kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

way arkadaş kendi sağlık bakanlığımızdan mı şüpheleneyim almanlarınkinden mi bi folik asit vitaminimiz tuttu :) neyse aman aman bişey olmasında yerleşme kanamasıydı o zaman

Ben burada tekim. Arkadaşlara da her şey anlatılmıyor ki! Sonuçta yeni evliyim. Barıştık yine. Bir küs bir barış...

Slm kizlar bügün Gene hüsrana ugradim sevincim Gene kursagimda kaldi neden neden diye hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti yoruldum Iki senedir pisikoloji olarak yoruldum Allah kimseye yasatmasin

Slm kizlar bügün Gene hüsrana ugradim sevincim Gene kursagimda kaldi neden neden diye hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti yoruldum Iki senedir pisikoloji olarak yoruldum Allah kimseye yasatmasin

yaaaa neden adetin mi başladı bence stres yaşama canım yaa senin daha hızlı tutuyor demekki bundada vardır bir hayır öyle düşün

yaaaa neden adetin mi başladı bence stres yaşama canım yaa senin daha hızlı tutuyor demekki bundada vardır bir hayır öyle düşün
Hayirlisi gülüm ya ama neden diye canimdan can giti Gene bu sefer daha kötü oldum sebebi Beli olmayan sekilde üst üste pisikoloji olarak yoruldum sevincim Gene kursagimda kaldi hamileyim diye sevinmem her ikiside 6 hafta sürdü melegimi hisedemeden Gene ayni sekilde kanamayla terk Etti cok zor sinavlardan geciyoruz gülüm Allah kimseye yasatmasin canım

amin canım aminnn doktora gittinmi ne diyor ?

amin canım aminnn doktora gittinmi ne diyor ?
Hic birsey demiyorlar gülüm sadece dogal olarak kanamayla kayip etigin icin bizim yapabilecegimiz birsey yok bebeğin tutulana kadar korunma olmadan devam edip bekle demekten baska birsey demiyorlar gülüm. folik asit te devam et dedi.

Hic birsey demiyorlar gülüm sadece dogal olarak kanamayla kayip etigin icin bizim yapabilecegimiz birsey yok bebeğin tutulana kadar korunma olmadan devam edip bekle demekten baska birsey demiyorlar gülüm. folik asit te devam et dedi.

himmm anladım hayırlısı tatlım yaa yeniden başlıyoruz o zaman vakti zamanı gelince olur inşallah takipte olalım yine birbirimizi

kızlar kızlarr hiç sesiniz çıkmıyor ne durumdasınız ??

benimde bu aydan bir beklentim yok aslında bu ara midem yanıyor çok fena bacaklarım ve göğüslerim ağrıyor gündüz çok yorgun ve uykuluyum ama gece uyuyamıyorum günüme 1 hafta fln kaldı tabi yine gecikmeli gelmezse beklemedeyim bende ne bileyim yaa :S

Hayirlisi olur inşallah gülüm iyi haber alirizda bu sayfada sevincimiz paylasiriz inşallah:)

Bende kimyasal gebelik gecirdim ve yine hamileyim ama ayni suphe yine var 5.hafta beta 193 iki gun sonra 364 cikti henuz doktora gostermedim ikinci sonucu artis nasil kizlar yine kimyasalmi sizce

Bende kimyasal gebelik gecirdim ve yine hamileyim ama ayni suphe yine var 5.hafta beta 193 iki gun sonra 364 cikti henuz doktora gostermedim ikinci sonucu artis nasil kizlar yine kimyasalmi sizce

selam değerin gayet normal görünüyor ne zaman geçirdi kimyasalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…