• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

selam kızlarrr benim tahminin doğru çıktı gebelik yok ama adetim erken geldi dün adet oldum ben bu kezde 3 gün erken hayatımda ilk kez bu kadar düzensiz adet görüyorum benim hayaller aralık ayına kaldı bakalım hayırlısı artık zaten aralık ayında evliliğimin 1. yılı belki mutlu bir haber alırım :)

selam kızlarrr benim tahminin doğru çıktı gebelik yok ama adetim erken geldi dün adet oldum ben bu kezde 3 gün erken hayatımda ilk kez bu kadar düzensiz adet görüyorum benim hayaller aralık ayına kaldı bakalım hayırlısı artık zaten aralık ayında evliliğimin 1. yılı belki mutlu bir haber alırım :)
Sağlık olsun ..kötünün iyisi olmuş..adeti gecikip hamile olamamak daha kötü

hadi hayırlısı inşallah onuda göreceksin bende iyiyim nasıl olayım yeni ay yeni denemeler :) adetim bitti gibi başlarım yine denemeye :P

hadi hayırlısı inşallah onuda göreceksin bende iyiyim nasıl olayım yeni ay yeni denemeler :) adetim bitti gibi başlarım yine denemeye :p
Hadi inşallah yeni yıla bebeginle başlarsın canım yarın kan tahlili vericem bakalım ben de artışı görmek istiyorum kimyasal olunca içim hiç rahat değil beklerken

Hadi inşallah yeni yıla bebeginle başlarsın canım yarın kan tahlili vericem bakalım ben de artışı görmek istiyorum kimyasal olunca içim hiç rahat değil beklerken

selam canım sonuçlar ne durumda inşallah artmıştır?

:KK9:süpperrr maşallah maşallahh çok sevindim adına canımmm darısı başımıza inşallah kızlarrr artık bir hamilemiz var :) herkes bat yazsın sıradaki hamileyi bekleyelim inşallah :)

benim bat 15 aralık

:KK9:süpperrr maşallah maşallahh çok sevindim adına canımmm darısı başımıza inşallah kızlarrr artık bir hamilemiz var :) herkes bat yazsın sıradaki hamileyi bekleyelim inşallah :)

benim bat 15 aralık
Çok Sağol canım gelmesin inşallah batlar 9 ay :KK200:

kızlar napıyorsunuz yine ses soluk kesildi
Phronesis Phronesis kuzum nerdesin? elmol elmol hamilelik nasıl gidiyor tatlım
Slm, bir ay olmuş ugramayali. Eşimle sorunlar yaşadık birkaç hafta, 20 kasımda tam günümde regl oldum. E yakınlaşma olmayınca tabii... Bat 15 Aralık. Kafam karisik bebek konusunda ama sanırım oluruna birakicam. Sanırım aynı günlerimiz. Hayırlısı olsun bakalım. Yumurtlama perşembe. O güne kadar netlesmeye çalışıcam.

Slm kizlar bügün Gene hüsrana ugradim sevincim Gene kursagimda kaldi neden neden diye hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti yoruldum Iki senedir pisikoloji olarak yoruldum Allah kimseye yasatmasin:KK43:
Geçmiş olsun arkadaşım. Yine mutlu haberini alalım inş en yakın zamanda.

Mrb Şen'de kimyasaldan sonra şuan hamilesin diye okuyorum.hayırlı olsun.herhangi bir tedavi yaptrıdınız mı.kimyasaldan sonra kaçıncı ayınızda hamile kaldınız acaba.

Canim.doğru okudugun.. ramazan bayraminda kimyasal dusugum gerceklesti. ekimde hamile kaldim..kimyasal gebelikde bazen jormonlar sinira yada siniri asiyor.. bende prolaktin hormonu sinirdaymis. tam doktora gittim ilac verir belki diye gerek.kalmadi zatn.. tedavi vercek diye takmadim gelisine kullandik.gunleri geldi melegim.. aklindan cikardigin an oluyor canim..

