- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- Konu Sahibi Kalbim10da
bir daha sorabilirmiyim nezamandır düşünüyordunuz çoçkBende 9subatta oldum.13ne kadar kanadim bu ay 13 martta geldi adet.bakalim bu ay tam gaz devam calismalara.rastgele arkadaslar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir daha sorabilirmiyim nezamandır düşünüyordunuz çoçkBende 9subatta oldum.13ne kadar kanadim bu ay 13 martta geldi adet.bakalim bu ay tam gaz devam calismalara.rastgele arkadaslar:)
1.5yil olmadi evleneli ama biz hic korunmamistik.bir daha sorabilirmiyim nezamandır düşünüyordunuz çoçk
Hadi bakalimAynıyiz :))
Benim 5gün gecikme oldu.normalde 27-28gunde adet olurum kimyasaldan sonra 33.gun oldum adet.ümitlenmiştim negüzel ama geledurdu misafirBenmde 13 oldum yani gecikme falan olmadı :)
Arkadaşlar 3 ay önce kimy
Merhaba durumunuzu merak ettim ne oldu acaba?Bu ay bende yaşadım kimyasal gebelik ve 3 haftayı geçti hala sıfırlanmadı değerim çok yavaş düşüyor.Arkadaşlar 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim şimdide adetime 4 gün var erken gebelik testinde ikici cizgiyi gördüm.endiseleniyorum sizce doktora gitmeli miyim???
Teşekkürler size de çok geçmiş olsun.Sizin ne kadar sürede sıfırlandıGeçmiş olsun canım inşallah hemen sıfırlanır değerin. Bende Şubat ayında olmuştum
5 günde filanTeşekkürler size de çok geçmiş olsun.Sizin ne kadar sürede sıfırlandı
Ne güzel uzadıkça psikolojik olarak çok yıpratıyor sevindim sizin adınıza doktorunuz korunun dedi mi peki5 günde filan
Evet canım çok haklısınız zaten üzülüyor insan bide uzaması morel ve psikoloji bozukluğu. Hayır korunma vermedi. Size peki. Bide coraspin verdimi size bana verdi doktorum. Daha doğrusu daha önce kullandığım ilacim di devam edin dediNe güzel uzadıkça psikolojik olarak çok yıpratıyor sevindim sizin adınıza doktorunuz korunun dedi mi peki
Aynen bende bilmiyordum ilk defa duydum. Biran önce sıfırlanır inşallah rabbim hemen versin bizlere de bebekBen başıma gelmeden önce böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum doktor kimyasal gebelik dediğinde çok şaşırmıştım
Yok bana ilaç falan vermedi çok ağrın sancın olursa gel onun haricinde sıkıntı etme dedi kadın doğum uzmanım ama ben değerim yavaş düştüğü için sağlık ocağına her hafta kan veriyorum artık bıktım kan vermekten aile hekimim 3 ay korun mutlaka dedi ama ertesi ay hamile kalan çok kişi varmışEvet canım çok haklısınız zaten üzülüyor insan bide uzaması morel ve psikoloji bozukluğu. Hayır korunma vermedi. Size peki. Bide coraspin verdimi size bana verdi doktorum. Daha doğrusu daha önce kullandığım ilacim di devam edin dedi
Amin inşallah hayırlısıyla benim ilk gebeliğimdi sizin de ilk miydiAynen bende bilmiyordum ilk defa duydum. Biran önce sıfırlanır inşallah rabbim hemen versin bizlere de bebek
Allah yardımcın olsun canım. Evet bende öyle duydum düşüklerdn sonra hemen tutuyormus. İnşallah kalmışimdir diye dua ediyorum bende. Evet canım Benim ilk gebelikYok bana ilaç falan vermedi çok ağrın sancın olursa gel onun haricinde sıkıntı etme dedi kadın doğum uzmanım ama ben değerim yavaş düştüğü için sağlık ocağına her hafta kan veriyorum artık bıktım kan vermekten aile hekimim 3 ay korun mutlaka dedi ama ertesi ay hamile kalan çok kişi varmış
İnşallah kalmışsındır da güzel haberi verirsin :) Belirtilerin var mı peki kendini sakın strese sokma kafanı dağıtmaya çalış bir uğraş bul stres daha çok tetikliyorAllah yardımcın olsun canım. Evet bende öyle duydum düşüklerdn sonra hemen tutuyormus. İnşallah kalmışimdir diye dua ediyorum bende. Evet canım Benim ilk gebelik
Belirti yok ya hani anlamıyorum yani ben:) inşallah inşallah . Ya memleketim Bursa annemlere Geldim cok stres yapmıyorum :/İnşallah kalmışsındır da güzel haberi verirsin :) Belirtilerin var mı peki kendini sakın strese sokma kafanı dağıtmaya çalış bir uğraş bul stres daha çok tetikliyor
İnşallah kalmışsındır da güzel haberi verirsin :) Belirtilerin var mı peki kendini sakın strese sokma kafanı dağıtmaya çalış bir uğraş bul stres daha çok tetikliyor
Ciddi mi bende Bursa da yaşıyorum nasıl denk geldi:)Belirti yok ya hani anlamıyorum yani ben:) inşallah inşallah . Ya memleketim Bursa annemlere Geldim cok stres yapmıyorum :/
Ben 27 yaşındayım :)Kaç yaşındasiniz sizde :)