• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Deme öyle, sen bırak talihsizliklerin peşini :) En bunaldigin anda bir bakarsin eskisinden daha iyi günler geliverir. Sağlık olsun yeter ki. Sorunların biri biter biri baslar, hayat böyle. Yeni bir can yeni bir kan gelsin size yeni yılda, neşe olur. Son 13 gün. Güzel haberler bekliyorum senden.

hayırlısı inşallah canım ya iyi dileklerin güzel sözlerin için teşekkür ederim her karanlığın sonu aydınlık bakalım bekliyoruz :)

hayırlısı inşallah canım ya iyi dileklerin güzel sözlerin için teşekkür ederim her karanlığın sonu aydınlık bakalım bekliyoruz :)
Ne durumdasin? Geldi mi adet? Ben bugün yine silik çizgiyi gördüm ama çok sevinemiyorum tabii, eylüldeki hayal kırıklığını düşününce... Stres yapmadan beklemeye çalışıcam, bu sefer kimyasal aşamada kalmaz umarım.

selam kızlarrr benim tahminin doğru çıktı gebelik yok ama adetim erken geldi dün adet oldum ben bu kezde 3 gün erken hayatımda ilk kez bu kadar düzensiz adet görüyorum benim hayaller aralık ayına kaldı bakalım hayırlısı artık zaten aralık ayında evliliğimin 1. yılı belki mutlu bir haber alırım :)
Ben alemdesin CNNm

Ne durumdasin? Geldi mi adet? Ben bugün yine silik çizgiyi gördüm ama çok sevinemiyorum tabii, eylüldeki hayal kırıklığını düşününce... Stres yapmadan beklemeye çalışıcam, bu sefer kimyasal aşamada kalmaz umarım.

walla şekerim henüz adet olmadım ama test yaptım silik fln hiçbişey yok yine gecikti bu ay doktora gitcem artık bende bişeler var benceayrıca uzun bir süre bebek yapmaktan vazgeçtim ama sizi takip etmek istiyorum..bu arada seninkine çok sevindimm inşallah sağsalim devam eder canım ya gelişmeleri yaz haberdar et çizgi daha belirgin olunca kan tahlili yaptır bence

walla şekerim henüz adet olmadım ama test yaptım silik fln hiçbişey yok yine gecikti bu ay doktora gitcem artık bende bişeler var benceayrıca uzun bir süre bebek yapmaktan vazgeçtim ama sizi takip etmek istiyorum..bu arada seninkine çok sevindimm inşallah sağsalim devam eder canım ya gelişmeleri yaz haberdar et çizgi daha belirgin olunca kan tahlili yaptır bence
Kan yaptırmam da bir aksilik olmazsa idrar testini yenilerim. Su bir ay sorunsuz geçerse hastahaneye giderim. Geçer inş... Biz de karar almıştık, regl olursam spiral taktircaktim. Sen maddi nedenlerden mi erteledin? Bence korunma, bak o geleceği zamanı biliyor sanki. Git bakalım doktor ne diyecek, için rahatlar, olumsuz düşünme sen, arada kontrole gitmek lazım zaten. Bence bir sorun yoktur ama haber ver yine de bize.

Kan yaptırmam da bir aksilik olmazsa idrar testini yenilerim. Su bir ay sorunsuz geçerse hastahaneye giderim. Geçer inş... Biz de karar almıştık, regl olursam spiral taktircaktim. Sen maddi nedenlerden mi erteledin? Bence korunma, bak o geleceği zamanı biliyor sanki. Git bakalım doktor ne diyecek, için rahatlar, olumsuz düşünme sen, arada kontrole gitmek lazım zaten. Bence bir sorun yoktur ama haber ver yine de bize.

yok kuzum hem maddi hem manevi şu ara psikolojim müsait deil bebeğe ama ben sadece sağlık için kontrole gitcem...aslında sende haklısın bekle sonuçta kanama olmazsa inşallah elbet kan testi yaptırırsın ;)

yok kuzum hem maddi hem manevi şu ara psikolojim müsait deil bebeğe ama ben sadece sağlık için kontrole gitcem...aslında sende haklısın bekle sonuçta kanama olmazsa inşallah elbet kan testi yaptırırsın :KK66:
Sen iyi ol da bebek en hazır olduğun anda gelir zaten. Önce anne sağlığı. Moralini yüksek tut, bir an önce her şey yoluna girer, rahatlarsın inş.

Sen iyi ol da bebek en hazır olduğun anda gelir zaten. Önce anne sağlığı. Moralini yüksek tut, bir an önce her şey yoluna girer, rahatlarsın inş.

aynen öyle aminn canım inşallah hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle ikinci hamilemiz sensin ;)

Çizgi iki gün sonra koyulasmadi. Siliklesti. Daha test yapmaya gerek kalmadı. Yakında regl olurum. Yine aynı şey... Sen test yapmadın mı tekrar?

yaptım şekerim hiçbirşey yok benimki ya stresten yada kist fln bişeler bence...senin içinde belki koyulaşmaz canım beklemek lazım tabi umarım tutunur folik asit atıyosun dimi destekle bu ara mutlaka

bak sen cevap vermiyosun mesela..
Görmediniz kaynadı mesajım.:( ben artık birşey beklemeyebilirim bat mat.eşimin değerleri iyi çıkmadı. Tedaviye başlayacağım. Ekledim bak:(

Eklentiler

• IMG_8825.JPG
    IMG_8825.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 37
Görmediniz kaynadı mesajım.:KK43: ben artık birşey beklemeyebilirim bat mat.eşimin değerleri iyi çıkmadı. Tedaviye başlayacağım. Ekledim bak:KK43:

tedavisi var ama değilmi ? bende doktora gidicem zaten bendede var bi sıkıntı bence.. eşimide götürcem bizimde 1 yıldır bebek olmuyor allahtan hayırlısı

Back