- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 34
-
- Konu Sahibi Kalbim10da
Hayirli olsun inş saglikla tutunur bu sefer.bende gecen ay 9subatta yasadim bu ay 4 gun geciktim gelen giden yok.test bat gunu yapmistim negatifti.sana bi sorum olacak sen dusukten sonraki ay kac gun sonra adet oldun?bence hemen gitme doktora bekle bi bat gunu gecsin(nacizane fikrim)Arkadaşlar 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim şimdide adetime 4 gün var erken gebelik testinde ikici cizgiyi gördüm.endiseleniyorum sizce doktora gitmeli miyim???
Düşükten sonraki ay normal günümde oldum.bende batım 4-5 gün geçsin öyle gideyim diye düşünüyorum ama bı yandan da acaba yine düşük tehlikesi varsa gitsem doktor ilaç falan verir mi diye de düşünüyorumHayirli olsun inş saglikla tutunur bu sefer.bende gecen ay 9subatta yasadim bu ay 4 gun geciktim gelen giden yok.test bat gunu yapmistim negatifti.sana bi sorum olacak sen dusukten sonraki ay kac gun sonra adet oldun?bence hemen gitme doktora bekle bi bat gunu gecsin(nacizane fikrim)
Haklisin ama inan olacaği varsa oluyor.sen şu dönem hic stres yapma.nolcak nasil olur acaba buda düsermi konularini kafandan at.ve bol dua et ve zikir çek.bence bekle ben daha bir hafta daha bekliyim diyorum hani gene hamileysem gidip direk kalpatisini duyarim belki betayla ugrasmam diyeDüşükten sonraki ay normal günümde oldum.bende batım 4-5 gün geçsin öyle gideyim diye düşünüyorum ama bı yandan da acaba yine düşük tehlikesi varsa gitsem doktor ilaç falan verir mi diye de düşünüyorum
Doğru cnm haklısın olacağı varsa allah her türlü nasıp eder inşallah sanada nasip eder.bende sabredebilirsem bir hafta sabredeyim sonra gideyimHaklisin ama inan olacaği varsa oluyor.sen şu dönem hic stres yapma.nolcak nasil olur acaba buda düsermi konularini kafandan at.ve bol dua et ve zikir çek.bence bekle ben daha bir hafta daha bekliyim diyorum hani gene hamileysem gidip direk kalpatisini duyarim belki betayla ugrasmam diye
Sen iyi sabretmissin ya evde de yapmadın mi test cnm benim döngüm 35 falan bugün 33deyim iki defa evde test yaptım :) ama ben HCG baktirabilirim ya Çarşamba falan duramam :)Sabret bence hatta gel beraber sabredelim:)cunku inan beta vermekten gecen ay kollarim iliştire dönmüştü kanim kalmadi (zaten kanim az) onun verdigi stres acaba arttimi azaldimi telaşi herseyi mahvediyor...normalde 27-28gundur adet döngüm bugün 32.gün bakalim hayirlar ve sagliklarla gelsin bebişlerimiz
Evde yaptim test cuma bat tarihimdi cmt yaptim negatifti.bilmiyorum ki kaygisiz olmak lazim bazen.gecen ay cok pinpirikliydim düştü cocugumSen iyi sabretmissin ya evde de yapmadın mi test cnm benim döngüm 35 falan bugün 33deyim iki defa evde test yaptım :) ama ben HCG baktirabilirim ya Çarşamba falan duramam :)
Keşke bende senin gibi olabilsem doğru diyorsun ama insanın elinde olmuyor işte bakalım ikimiz içinde hayırlısı inşallah cnmEvde yaptim test cuma bat tarihimdi cmt yaptim negatifti.bilmiyorum ki kaygisiz olmak lazim bazen.gecen ay cok pinpirikliydim düştü cocugum
Sende belirtiler ne canimKeşke bende senin gibi olabilsem doğru diyorsun ama insanın elinde olmuyor işte bakalım ikimiz içinde hayırlısı inşallah cnm
Benim adete daha 10 gün varken goguslerimde sizlamalar başladı ve şuanda baya şişkin ve uclari belirginleşti 6 gün varken falan sol kasıkta ara ara ağrı başladı biraz halsizlik oluyor bazen de erkenden uyku bastırıyor başkada bı belirti yok inşallah vardır bisiler ya sende var mı belirtiSende belirtiler ne canim
Yaa hic belli olmaz bu isler.hic belirti yasamadanda hamile olanlar var.Benim adete daha 10 gün varken goguslerimde sizlamalar başladı ve şuanda baya şişkin ve uclari belirginleşti 6 gün varken falan sol kasıkta ara ara ağrı başladı biraz halsizlik oluyor bazen de erkenden uyku bastırıyor başkada bı belirti yok inşallah vardır bisiler ya sende var mı belirti
Merhaba Şubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalık ti tahlillere göre ve bugün adet oldum acaba hemen gebelik olur muYaa hic belli olmaz bu isler.hic belirti yasamadanda hamile olanlar var.
