kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler buraya

Yaa, is dolayısıyla sanırım. Stres yapman normal bu durumda. Yine de bir kolay yol bulunur umarım. Zor olur boyle ikiniz icin de. Biraraya gelirsiniz inş en yakın zamanda :)

bence de stres yapmışsın canım zaten kimyasal sonrası duygusal gelgitler olabiliyor bende çok sinirliydim depresyon gibi bunalıma girdim aslında üzüntüden değildi hormonlar değişiyor sizin bide ayrılık var arada gerilmiş olabilirsin yinede sorun var demişsin ama her evlilikte olan şeyler geçer bebek olur olmaz stresinden uzaklaşmaya çalışsan bence normale döner yaş fln kafaya takmaya gerek yok allah nasip edince 50 yaşında bile olsan oluyor bu ay biraz erdim bende sanırım çok sıkılırsan yaz bize dertleşelim

Evet daha yeni evlisin ama Burda ilk basta erteleyip pisman olan arkadaslarda var aylari hesap etip yillarca bekleyenlerde var onun icin erteleme konusunu iyi düsün simdi stres yasiyor olabilirsin her evlilikte yasanan kücük problemlerdir inşallah

Ayyy kiyamam 3,5 aylik evli olup ayri sehirlerde ve ayri evlerde yasamakta neyin nesi daha cicim aylari ya Ben sahsen yapamazdim Allah yardimcin olsun canım ya

Ayyy kiyamam 3,5 aylik evli olup ayri sehirlerde ve ayri evlerde yasamakta neyin nesi daha cicim aylari ya Ben sahsen yapamazdim Allah yardimcin olsun canım ya
İşte git gel yapıyoruz biz de :) aramız 2.5 saat en azından. Böyle çok aile var. Devlet kolay tayin çıkarmıyor maalesef

İşte git gel yapıyoruz biz de :) aramız 2.5 saat en azından. Böyle çok aile var. Devlet kolay tayin çıkarmıyor maalesef

ya şu evlenip hemen eş durumundan tayin olanlar nasıl yapıolar hatta tayin için nikah yaparlar hemen alla allaa sizinki şanssızlık olmuş

ya şu evlenip hemen eş durumundan tayin olanlar nasıl yapıolar hatta tayin için nikah yaparlar hemen alla allaa sizinki şanssızlık olmuş
Ben tayini Ankara'ya istiyorum. Orada da boş yer çok az oluyor. Kıdeme göre yerleştiriliyor işte. Şubatta yine tayin isteyeceğim olur inş

Slm kizlar gece yarisi uyandim lavoboya gitim ve cok korktum cünkü sildigim zaman kanli akinti vardi kendimi cok kötü hissdiyorum oturup agladim Allahim yoksa budami kimyalsal oluyor bilemiyorum doktorumu aradim beklememi söyledi eyer cogalirsa ve kanamaya dönerse yapilacak birsey yok dedi ayy kizlar genemi yaaa hüsrana ugrayacaminsallah kanamaya dönmez inşallah yerlesme kanamasidir ya korkuyorum

stres yapma tatlım bugün durum ne inşallah durmuştur..

stres yapma tatlım bugün durum ne inşallah durmuştur..
Tskr ederim gülüm bu Sabah bir Saat kadar kanli akinti seklinde devam eti ama Saat 12 de kesildi peceteye temiz sefaf bir akintim vardi simdiyse kupkuruyum canım Allah im inşallah birdaha olmaz cok korktum ama yarinda olmasa atlatim galiba inşallah öylede olur gülüm ya cok kötü bir gün yasadim inan

sen yinede doktora bi gitte bazen iğne fln veriyolar sağlam tutunsun diye bide folik asit vitamin var ayrıca sen sürekli dinlen fazla iş yapma inşallah sorunsuz devam eder tatlım

Test yaptım. Belirtilerim çok arttı. Kafam çok karışık. Sinirlerimde bozuk. Ben hazır değilim sanırım

tatlım sen biraz başka şeylerle ilgilen akışına bırak gebeliği stresten uzak durman lazım kafanı dağıtcak bişiler bulmalısın nacizane fikrim tabi sakın yanlış anlama

sen yinede doktora bi gitte bazen iğne fln veriyolar sağlam tutunsun diye bide folik asit vitamin var ayrıca sen sürekli dinlen fazla iş yapma inşallah sorunsuz devam eder tatlım
Canım Almanyada doktorlar igne vurmuyorlar folik asit Vitamin vermisti regl olduktan sonra kulan diye bir aydir onu aliyorum ama hic bir sekilde ne akintim var nede kanamam sükür simdilik iyi hayirlisi bekliyecem artik gülüm tskr ederim

tatlım sen biraz başka şeylerle ilgilen akışına bırak gebeliği stresten uzak durman lazım kafanı dağıtcak bişiler bulmalısın nacizane fikrim tabi sakın yanlış anlama
Kafa karışıklığım evliliğimde. Şu an bile mesajla tartışıyoruz. Sürekli ağlıyorum. Gün geçmiyor ki aramızda sorun olmasın

Kafa karışıklığım evliliğimde. Şu an bile mesajla tartışıyoruz. Sürekli ağlıyorum. Gün geçmiyor ki aramızda sorun olmasın

hay allah yaaa ailen yanındamı yada arkadaşların fln onlarla bol bol vakit geçirsen üzüldüm şuan cidden elimizden birşey gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…