• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Kızlar kusura bakmayın da kimsayal gebelik ne demek

Slm canim kimyasal gebelik soyleki gebelik testinde pozitif , kan degerindede pozitif olan sonuclara ragmen yumurtanin rahimde tutunmamasi sonucu vucudun adet kanamasi ile disari atmasi bir cesit dusuk ama cerrahi mudahale gerekmiyor cogu zaman ;)

slm kızlar

2 gündür hastalanacak gibi yumurtalıklarımda ağrı var ben adet bekliyordum fakat bugün üşüttüğümü farkettim antibiyotik almak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

slm kızlar

2 gündür hastalanacak gibi yumurtalıklarımda ağrı var ben adet bekliyordum fakat bugün üşüttüğümü farkettim antibiyotik almak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Gecmis olsun. Antibiyotik normalde de mecbur kalmadikca kullanma zaten. Çok sıkıntı veriyorsa doktora git, gebelik suphesi var de, uygun ilaç verir. Bitkisel ürünleri de dikkatli kullanmak lazim böyle zamanlarda.

Gecmis olsun. Antibiyotik normalde de mecbur kalmadikca kullanma zaten. Çok sıkıntı veriyorsa doktora git, gebelik suphesi var de, uygun ilaç verir. Bitkisel ürünleri de dikkatli kullanmak lazim böyle zamanlarda.

saol tatlım walla tam zamanında üşüttüm yaa poofff biraz dindi gibi ağrı ama bilemedim olmazsa doktora gitcem zaten söküldü iltihap :KK43: bata 4 gün var gebelik testi yapsam eğer bişey yoksa ilaçmı kullansam hastaneye gitmekten de bıktım

saol tatlım walla tam zamanında üşüttüm yaa poofff biraz dindi gibi ağrı ama bilemedim olmazsa doktora gitcem zaten söküldü iltihap :KK43: bata 4 gün var gebelik testi yapsam eğer bişey yoksa ilaçmı kullansam hastaneye gitmekten de bıktım
Canım geçmiş olsun ben de tam ovulasyon zamanı üşüttüm monurol şase içtim bi tane mecbur rahatlattı gebelikte de kullanılıyor o ilaç

Dayanabildigin kadar dayan. Test sonucuna guveneceksen yap tabi ama, erken testlerden yaparsin. Yine de bizim döngü net değil, gecikme ve testte çıkmama ihtimali de var unutma. Araştırıp zararsız ilaçları tercih edersin. Risk alma, eczahaneye gidince sor en azından, tavsiye ederler belki bir şeyler.

selam kızlar
Phronesis Phronesis dediğin gibi tercihimi dayanmaktan yana kullandım dün öldüm ağrıdan ama sabah kalktığımda çok şükür bişeyim kalmamıştı iltihapta gelince ödüm koptu ama o da durdu test flnda yapmadım beklicem gecikmeyi zaten dediğin gibi adetimde sapıtmış olabilir bekleyip görücem tavsiyeler için çok teşekkür ederim elmol elmol senin ilaç tavsiyesini not aldım ;) bu ay zaten gebelik şüphemde pek yok ya neyse hiçbir belirtim yok hayırlısı bakalım

selam kızlar
Phronesis Phronesis dediğin gibi tercihimi dayanmaktan yana kullandım dün öldüm ağrıdan ama sabah kalktığımda çok şükür bişeyim kalmamıştı iltihapta gelince ödüm koptu ama o da durdu test flnda yapmadım beklicem gecikmeyi zaten dediğin gibi adetimde sapıtmış olabilir bekleyip görücem tavsiyeler için çok teşekkür ederim elmol elmol senin ilaç tavsiyesini not aldım :KK66: bu ay zaten gebelik şüphemde pek yok ya neyse hiçbir belirtim yok hayırlısı bakalım
tekrar geçmiş olsun canım iyi gelecektir beni en iyi rahatlatan ilaç o oluyor her seferinde ben çok yaşarım idrar yolu enfeksiyonu üşütme olayını

tekrar geçmiş olsun canım iyi gelecektir beni en iyi rahatlatan ilaç o oluyor her seferinde ben çok yaşarım idrar yolu enfeksiyonu üşütme olayını

ay sorma benimki de pek narin dışarda o kadar kağıt serip fln mecburen tuvalete gidiyorum akşamına iltihap iki çorapsız gezip yere basayım hopp üşütmüşüm entersan bi hal ama gebelik şüphesi olunca inleye inleye geçirdim geceyi walla :) hoş benim adetimde çılgın ağrılı geçer alışkınım aslında ağrıya bu ağrı kesik kesikti allahtan adetimin ağrısı bi başlar durmaz

ay sorma benimki de pek narin dışarda o kadar kağıt serip fln mecburen tuvalete gidiyorum akşamına iltihap iki çorapsız gezip yere basayım hopp üşütmüşüm entersan bi hal ama gebelik şüphesi olunca inleye inleye geçirdim geceyi walla :) hoş benim adetimde çılgın ağrılı geçer alışkınım aslında ağrıya bu ağrı kesik kesikti allahtan adetimin ağrısı bi başlar durmaz
aynıyız canım benim de üflesen hemen hasta sonra adet sancısından acillik olduğumu bilirim hemen her ay :( nolcak böyle yaa adet olmaya korkuyorum bazen biliyo musun

Arkadaslar kimyasal gebelik ne demek bende daha once bir gebelik geçirdim malesef 3aylıkken düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırız rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Arkadaslar kimyasal gebelik ne demek bende daha once bir gebelik geçirdim malesef 3aylıkken düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırız rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Geçmiş olsun. İnş hepimiz olumlu sonuç alırız, tekrar hayal kırıklığı yaşamayız. Kimyasal, seninki kadar zor değil. Testler pozitif gösterirken kese vs. oluşmadan, gerçek gebelik aşamasına ulaşmadan değerler düşüşe geçiyor. Adet kanamasıyla değerler düşüp gebelikle birlikte hayaller de son buluyor.

Amin inşallah cok sagolun sorumu cvpladıgınız için benimki normal bi gebelikmiş anlamını bilmedıgım için acaba bendemi kımyasal gebelik gecırdım diye tereddüte düşmüştüm

aynıyız canım benim de üflesen hemen hasta sonra adet sancısından acillik olduğumu bilirim hemen her ay :KK43: nolcak böyle yaa adet olmaya korkuyorum bazen biliyo musun

bende aynıyım canım bazen isyan ediyorum ama sonra da diyorum ki bide adet olamamak var yine şükrediyorum

çokk geçmiş olsun canım amin inşallah sende bat yani beklenen adet tarihini yaz birlikte bekleyelim ;)

Sağol cnm 18ekim bat bakalım hayırlısı neyse o olsunn inşallahh

hadi inşallah seninkine de birşey kalmamış bende gün sayıyorum ama benim bat karışmış olabilir kimyasaldan dolayı normalde 14 ekim ama hayırlısı bakalım

Back