, kimyasal sonrası ilk ay gecikme olacak mı, hemen hamile kalan olacak mı... Gelişmeleri bildirmeye devam. Bekliyorum bakalım ben de, elbet bir sonuca varacak bu süreç. Menopoza girmedim ya :)
- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
Bir zamanlar 23 25 gündü :) Sanki hiç olmamışım, hiç de olmayacak gibiyim. Geçen ay gebelik vardı, bu ay da gecikme. Beklemeye devam. Bende öyle belirti falan da yok. Yalnız bugün karnıma bir iki kere ağrı girdi. Sizi de merak ediyorum, kimyasal sonrası ilk ay gecikme olacak mı, hemen hamile kalan olacak mı... Gelişmeleri bildirmeye devam. Bekliyorum bakalım ben de, elbet bir sonuca varacak bu süreç. Menopoza girmedim ya :)
Aynen bende takipteyim :) tum gelismeleri hemen yaziyorum yazicamda
- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
- 158
Teşekkür ederim, hepimize gecmis olsun, bir daha yasamayalim inş. Bu durumda henüz gecikmiş sayılmam. Bir hafta daha beklemeliyim demek ki. Yine regl olmazsam test yaparım artık.Öncelikle gecmis olsun canım bende uc ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve ilk regl 36 ci günumde oldum yani genelikle 35 40 gün sürebiliyor yani:)
- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Allah yasatmasin canım biraz daha bekle cünkü cogu kisi gecikmeli olarak regl olmuslar hatta gecikmem oldugunda hamileyimdir diye Doktora gitim normalda 35 veya40 gün bekle demisti Test yapip üzülecegine bekle derim canım baktin o zamanlarida gectin testini yap senden giden melegin inshallah en kisa zamanda sana saglikli sekilde ekrar gelir:)Teşekkür ederim, hepimize gecmis olsun, bir daha yasamayalim inş. Bu durumda henüz gecikmiş sayılmam. Bir hafta daha beklemeliyim demek ki. Yine regl olmazsam test yaparım artık.
- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
- 158
Test yapmak sonucu degistirmiyor zaten. Acelem yok bu ay. Yarın 35 gün olacak. Bir hafta da gecikme süresi olsa, regl olmazsam haftaya yaparım. Olursam da sağlık olsun, test yapa yapa kim hamile kalmış :) En doğru zamanda sağlıkla hamile kalalım hepimiz.Allah yasatmasin canım biraz daha bekle cünkü cogu kisi gecikmeli olarak regl olmuslar hatta gecikmem oldugunda hamileyimdir diye Doktora gitim normalda 35 veya40 gün bekle demisti Test yapip üzülecegine bekle derim canım baktin o zamanlarida gectin testini yap senden giden melegin inshallah en kisa zamanda sana saglikli sekilde ekrar gelir:)
- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Aynen canım bir Ara Test Kolik olmustum eczanedeki kadin Beni görur görmez masaya Test koyardi iki sene böyle gecti ama bende bekliyecem artik calismalara devam hayirlisi artik gülümTest yapmak sonucu degistirmiyor zaten. Acelem yok bu ay. Yarın 35 gün olacak. Bir hafta da gecikme süresi olsa, regl olmazsam haftaya yaparım. Olursam da sağlık olsun, test yapa yapa kim hamile kalmış :) En doğru zamanda sağlıkla hamile kalalım hepimiz.
- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Cikiyormuymus acaba benim bildigim kabonat zaten idrar sivisiyla karisinca zaten köpürür ama yanlis biliyorum da olabilir hele sen dene sonucu bize bildir denerizkızlar selam
kocakarı usulü ama şu karbonat köpürmesi işlemini diğer grupta hamile olduğunu öğrenen birinden rica ettim bakalım yapacakmı ve yaparsa tutacakmı en azından gebelik testi yerine onuda yapabiliriz arada