• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

tedavisi var ama değilmi ? bende doktora gidicem zaten bendede var bi sıkıntı bence.. eşimide götürcem bizimde 1 yıldır bebek olmuyor allahtan hayırlısı
Benimde 1 yıl oldu.hatta bende sorun olunca..bir de kimyasal olunca..tamam dedik geliyor. Fakat kimyasalını üstünden geçince eşim yaptırdı..durum vahim..doktorlar 6 ay ilaç tedavisi dedi.başka bir doktor da beklemek istemiyorsan direkt tüp bebek diyorlar

Benimde 1 yıl oldu.hatta bende sorun olunca..bir de kimyasal olunca..tamam dedik geliyor. Fakat kimyasalını üstünden geçince eşim yaptırdı..durum vahim..doktorlar 6 ay ilaç tedavisi dedi.başka bir doktor da beklemek istemiyorsan direkt tüp bebek diyorlar

nerede yaptırdınız testleri sen muayene oldun mu?

Son düzenleme:
Hadi ya bende vakit kaybetmeden gideyim doktora bari ne olue ne olmaz en azindan tedavi gerekiyosa bizde yaptiririz hic üzülme swn bu arada en azindan tedavi var insallah iyi gelir duzelir değerler ;)

yaptım şekerim hiçbirşey yok benimki ya stresten yada kist fln bişeler bence...senin içinde belki koyulaşmaz canım beklemek lazım tabi umarım tutunur folik asit atıyosun dimi destekle bu ara mutlaka
İlk gebelikte başladığım 3 aylık folik asit bitti. Sonra almadım. Bugün kaset test yaptım negatif. Regl bekliyorum hâlâ. Yoğun akıntı var sadece. Bu sefer de nasip değilmiş. İkimiz de negatif gecikmedeyiz desene :) Bakalım sonumuz ne olacak :KK64:

İlk gebelikte başladığım 3 aylık folik asit bitti. Sonra almadım. Bugün kaset test yaptım negatif. Regl bekliyorum hâlâ. Yoğun akıntı var sadece. Bu sefer de nasip değilmiş. İkimiz de negatif gecikmedeyiz desene :) Bakalım sonumuz ne olacak :KK64:

ay aynen sorma sende yine en azından silik fln yine göründü bende bomboş ben anlamadımki noluyo zaten adetin sökülmesini bekliyorum sonra doğru doktora

ay aynen sorma sende yine en azından silik fln yine göründü bende bomboş ben anlamadımki noluyo zaten adetin sökülmesini bekliyorum sonra doğru doktora
Ben de hiç anlamadım. Geçen sefer değer düşerken kanama oldu. Tamam silik çizgiyi ve değer düşüşünü anlıyorum artık ama regl olmam gerekirdi. Yakında olurum herhalde, ben de gideceğim sonra kontrole. Polip vardı, kontrol vakti geldi. Haber ver adetin gelirse ya da (inş.) test sonucun degisirse ;)

nerede yaptırdınız testleri sen muayene oldun mu?
Ben şimdi Randevu aldım. Adetimin 3 .günü gidicem. Zaten rahatsızlığımı biliyorum. Pko artı beyinde adenom.o da prolaktin yüksekliği yapıyor. Bundan dolayı derken. Eşime odaklanamıyorduk . Meğerse oda sıkıntılıymış.bir de onu bekleyecektik belki aylarca.

Ben şimdi Randevu aldım. Adetimin 3 .günü gidicem. Zaten rahatsızlığımı biliyorum. Pko artı beyinde adenom.o da prolaktin yüksekliği yapıyor. Bundan dolayı derken. Eşime odaklanamıyorduk . Meğerse oda sıkıntılıymış.bir de onu bekleyecektik belki aylarca.

anladım canım hayırlısı olsun hepimizin adına

Ben de hiç anlamadım. Geçen sefer değer düşerken kanama oldu. Tamam silik çizgiyi ve değer düşüşünü anlıyorum artık ama regl olmam gerekirdi. Yakında olurum herhalde, ben de gideceğim sonra kontrole. Polip vardı, kontrol vakti geldi. Haber ver adetin gelirse ya da (inş.) test sonucun degisirse :KK66:

kuzum sonuçta sen testlere çok aldanma belkide devam ediyo gebelik beklicez yine :) bekle bekle şiştik ama napalım bende silik bile yok geç döllenmemi acaba diyom hep bi umut :P

kuzum sonuçta sen testlere çok aldanma belkide devam ediyo gebelik beklicez yine :) bekle bekle şiştik ama napalım bende silik bile yok geç döllenmemi acaba diyom hep bi umut :p
Gece söküldüm ben bacim. Yine nasip olmadı. Hadi bakalım sende hala ihtimal var. Hiç belli olmaz. Geç çıkabilir testte. Bekleyelim bakalım.

