kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Bende de yaramadi kuzum haziranda yasadim o kotu gunleri 9 gun kanamam surdu.. hemen basladik.tkrr calismalara daha oalamadi bi turlu.. elbet olcaj ama

illaki olur cnm allah kararlamıştır onun zamanını bize sabretmek düşüyor ama işde sabırsızız bu konuda malesef benimde 7 gün sürdü kanamam kürtaj da olmadım hatta miyomum vardı o bile gitti düşükte ..doktor hormonlar iyi dedi düzene girmiş dedi pıhtılaşma dışında bi sorunum yok ama bekliyoruz bakalım stres yapmasak bide..inş hepimiz önümüzdeki ay iyi haberler veririz birbirimize

Bende allaha sukur hic yok kist myom filn hicbirsey.. hersey normal bizim biraz salakligimiza denk geldi 9 gunlul bayram tatilindeydik.. deniz gunes eglence aksam gezmeleri derken anlamadim hic.. gecikmede hep yasardim hatta odrar testi yaptim borsey cikmadi..9 gun tatilin sonunda cuma istanbula geldik tkrr yaptim test sulik cikti bu sefer 2 gun once yoktu.. heyecanla gittik acile test sonucu 59.6 cikti kadin dogumcuya gittik jese yok dedi belki yenidir belkide kimyasaldir dedi 2 gun sonra tkrr test yaptir sonucu al gel dedi gittim 2 gune baslar kanaman dedi ve gerceklesti..bakalim.hayirlisi her seyin ya allahim nasip eder insallah.. hic hormonlarina baktirdin mi cnm

evet martta düşük yaptım ben mayıs gibi yaptırdım testlerimi herşey düzene girmiş dediğim gibi hatta miyom bile gitmiş ..eskisinden daha iyi dedi doktorum korkma hemen çalışmalara başlayın dedi

evet martta düşük yaptım ben mayıs gibi yaptırdım testlerimi herşey düzene girmiş dediğim gibi hatta miyom bile gitmiş ..eskisinden daha iyi dedi doktorum korkma hemen çalışmalara başlayın dedi
Benim doktor hic test yapmadi biri tuttu ohurude tutar dedi beklemeyin calisin dedi dedi ama gelmiyor.. bu ayda adet gorursem yumurta takibi isticem ne test varsa yaptirticam

evet canım benim doktor da gel test yapalım demedi ben gittim hormonlarıma baktırmak istiyorum simir testi vermek istiyorum diye. bide düşük yaptın ya sebebini araştır doktorlara bırakma normalde 2 yada 3 düşükten sonra bakıyorlarmış mesela pıhtılaşmaya..gittim tıp a ben düşük yaptım pıhtılaşma testi için gönderdi doktorum dedim ve çıktı.sende doktoruna gerekenleri kendin söyle ondan bekleme araştır ..onlara kalsa yok bişey diyip gönderir

Buzim devlet hastanesindeki doktorlar ilgilenmiyor hic.. ozelde pahalı butceyi zorluyo bilemedim elbet kalirim sogan kuru yaptim buay bakalim.nolcak..

bide benim şöyle bi avantajım var hastane de çalışıyorum kafama takıldıkça gidip soruyorum doktorumda bıktı tamm o testi de yapalım o zaman diyip kan alıyo desem yeri :)

ama bak pıhtılaşma çok önemli eğer varsa önlemini almak lazım tıp ta ücret almıyorlar aklında kalmasın dediğim gibi biz elimizden geleni yapalım git hematolojiye kimyasal gebelik yaşadım pıhtılaşma testi için geldim de

Simdi baktim da bizim.hastanede yok boyle bir bolum.. kadin dogumcudan istesem yaptirtmazmi

devlet hastanelerinde pek yapmıyorlar diye biliyorum..bizim devlet hastanesin de yoktu mesela..tıp fakültelerinde oluyo hematoloji bölümünden bide genetiğe gönderiyor. ben bi gün randevu alıp gittim sonucum 20 gün sonra çıktı bide o gün gittim çok uğraşmıyosun yani..fırsatın varsa baktırmakta fayda var ..pıhtılaşma olursa bebek ya tutunamıyor ya gelişmiyor..benim de kalp atışı oluşmamıştı

Kanaman bitince yunurtlama testi alsan onla kontrol edersin her gun bir tane yapsan bence yunurtayi yakalarsin
Tam da öyle yaptım :) internetten 20 tane aldım. Bugünden itibaren yapıyorum. Normal döngüye göre 5 gün falan var adete ama iste normal anormal karıştı Testle gün saptamaya çalışıcam. Ortalama adet tarihini kestirmek için yani.

selam canım evet bende geçen ay yaşadım 7 eylülde gebe olduğumu öğrendim 14 eylülde düşürdüm bu ay beklemedeyim bakalım adet düzensizmi olacak yoksa hamile olabilecekmiyim aslında durumum bayağı karışık ama hayırlısı bakalım bu kez test fln yapmadan sabredip beklicem :)

Son düzenleme:
Ohooo tip fakultesi hastaneleri uzak bana bayag ya :) bakma istanbulda oturdugumuza istanbulunda koyluk yerleri var :)

Bende oyle yapmistim aklin yolu bir hayirlisi olsun bakalim yakala yunurtayida gelsin melegin ins

Çok zor ya yasayan bilir iyi morelini çok bozmamissin ben bayag kotuydum 4 5 gun bayinca agladim durdum.. bi arkadas psikolojik olarak kapatirsin vucudunu gebelige dedi nee kapatmakmi dedim yook acik dursun mantigiyla iyilestim.. spor filn yapiyorum kitaplara verdim kendimi.. puzzle yapiyorum filn.. duzenlide adet goruyorum daha ne olsun simdi oyun vakti yunurta kacacak biz kocalicaz :)

walla kızlar hiç yumurtlama günü falan bakmıyorum ben ilişki olursa dikiyorum ayaklarımı havaya :) daha kolay yakalanıyomuş yumurta

Valla bende dikiyorum ama degisen bisey yok demekki iyi kaciyo benim yumurta nazli sanirim o da tabii sin gercegi ama bnm arkadas hic yapmamis aksine hemen dusa kosuyordum diyo.. olcagi varsa her turlu oluyor istetek yapacagimiz dua etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…