Slm, bir ay olmuş ugramayali. Eşimle sorunlar yaşadık birkaç hafta, 20 kasımda tam günümde regl oldum. E yakınlaşma olmayınca tabii... Bat 15 Aralık. Kafam karisik bebek konusunda ama sanırım oluruna birakicam. Sanırım aynı günlerimiz. Hayırlısı olsun bakalım. Yumurtlama perşembe. O güne kadar netlesmeye çalışıcam.

walla ben sana bişey diyeyimmi herşey kader kısmet ya ne olacağını bilmiyosun bende bebek için yanıp tutuşurken şuanda bayağı bir maddi sıkıntımız var iyikide çocuk yokmuş diyorum bir yanım herhalükarda olsun diyor ama sonuçta hayat şartları heleki suanki kriz vs fikrimi değiştiriyor bende oluruna bıraktım eğer zamanıysa olur değilse olmaz herşeyin hayırlısı ;) umarım sorunlarınız çok büyük aşılmaz şeyler değildir tatlım her evde yaşanıyor sıkma canını ;)

walla ben sana bişey diyeyimmi herşey kader kısmet ya ne olacağını bilmiyosun bende bebek için yanıp tutuşurken şuanda bayağı bir maddi sıkıntımız var iyikide çocuk yokmuş diyorum bir yanım herhalükarda olsun diyor ama sonuçta hayat şartları heleki suanki kriz vs fikrimi değiştiriyor bende oluruna bıraktım eğer zamanıysa olur değilse olmaz herşeyin hayırlısı :KK66: umarım sorunlarınız çok büyük aşılmaz şeyler değildir tatlım her evde yaşanıyor sıkma canını :KK66:
Öyle. Sorunsuz ev yok maalesef. Yıllardır astığımiz bilmem kaçıncı sorun olarak bu da maziye karıştı. Sıradakine hazırlanıyorum şimdi :kk77: Bu ay da korunmuyoruz bakalım. Bıraktık kaderi kendi haline, örsün ağlarını. Bir dahaki ay Allah kerim. Zaman geçtikçe hevesim kaçıyor. Doğurup büyütmüş gibi yorgun hissediyorum. Zorlukları aklımı kurcalıyor. İlk seferde olsa düşünmeye vaktim olmasa iyiydi... 15 Aralik gelsin hele, sonrasını o zaman düşünürüm.

Öyle. Sorunsuz ev yok maalesef. Yıllardır astığımiz bilmem kaçıncı sorun olarak bu da maziye karıştı. Sıradakine hazırlanıyorum şimdi :kk77: Bu ay da korunmuyoruz bakalım. Bıraktık kaderi kendi haline, örsün ağlarını. Bir dahaki ay Allah kerim. Zaman geçtikçe hevesim kaçıyor. Doğurup büyütmüş gibi yorgun hissediyorum. Zorlukları aklımı kurcalıyor. İlk seferde olsa düşünmeye vaktim olmasa iyiydi... 15 Aralik gelsin hele, sonrasını o zaman düşünürüm.

bizim senle gecikme erken gelme vs ne yaşarsak yaşayalım bat aynı oluyo şekerim :) walla ben hiç korunmadım hala korunmuyorum hayırlısı bakalım.. sorunların maziye karışmasına sevindim bende şu maddi sıkıntıyı bi gömebilsem maziye on numara olacak inşallah talihsizlikler peşimi bırakmıyor çünkü :(

bizim senle gecikme erken gelme vs ne yaşarsak yaşayalım bat aynı oluyo şekerim :) walla ben hiç korunmadım hala korunmuyorum hayırlısı bakalım.. sorunların maziye karışmasına sevindim bende şu maddi sıkıntıyı bi gömebilsem maziye on numara olacak inşallah talihsizlikler peşimi bırakmıyor çünkü :KK43:
Deme öyle, sen bırak talihsizliklerin peşini :) En bunaldigin anda bir bakarsin eskisinden daha iyi günler geliverir. Sağlık olsun yeter ki. Sorunların biri biter biri baslar, hayat böyle. Yeni bir can yeni bir kan gelsin size yeni yılda, neşe olur. Son 13 gün. Güzel haberler bekliyorum senden.

Back