kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Cikiyormuymus acaba benim bildigim kabonat zaten idrar sivisiyla karisinca zaten köpürür ama yanlis biliyorum da olabilir hele sen dene sonucu bize bildir deneriz

walla şekerim ben kendime yaptım köpürmedi şimdi biri yazmış ben hamile değilken köpürdü diye ama emin olamadım hamiş birine denetmek lazım :)

walla şekerim ben kendime yaptım köpürmedi şimdi biri yazmış ben hamile değilken köpürdü diye ama emin olamadım hamiş birine denetmek lazım :)
Gülüm sabret zamani gelince kan tahlili veya idrar testiyle hayirli bir sonuc alirsin insallah bebisin icine düsünce senin hisin seni Test yapmaya gönlendirir zaten :)

Aynen canım bir Ara Test Kolik olmustum eczanedeki kadin Beni görur görmez masaya Test koyardi iki sene böyle gecti ama bende bekliyecem artik calismalara devam hayirlisi artik gülüm
:) Gecen ay ben de her seferinde başka eczaneye giriyordum, ikişer ikişer alıyordum. Silik çıktıkça hırs yapmıştım resmen. Bu ay sakinlestim şükür Şimdi silik bile çıksa görmezden gelirim, akıllandım

Karbonatı pek tavsiye etmiyorlar, çamaşır suyu iyi köpürüyormuş

Karbonatı pek tavsiye etmiyorlar, çamaşır suyu iyi köpürüyormuş
Allahim sana geliyorumartik ne yapacagimizi sasirdik gecenlerde bir yerde okudum idrariniza bir kac limon suyu damlatip bes dakika pisirinköpürürse hamilesinizdir diye yazmis bende onu yaparsam varsa bebek kesin o an kaybederim diye yazdim

Allahim sana geliyorumartik ne yapacagimizi sasirdik gecenlerde bir yerde okudum idrariniza bir kac limon suyu damlatip bes dakika pisirinköpürürse hamilesinizdir diye yazmis bende onu yaparsam varsa bebek kesin o an kaybederim diye yazdim
Ev tipi testler, eski usûl :) Gerek yok ki, testler çok pahalı değil. Bir kere yapıp duramayanlara tanesi 60 kuruş internette. Evi kokutmaya değmez.

:) diğer grup karıştı laf sokanlar mı dersin yorum yapanlar mı dersin :) neyse sonuçta insan merak ediyor her ne kadar kocakarı desekte kimi zaman şifayı onlarda buluyoruz :)

:) gelsin ekim ayı gelsin bebişler grubu tatlım :) şenlik var
:)) iyi toparlamışsın Ben geçen gün cezayı yedim bu yüzden. Hakkaten herkes stresli. Karşılıklı yanlış anlamlar oluyor ister istemez. Tatlıya bağlamak lazım. En güzeli
Hem karbonat falan ne ki, eğitimli insanlar hocalara gidip boyunlarına bişeyler takıyor Allah kimseyi umutsuz birakmasin.

Hani bebek sahibi olmak isteyip yillarca ugrasan insanlarin stresini acisini umutsuzlugunu anlarim Allah yardimcilari olsun.ama kimyalsal gebelik veya dusuk yapan bizim gibileri kafayi siyirmis gibi hareketler neyin nesi doktor bana bak hamile kalabiliyorsun diyor benim regl 10 gunum var depresyondayim

Evet ya, ben de üzülüyorum neler neler var, kalbini duyan, 4 aylık gebeliği sonlanan, (Allah korusun) yüzünü gören, büyüten... Evlat candan değerli, insanın canı ordan çok yanıyor. Bizimki ufak bir hayal kırıklığı. Bebek falan yok ki ortada. Testler pozitif demiş, kimyasal adı üstünde. Rahim hazırlanmış o kadar. Her ay hazırlanıyor zaten, bebek olmayınca regl oluyor. Daha ileri zamanlarda kayıp olmasın. İnsan hayal kırıklığını atlatınca, sükredecek çok şey buluyor. Sürekli tekrarlarsa umutsuzluğa yol açar ama. Bir dahaki hamileliklerimiz sağlıklı olsun inş.

Aynen gülüm Allah hic bir kulunu evlad acisiyla sinamasin inshallah Anne olmaya can atanlarin kucagini bos birakmasin mal mülk gecici candan can gitmesin insallah ayy mesajini okudum kötü oldum canim ya Allah cümlemize sabir versin

walla kavga edesim de yok iki saat cevap yazasım da burayı çirkinleştirmeye de gerek yok sonuçta hepimiz birşeyler paylaşıyoruz tabi agresif çıkışlara da net bir cevap gerek zaten ben şunu anlamadım hiç duymadığım otlardan kür yapıolar karbonat saçma geliyo :) hangi doktor sana bilmem ne otuna şunu bunu ekle kaynat iç diyoki

Ben tavsiye üzerine bitki kullanılmasına da karsiyim aslında. Çeşit çeşit hastalık var. Birine yarayan diğerine zarar verebilir. Kürler falan dikkatli uygulanmalı, bir seyi düzeltirken başka yerden patlak verir. İlaç gibi onlar da bir yerde. Hepimiz doktorculuk oynuyoruz burda :) Hastaneye gitmeye useniyoruz sanırım. Dusunsene kan testlerini değerlendiriyoruz, tahlil sonuçlarına yorum yapıyoruz... Otlar kürler öneriyoruz. Çok işimiz var çoook

Yasadigimiz veya Benzer olaylari paylasmak birsekilde birbirimizden teseli bulmak icin iyi aslinda.ama sanki prof.Dr.olmuslar bazilarimizkendimizi cokta kaptirmamak lazim her yazilani uygulamaya kalkissak icimiz disimiza cıkar

O degilde kizlar durumlariniz ne oldu bir degisiklik varmi ben daha beklemedeyim yani regl daha var

Yasadigimiz veya Benzer olaylari paylasmak birsekilde birbirimizden teseli bulmak icin iyi aslinda.ama sanki prof.Dr.olmuslar bazilarimizkendimizi cokta kaptirmamak lazim her yazilani uygulamaya kalkissak icimiz disimiza cıkar
Tabii, tecrübeleri okuyup öğreniyoruz birçok şeyi. Ben hcg'nin iki günde iki kat artması gerektiğini falan bilmezdim. Kimyasal gebelik hiç duymadım 34 yaşıma kadar. Burda öğrendim, hayatta tecrübe ettim. Ortak noktaları yakın çevremde kaç kişide bulabilirim ki. Burda odaklandigim her konuda deneyimi olan insanlar var :) Her şey de denenmez ama :) Azıcık bilinçli olmalı insan.

O degilde kizlar durumlariniz ne oldu bir degisiklik varmi ben daha beklemedeyim yani regl daha var
Ben 10 gün gecikmedeyim :)) Durum hiiiçç belli değil. Beklemeye devam. Akıntı yoğun ama gelen giden yok onun dışında.

Ben 10 gün gecikmedeyim :)) Durum hiiiçç belli değil. Beklemeye devam. Akıntı yoğun ama gelen giden yok onun dışında.
Inshallah hamiiiiiiillllleeeyyyiimmm diye haberini aliriz en kisa zamanda kimyalsal gebelik yasayip daha hic regl olmadan ayni ayda hamile kalanlarda var hayirlisi canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…