- 21 Şubat 2018
- 24
- 5
- 30
- Konu Sahibi Kalbim10da
İlk gebelik mi sizinde. Ve ne kadarlik evlisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi cnm inşallah vardır senindeYaa hic belli olmaz bu isler.hic belirti yasamadanda hamile olanlar var.
Benimde kuyruk sokumu bölgem sizliyo hafif hafif sabahlari mide bulantisi oluyo hemen geciyo.goğusler gecen gebelige oranla fazla acimiyo hafiften sizliyo ara ara.kasigimda battan bi hafta once falan kipirdanmalar olmustu.bide bata 2 gun kala sizlama ve yanmalar olmustu hala az az var ama nasip bakalim
InsaAllah canim saglikla hayirla insaAllahHayirlisi cnm inşallah vardır seninde
Degil canim farkli seylerKimyasal gebelikle bos gebelik ayni sey mi
Çok şükür iyi hadi. Sizde daha yenisiniz rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bol dua edicez rabbimeYok bana bjsey vermedi cunku nedenine bakildi kana falan bisey cikmadi cok sukur.bizde 1.5 yil olmak uzere evleneli ilk gebeligimdi
InsaAllah canim.sende sakin strese girme bidaki aya yumurtlama zamanlarina gore gun asiri deneme yapinÇok şükür iyi hadi. Sizde daha yenisiniz rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bol dua edicez rabbime
Hadi inşallah bakalım owulasyonun ikinci günü memlekete gidiyorum bu ay olmaz Nisan da inşallahInsaAllah canim.sende sakin strese girme bidaki aya yumurtlama zamanlarina gore gun asiri deneme yapin
InsaAllah canim.Hayirlarla sağlicakla gelsin bebişlerimizHadi inşallah bakalım owulasyonun ikinci günü memlekete gidiyorum bu ay olmaz Nisan da inşallah
Amin canım aminnn.InsaAllah canim.Hayirlarla sağlicakla gelsin bebişlerimiz
Slm canm merhaba dusukden sonra kaçıncı ayında hamile kaldınArkadaşlar 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim şimdide adetime 4 gün var erken gebelik testinde ikici cizgiyi gördüm.endiseleniyorum sizce doktora gitmeli miyim???
3. AySlm canm merhaba dusukden sonra kaçıncı ayında hamile kaldın
Merhaba canm henüz hamile değilim Şubat'ta düşük oldu adet oldum bu hafta daSlm canm merhaba dusukden sonra kaçıncı ayında hamile kaldın
Hadi inşallah hamilesinidir.Kızlar bende 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Adet düzenim tamamen değişti. Normalde 28 günde bir olurken kimyasaldan sonra 30-32 ye çıktı. 31 gün olarak hesapladığımda adetim 4 gün geçti ve göğüslerim çok ağrıyor. Test yapmadım ama hamile olma ihtimalim var mıdır?
Sende şubat oldun bende şubat kımyasal yaşadım hafta oldum bu ay tabi bakalım diğer ne ayda ÜmitlerMerhaba canm henüz hamile değilim Şubat'ta düşük oldu adet oldum bu hafta da
Bende 9subatta oldum.13ne kadar kanadim bu ay 13 martta geldi adet.bakalim bu ay tam gaz devam calismalara.rastgele arkadaslar:)Sende şubat oldun bende şubat kımyasal yaşadım hafta oldum bu ay tabi bakalım diğer ne ayda Ümitler
Aynıyiz :))Bende 9subatta oldum.13ne kadar kanadim bu ay 13 martta geldi adet.bakalim bu ay tam gaz devam calismalara.rastgele arkadaslar:)
Benmde 13 oldum yani gecikme falan olmadı :)Bende 9subatta oldum.13ne kadar kanadim bu ay 13 martta geldi adet.bakalim bu ay tam gaz devam calismalara.rastgele arkadaslar:)