Deme öyle, sen bırak talihsizliklerin peşini :) En bunaldigin anda bir bakarsin eskisinden daha iyi günler geliverir. Sağlık olsun yeter ki. Sorunların biri biter biri baslar, hayat böyle. Yeni bir can yeni bir kan gelsin size yeni yılda, neşe olur. Son 13 gün. Güzel haberler bekliyorum senden.
Ne durumdasin? Geldi mi adet? Ben bugün yine silik çizgiyi gördüm ama çok sevinemiyorum tabii, eylüldeki hayal kırıklığını düşününce... Stres yapmadan beklemeye çalışıcam, bu sefer kimyasal aşamada kalmaz umarım.hayırlısı inşallah canım ya iyi dileklerin güzel sözlerin için teşekkür ederim her karanlığın sonu aydınlık bakalım bekliyoruz :)
Ben alemdesin CNNmselam kızlarrr benim tahminin doğru çıktı gebelik yok ama adetim erken geldi dün adet oldum ben bu kezde 3 gün erken hayatımda ilk kez bu kadar düzensiz adet görüyorum benim hayaller aralık ayına kaldı bakalım hayırlısı artık zaten aralık ayında evliliğimin 1. yılı belki mutlu bir haber alırım :)
Tabini de adet geldi:) şimdi bat 22 aralık:)eee durum ne bakalım gelen giden var mı? :)
Ne durumdasin? Geldi mi adet? Ben bugün yine silik çizgiyi gördüm ama çok sevinemiyorum tabii, eylüldeki hayal kırıklığını düşününce... Stres yapmadan beklemeye çalışıcam, bu sefer kimyasal aşamada kalmaz umarım.
Ne durumdasin? Geldi mi adet? Ben bugün yine silik çizgiyi gördüm ama çok sevinemiyorum tabii, eylüldeki hayal kırıklığını düşününce... Stres yapmadan beklemeye çalışıcam, bu sefer kimyasal aşamada kalmaz umarım.
Eylülde hamile olduğumu ogrendim, bir hafta sürmedi sevincim, kanamayla bitti. Bu sefer temkinli yaklaşıyorum. Devamı gelir umarım.Hadi inş..önceki hangi aydı
Kan yaptırmam da bir aksilik olmazsa idrar testini yenilerim. Su bir ay sorunsuz geçerse hastahaneye giderim. Geçer inş... Biz de karar almıştık, regl olursam spiral taktircaktim. Sen maddi nedenlerden mi erteledin? Bence korunma, bak o geleceği zamanı biliyor sanki. Git bakalım doktor ne diyecek, için rahatlar, olumsuz düşünme sen, arada kontrole gitmek lazım zaten. Bence bir sorun yoktur ama haber ver yine de bize.walla şekerim henüz adet olmadım ama test yaptım silik fln hiçbişey yok yine gecikti bu ay doktora gitcem artık bende bişeler var benceayrıca uzun bir süre bebek yapmaktan vazgeçtim ama sizi takip etmek istiyorum..bu arada seninkine çok sevindimm inşallah sağsalim devam eder canım ya gelişmeleri yaz haberdar et çizgi daha belirgin olunca kan tahlili yaptır bence
Kan yaptırmam da bir aksilik olmazsa idrar testini yenilerim. Su bir ay sorunsuz geçerse hastahaneye giderim. Geçer inş... Biz de karar almıştık, regl olursam spiral taktircaktim. Sen maddi nedenlerden mi erteledin? Bence korunma, bak o geleceği zamanı biliyor sanki. Git bakalım doktor ne diyecek, için rahatlar, olumsuz düşünme sen, arada kontrole gitmek lazım zaten. Bence bir sorun yoktur ama haber ver yine de bize.
Sen iyi ol da bebek en hazır olduğun anda gelir zaten. Önce anne sağlığı. Moralini yüksek tut, bir an önce her şey yoluna girer, rahatlarsın inş.yok kuzum hem maddi hem manevi şu ara psikolojim müsait deil bebeğe ama ben sadece sağlık için kontrole gitcem...aslında sende haklısın bekle sonuçta kanama olmazsa inşallah elbet kan testi yaptırırsın
Sen iyi ol da bebek en hazır olduğun anda gelir zaten. Önce anne sağlığı. Moralini yüksek tut, bir an önce her şey yoluna girer, rahatlarsın inş.
Ah inşaallah, şu zaman bir geçse...aynen öyle aminn canım inşallah hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle ikinci hamilemiz sensin
Çizgi iki gün sonra koyulasmadi. Siliklesti. Daha test yapmaya gerek kalmadı. Yakında regl olurum. Yine aynı şey... Sen test yapmadın mı tekrar?durumlar nedir bende tık yok halaPhronesis
Çizgi iki gün sonra koyulasmadi. Siliklesti. Daha test yapmaya gerek kalmadı. Yakında regl olurum. Yine aynı şey... Sen test yapmadın mı tekrar?
aşkolsun tatlım cevap veriyoruz ya sanada senin bata da az kaldı erken test fln yaptınmı?Kızlar niye Yok görüyorsunuz beni.o kdr yorum attım halinizi hattınızı sordum. Tık Yok.
Kızlar niye Yok görüyorsunuz beni.o kdr yorum attım halinizi hattınızı sordum. Tık Yok.
Görmediniz kaynadı mesajım.bak sen cevap vermiyosun mesela..
Görmediniz kaynadı mesajım.ben artık birşey beklemeyebilirim bat mat.eşimin değerleri iyi çıkmadı. Tedaviye başlayacağım. Ekledim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?