Benimde kuyruk sokumu bölgem sizliyo hafif hafif sabahlari mide bulantisi oluyo hemen geciyo.goğusler gecen gebelige oranla fazla acimiyo hafiften sizliyo ara ara.kasigimda battan bi hafta once falan kipirdanmalar olmustu.bide bata 2 gun kala sizlama ve yanmalar olmustu hala az az var ama nasip bakalim
Benimde subat9 da kanamam basladi ve düstü canim bizde 6haftaliktik.henuz adet olmadim ben sen nezmn dusuk yapmistin?.gelecek ay olur inş sikintiya sokma sakin kendiniMerhaba Şubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalık ti tahlillere göre ve bugün adet oldum acaba hemen gebelik olur mu
Ben Ocak ayında ogrendim hamile olduğumu Şubat 13 ü Kanamam oldu adet gibi di benim bir hafta surdi dgerler sıfırlandi. Korunma vermedi doktor. Kan sulandırıcı coraspin kullanmaua başladım. İnşallah rbbinr herkshe nasip etsinBenimde subat9 da kanamam basladi ve düstü canim bizde 6haftaliktik.henuz adet olmadim ben sen nezmn dusuk yapmistin?.gelecek ay olur inş sikintiya sokma sakin kendini
Evet çok tuhaf benim 300 le başladı 656 ti sonra 100 oldu sonra sıfırlandi. 28 günde canm düzenli adetim çok şükür. Senin nasıl ve ilk gebelik midiBende 23ocakta ögrenmistim benim degerler tuhafti 288le basladi 311 354 248 293 5 1 diye sonlandi.senin nasildi canim ve adet döngün kaç gündür normalde
Benimde bi cikti bi dustu anlamadim.acaba diyorum doktor dis gebelik veya dusukle sonlanir sagliksiz bi gebelik dediginde harap etmistim kendimi ondanmi dustu diyorum bende.cunku kimsenin cikip dusup cikmamis tekrar benim cikti azar azar o gun uzulunce 248e cikti sonra 251 e yukselmeye calisti sonra 293 falan derken birden pat diye 5 e dustu anlamadim.sonra 9subatta kanadim 13subata kadar ve gelen giden yok.benimde döngüm düzenlidir 27-28gündür şaşmaz ama bilemedimEvet çok tuhaf benim 300 le başladı 656 ti sonra 100 oldu sonra sıfırlandi. 28 günde canm düzenli adetim çok şükür. Senin nasıl ve ilk gebelik midi
Ya bende kendimi suçladim biraz ama öyle olunca daha çok üzülüyor insan nasıp değilmis diyorum rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herkese. Evet bende başka doktora gitcem kan pıhtılaşma var mı yok mu diye tahlil yaptiricam. Dolaşım bozukluğu Renaud rahatsızlığım var. Ve doktor coraspin kullan dedi. Size verdimi kan sulandırıcıVe bu gecirdigim gebeligimde anladimki stres baş düşman ve asla tek doktorla sinirli kalinmayacak!