Gece söküldüm ben bacim. Yine nasip olmadı. Hadi bakalım sende hala ihtimal var. Hiç belli olmaz. Geç çıkabilir testte. Bekleyelim bakalım.

:) bende söküldüm bugün tatlım umutlar 2017 :P hakkımızda hayırlısı bakalım sanki senle aynı anda hamile kalcaz gibi geliyo ne dersin :)

:) bende söküldüm bugün tatlım umutlar 2017 :p hakkımızda hayırlısı bakalım sanki senle aynı anda hamile kalcaz gibi geliyo ne dersin :)
Kalabilirsem mutlaka haberin olacak :) Kanamam ikinci gün kesildi. Yine ara kanamalar olacak herhalde. Geçen sefer bir buçuk ayda bir iki günlük ara kanamalar olup regl geç olmuştu. Verimsiz bir dönemdi. Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Nasipse olur ne diyelim. Şimdi dönem sonu, okul işleri yogun. Bu ay çabucak geçer gider zaten. Belirsiz adet tarihimden sonra yine gün sayarım, hâlâ istiyor olursak tabii :KK64:

Dönem tatiline kadar uğramayabilirim. Kayda değer bir gelişme olursa bildiririm. Arada uzaktan bakarım ne var ne yok diye. Nadasa çekilme vakti :uykucu:

Kalabilirsem mutlaka haberin olacak :) Kanamam ikinci gün kesildi. Yine ara kanamalar olacak herhalde. Geçen sefer bir buçuk ayda bir iki günlük ara kanamalar olup regl geç olmuştu. Verimsiz bir dönemdi. Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Nasipse olur ne diyelim. Şimdi dönem sonu, okul işleri yogun. Bu ay çabucak geçer gider zaten. Belirsiz adet tarihimden sonra yine gün sayarım, hâlâ istiyor olursak tabii :KK64:

Dönem tatiline kadar uğramayabilirim. Kayda değer bir gelişme olursa bildiririm. Arada uzaktan bakarım ne var ne yok diye. Nadasa çekilme vakti :uykucu:

şubata kadar yokmusun yani :( dediğin gibi zaten 3 hafta verilecek bi haber olmuyor yinede herhangi bir gelişme olursa haberleşelim bende doktora gitcem sonuçlar neyse yazarım bende hamile kalırsam inşallah mutlaka ilk buraya yazarım :) o zaman sana kolay gelsin şekerim çoookk öptüm dikkat et kendine ;)

Kizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi

Kizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi

selam adet döngün kaç gün? eğer 30 gün ise çokta az deil bence bu arada acilde kan testi nasıl yaptırdın?ben istediğimde yapmadılar

selam adet döngün kaç gün? eğer 30 gün ise çokta az deil bence bu arada acilde kan testi nasıl yaptırdın?ben istediğimde yapmadılar
27 gün adet döngüm.ağrılarım oluyor ilaç alamıyorum adetim 3 gün geçti acaba hamile olabilir miyim test yapabilirmiyiz dedim tabiki dedi doktor

27 gün adet döngüm.ağrılarım oluyor ilaç alamıyorum adetim 3 gün geçti acaba hamile olabilir miyim test yapabilirmiyiz dedim tabiki dedi doktor

o zaman 85 iyi gibi bence ama işte beklemek lazım ne desek boş benim değerim çok daha düşüktü zatende sen kimyasal geçirdinmi hiç? ilk gebelik mi?

sanırım değerler bayağı düzgün çıktı hamilelik takvimi eklemişsin tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerim ;)

Merhaba ben de 15 aylık evliyim . evlendikten 4 ay sonra biyokimyasal gebelik geçirdim . ilaçlar iğneler vs.... gebe kalamadim . geçen ay rahim filmi çekildi . şükür ki iyi çıktı . tüpler açıktı . ama çık ağrılı ve sancılı oldu . keşke anestezi istemiş olsaydım . şimdi adeti bekliyorum doktora gideceğim . sanırım aşılama yapılacak . sizin bir fikriniz var mı.

Back