Yaa, is dolayısıyla sanırım. Stres yapman normal bu durumda. Yine de bir kolay yol bulunur umarım. Zor olur boyle ikiniz icin de. Biraraya gelirsiniz inş en yakın zamanda :)Biz aynı evde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef :) kanamam olduğunda bile arkadaşımın sevgilisi acilde bekledi beni. Bu düşükmüş ara kanamaymış vs. Hep tek yaşadım. Hamile kaldığım zamanda tek olacağım haftanın belli bir kısmı
Biz aynı evde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef :) kanamam olduğunda bile arkadaşımın sevgilisi acilde bekledi beni. Bu düşükmüş ara kanamaymış vs. Hep tek yaşadım. Hamile kaldığım zamanda tek olacağım haftanın belli bir kısmı
Aynen gülüm bu ay calismalardan bir sonuc alacagimdan emindimwaww çok erken öğrenmişsin hadi inşalah darısı başımıza
Evet daha yeni evlisin ama Burda ilk basta erteleyip pisman olan arkadaslarda var aylari hesap etip yillarca bekleyenlerde var onun icin erteleme konusunu iyi düsün simdi stres yasiyor olabilirsin her evlilikte yasanan kücük problemlerdir inşallahBugün karar verdim hamile değilsem bir süre korunacağım. Uğraşmayacağım hamilelik için. Daha 3.5 aylık evliyim aslında. Yaşımız büyük olduğu ve eşim varikosel geçirdiği için acele edelim diye karar almıştık. Eşimle aramda geçen bir kaç sorun ertelemeye karar vermemi sağladı
Ayyy kiyamam 3,5 aylik evli olup ayri sehirlerde ve ayri evlerde yasamakta neyin nesi daha cicim aylari ya Ben sahsen yapamazdim Allah yardimcin olsun canım yaBiz aynı evde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef :) kanamam olduğunda bile arkadaşımın sevgilisi acilde bekledi beni. Bu düşükmüş ara kanamaymış vs. Hep tek yaşadım. Hamile kaldığım zamanda tek olacağım haftanın belli bir kısmı
İşte git gel yapıyoruz biz de :) aramız 2.5 saat en azından. Böyle çok aile var. Devlet kolay tayin çıkarmıyor maalesefAyyy kiyamam 3,5 aylik evli olup ayri sehirlerde ve ayri evlerde yasamakta neyin nesi daha cicim aylari ya Ben sahsen yapamazdim Allah yardimcin olsun canım ya
İşte git gel yapıyoruz biz de :) aramız 2.5 saat en azından. Böyle çok aile var. Devlet kolay tayin çıkarmıyor maalesef
Aynen gülüm bu ay calismalardan bir sonuc alacagimdan emindimhaydi elinizi hizli tutunda bu yolda beraber olalim hayirlisiyla inşallah
Ben tayini Ankara'ya istiyorum. Orada da boş yer çok az oluyor. Kıdeme göre yerleştiriliyor işte. Şubatta yine tayin isteyeceğim olur inşya şu evlenip hemen eş durumundan tayin olanlar nasıl yapıolar hatta tayin için nikah yaparlar hemen alla allaa sizinki şanssızlık olmuş
Negatif çıktı. Başka bahara artık
Slm kizlar gece yarisi uyandim lavoboya gitim ve cok korktum cünkü sildigim zaman kanli akinti vardi kendimi cok kötü hissdiyorum oturup agladim Allahim yoksa budami kimyalsal oluyor bilemiyorumdoktorumu aradim beklememi söyledi eyer cogalirsa ve kanamaya dönerse yapilacak birsey yok dedi ayy kizlar genemi yaaa hüsrana ugrayacam insallah kanamaya dönmez inşallah yerlesme kanamasidir ya korkuyorum
Tskr ederim gülüm bu Sabah bir Saat kadar kanli akinti seklinde devam eti ama Saat 12 de kesildi peceteye temiz sefaf bir akintim vardi simdiyse kupkuruyum canım Allah im inşallah birdaha olmaz cok korktum ama yarinda olmasa atlatim galiba inşallah öylede olur gülüm ya cok kötü bir gün yasadim inanstres yapma tatlım bugün durum ne inşallah durmuştur..
Test yaptım. Belirtilerim çok arttı. Kafam çok karışık. Sinirlerimde bozuk. Ben hazır değilim sanırımerken değilmi daha testmi yaptın kan mı verdin ?
Tskr ederim gülüm bu Sabah bir Saat kadar kanli akinti seklinde devam eti ama Saat 12 de kesildi peceteye temiz sefaf bir akintim vardi simdiyse kupkuruyum canım Allah im inşallah birdaha olmaz cok korktum ama yarinda olmasa atlatim galiba inşallah öylede olur gülüm ya cok kötü bir gün yasadim inan
Test yaptım. Belirtilerim çok arttı. Kafam çok karışık. Sinirlerimde bozuk. Ben hazır değilim sanırım
Canım Almanyada doktorlar igne vurmuyorlar folik asit Vitamin vermisti regl olduktan sonra kulan diye bir aydir onu aliyorum ama hic bir sekilde ne akintim var nede kanamam sükür simdilik iyi hayirlisi bekliyecem artik gülüm tskr ederimsen yinede doktora bi gitte bazen iğne fln veriyolar sağlam tutunsun diye bide folik asit vitamin var ayrıca sen sürekli dinlen fazla iş yapmainşallah sorunsuz devam eder tatlım
Kafa karışıklığım evliliğimde. Şu an bile mesajla tartışıyoruz. Sürekli ağlıyorum. Gün geçmiyor ki aramızda sorun olmasıntatlım sen biraz başka şeylerle ilgilen akışına bırak gebeliği stresten uzak durman lazım kafanı dağıtcak bişiler bulmalısın nacizane fikrim tabi sakın yanlış anlama
Kafa karışıklığım evliliğimde. Şu an bile mesajla tartışıyoruz. Sürekli ağlıyorum. Gün geçmiyor ki aramızda sorun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?