kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

walla kızlar hiç yumurtlama günü falan bakmıyorum ben ilişki olursa dikiyorum ayaklarımı havaya :) daha kolay yakalanıyomuş yumurta
Ben de öyle, onu kovalayamam. Ben testleri adet günümü belirler belki diye kullanıyorum. 14 gün önce yumurtlaniyormus diye. Amaaan işte bozulan dengeyi kurucam sözde

hepinize toplu cevap yazayım bari okurken çok güldüm ama ayak dikme mevzusunu bende yapıyorum tutuyor bence ama yumurtlama gününüde tahmini denk getirmeye çalışıyorum o da başarılı oluyor bence çünkü her ikisini yapmadan 8 ay bebiş olmadı bir ay bunları takip ettim ve oldu ama sağlıklı olmadı bi yerde bi terslik var demekki ama onu da çözcez :) kimyasal gebeliğe gelince evet beklediğimden daha çabuk atlattım ben çünkü ilk doktora gittiğimde beni pek olumlu karşılamadı bende kendimi kötüye hazırlamıştım yine de arada şimdi olsaydı şukadar haftalıktı fln diye aklımdan geçmiyor deil yine de kaderciyim ben nasip deilmiş diyorum ve önüme bakıyorum o yüzden kendimi hazır hissediyorum ve beklemeden devam ediyorum :) inşallah tutar

kızlarrr neler yapıyorsunuz hiç ses soluk yok dökülün bakalım

Ben söküldüm bacım. Bugün kimyasal sonrası ilk regl oldu. Korunmadım ama tutmadı maalesef

Napalim canim endise icinde bekliyorum bata son 5.. kirmizi kartla oyun disi mi kalcaz.. yoksa kornerden sutla golu 90 dan atcazmi diye bekliyorum..

hadi bakalım hayırlısı seninki bayağı yakın benim daha 9 günüm var aynı endişe merak bendede var test yapmicam diyodum ama az dayanamayacak gibiyim şu bir haftada bir geçse hayırlısıyla bakalım umarım iyi haberler veririz :)

Ben söküldüm bacım. Bugün kimyasal sonrası ilk regl oldu. Korunmadım ama tutmadı maalesef

hayırlısı olsun canım inşallah bi daha ki ay tutar sen biraz erkenmi oldun? bende beklemedeyim bakalım son 1 hafta hastalanmazsam bile emin olamicam tabi ben o yüzden aslında süreyi de kestiremiyorum

hayırlısı olsun canım inşallah bi daha ki ay tutar sen biraz erkenmi oldun? bende beklemedeyim bakalım son 1 hafta hastalanmazsam bile emin olamicam tabi ben o yüzden aslında süreyi de kestiremiyorum
Süreyi kestirmek zor, en azından gecikip umutlandırmadı. İki aydır her şeye şükredip hayırlısı diyoruz 23 25 gün civarı olurum ben normalde, gününde oldu. Bi yandan moralim bozuldu, bi yandan düzene girerim diye içim rahatladı. Artık zamann...

Maalesef erken geldi bende canim.. nor.alde dongum 30 yada 29 dur ancak bu ay 26.gunde geldi kafayi yicem yarin doktora gitcem adetliyken hormon testlerimin yapilmasini isticem..

bozma moralini herşeyin hayırlısı en uygun zaman ne ise o zaman gelecek inşallah bebişlerimiz

Maalesef erken geldi bende canim.. nor.alde dongum 30 yada 29 dur ancak bu ay 26.gunde geldi kafayi yicem yarin doktora gitcem adetliyken hormon testlerimin yapilmasini isticem..

benim ki kaldı o zaman desene bakalım benim vücut ne yapacak geçen sefer 3. haftadayken mide bulantısı aşırı uyku halsizlik fln olmuştu henüz bendede bişey yok ama bakalım herşeyin hayırlısı

bozma moralini herşeyin hayırlısı en uygun zaman ne ise o zaman gelecek inşallah bebişlerimiz
Ben regl olmaktan vazgeçtim :) Kesildi o gün. Bir kere yogun bir şekilde geldi bitti. Hâlâ temizlik oluyor sanırım Gecikecek ya da bu ay böyle geçecek 10 günde bir gelip gidiyor.

Ben regl olmaktan vazgeçtim :) Kesildi o gün. Bir kere yogun bir şekilde geldi bitti. Hâlâ temizlik oluyor sanırım Gecikecek ya da bu ay böyle geçecek 10 günde bir gelip gidiyor.

Yerlesme kanamasi olmasin cok mu yogundu ?doktorun ne diyor bunun halkinda bence bir sor

Yerlesme kanamasi olmasin cok mu yogundu ?doktorun ne diyor bunun halkinda bence bir sor
Sanmam. Kahverengi çamur gibi. Pıhtılı. Düşük olduğu zaman doktor arada pıhtılı olabilir demisti. 10 gün sonra oldu, bitti sandım. Tam regl günü yine oldu. 10 gün arayla. Bu sefer regl sandım ama değilmiş. Bu ay regl böyle ara kanama gibi geçecek sanırım. Çok yeni gebelikti. Kese bile yoktu, niye temizlenemediyse bir türlü... Hâlbuki düşük kanaması epey yoğun olmuştu, bir hafta sürdü, atamadim demek ki yine de. Gebelik umudum hiç yok zaten. İlk hafta ilişki oldu, sonra kanama. Yumurtlamamis bile olabilirim. Düzen şaştı malum. Bekleyelim bakalım her zamanki gibi

Umutlandirmak gibi olmasin ama bence vucut dusuk yapsa bile dongusunu tutturur sonucta kimyasal gebelik gecirdin tutmayan yumurta temizlense bile yumurta tekrar olusmustur tabi benim fikrim hic ummadigin anda gebelik yasarsin belki dedigin gibi yinede beklemekten baska secenek yok

Bu ay ummadığım an işte tam da :) İki kere kanama olunca artık insan tam sokulmeyi bekliyor. Ee ne diyoruz, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar. Biz ilk heyecanları atlattık, artık temkinli yaklaşıyoruz. Sakin sakin bekliyoruz, yapacak bir şey olmadığını tecrübeyle sabitledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…