- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pazartesi sabah çatlatma iğnesi oldum 21 ve 18 mm yumurta vardı artık beklemedeyim
günün gelmiş miydi ?cnm bende hasta olmadım ama olacam gibi ya karnım belim çok ağrıyo
Kızlar kusura bakmayın da kimsayal gebelik ne demek
Gecmis olsun. Antibiyotik normalde de mecbur kalmadikca kullanma zaten. Çok sıkıntı veriyorsa doktora git, gebelik suphesi var de, uygun ilaç verir. Bitkisel ürünleri de dikkatli kullanmak lazim böyle zamanlarda.slm kızlar
2 gündür hastalanacak gibi yumurtalıklarımda ağrı var ben adet bekliyordum fakat bugün üşüttüğümü farkettim antibiyotik almak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Gecmis olsun. Antibiyotik normalde de mecbur kalmadikca kullanma zaten. Çok sıkıntı veriyorsa doktora git, gebelik suphesi var de, uygun ilaç verir. Bitkisel ürünleri de dikkatli kullanmak lazim böyle zamanlarda.
Canım geçmiş olsun ben de tam ovulasyon zamanı üşüttüm monurol şase içtim bi tane mecbur rahatlattı gebelikte de kullanılıyor o ilaçsaol tatlım walla tam zamanında üşüttüm yaa poofff biraz dindi gibi ağrı ama bilemedim olmazsa doktora gitcem zaten söküldü iltihap bata 4 gün var gebelik testi yapsam eğer bişey yoksa ilaçmı kullansam hastaneye gitmekten de bıktım
Dayanabildigin kadar dayan. Test sonucuna guveneceksen yap tabi ama, erken testlerden yaparsin. Yine de bizim döngü net değil, gecikme ve testte çıkmama ihtimali de var unutma. Araştırıp zararsız ilaçları tercih edersin. Risk alma, eczahaneye gidince sor en azından, tavsiye ederler belki bir şeyler.saol tatlım walla tam zamanında üşüttüm yaa poofff biraz dindi gibi ağrı ama bilemedim olmazsa doktora gitcem zaten söküldü iltihap bata 4 gün var gebelik testi yapsam eğer bişey yoksa ilaçmı kullansam hastaneye gitmekten de bıktım
tekrar geçmiş olsun canım iyi gelecektir beni en iyi rahatlatan ilaç o oluyor her seferinde ben çok yaşarım idrar yolu enfeksiyonu üşütme olayınıselam kızlar
Phronesis dediğin gibi tercihimi dayanmaktan yana kullandım dün öldüm ağrıdan ama sabah kalktığımda çok şükür bişeyim kalmamıştı iltihapta gelince ödüm koptu ama o da durdu test flnda yapmadım beklicem gecikmeyi zaten dediğin gibi adetimde sapıtmış olabilir bekleyip görücem tavsiyeler için çok teşekkür ederim elmol senin ilaç tavsiyesini not aldım bu ay zaten gebelik şüphemde pek yok ya neyse hiçbir belirtim yok hayırlısı bakalım
tekrar geçmiş olsun canım iyi gelecektir beni en iyi rahatlatan ilaç o oluyor her seferinde ben çok yaşarım idrar yolu enfeksiyonu üşütme olayını
aynıyız canım benim de üflesen hemen hasta sonra adet sancısından acillik olduğumu bilirim hemen her ay nolcak böyle yaa adet olmaya korkuyorum bazen biliyo musunay sorma benimki de pek narin dışarda o kadar kağıt serip fln mecburen tuvalete gidiyorum akşamına iltihap iki çorapsız gezip yere basayım hopp üşütmüşüm entersan bi hal ama gebelik şüphesi olunca inleye inleye geçirdim geceyi walla :) hoş benim adetimde çılgın ağrılı geçer alışkınım aslında ağrıya bu ağrı kesik kesikti allahtan adetimin ağrısı bi başlar durmaz
Geçmiş olsun. İnş hepimiz olumlu sonuç alırız, tekrar hayal kırıklığı yaşamayız. Kimyasal, seninki kadar zor değil. Testler pozitif gösterirken kese vs. oluşmadan, gerçek gebelik aşamasına ulaşmadan değerler düşüşe geçiyor. Adet kanamasıyla değerler düşüp gebelikle birlikte hayaller de son buluyor.Arkadaslar kimyasal gebelik ne demek bende daha once bir gebelik geçirdim malesef 3aylıkken düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırız rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
aynıyız canım benim de üflesen hemen hasta sonra adet sancısından acillik olduğumu bilirim hemen her ay nolcak böyle yaa adet olmaya korkuyorum bazen biliyo musun
çokk geçmiş olsun canım amin inşallah sende bat yani beklenen adet tarihini yaz birlikte bekleyelimArkadaslar kimyasal gebelik ne demek bende daha once bir gebelik geçirdim malesef 3aylıkken düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırız rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Sağol cnm 18ekim bat bakalım hayırlısı neyse o olsunn inşallahh