Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Oncelikle cok gecmis olsun canim Allah bida yasatmasin.bende subat ayinda gecirdim kimyasal bendede bi sorun cikmAdi Allaha sukur bende 2 hafta kaldi kesin kimyasal olup olmadigida soylenmedi(kese hic gozukmemisti degerler azar azar artip azaldi sonra bida artti sonra tamamen dustu cok tuhaf bi durumdu benimki).illaki bi sebep gerekmezmiş sagliksiz embriyo kendiliginden düşmesi bizim açimizdan iyiymiş doktorum böyle söylemişti.
İnşallah sende sağlıklı gebelik geçirirsin canım. Bakalım doktor 5 ay deniceksiniz dedi olmazsa artık teşhis tedavi bla bla. Reglme 2 gün var endişeli bekleyiş başladı bakalım hayırlısı

Kızlar belki demesi kolay, yapması zor biliyorum ama akışına bırakmak gerekiyor bence. Bana ablam diyordu, hayır takmiyorum diyordum ama farkında olmadan kasımdaki kimyasaldan sonra takmıştım. Ne zamanki bu ay kafadan uzaklaştı fikirler ve oldu çok şükür. kimyasal yasamak kötüydü ama şunu unutmayalim hamile olabiliyoruz neyse ki... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Selam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık:eek:
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.
Ben kaldım ama sonuç gene hüsran

Kızlar kimyasal gebelikten sonra geç regl gören oldu mu? Hislerim kafam çok karışık. 1 haftadır işle alakalı çok stresliydim eşime patladım iş yerinde patladım öfke ve ağlama nöbetleri geçiriyorum reglm gecikti. Kimyasal gebelikte geçirdiğim kasık ağrılarım bel ağrılarım yok ama göğüslerm çok hassas karnım şiş regl sancım yok. Kasık kısmım hafif sertleşti. Kimyasal gebelik yaşadığım dönem gebelik belirtilerim çok belirgindi şuan gün içinde çok nadir hafif batmalar oluyor. Böyle bi durum yaşayan oldu mu?

Kızlar kimyasal gebelikten sonra geç regl gören oldu mu? Hislerim kafam çok karışık. 1 haftadır işle alakalı çok stresliydim eşime patladım iş yerinde patladım öfke ve ağlama nöbetleri geçiriyorum reglm gecikti. Kimyasal gebelikte geçirdiğim kasık ağrılarım bel ağrılarım yok ama göğüslerm çok hassas karnım şiş regl sancım yok. Kasık kısmım hafif sertleşti. Kimyasal gebelik yaşadığım dönem gebelik belirtilerim çok belirgindi şuan gün içinde çok nadir hafif batmalar oluyor. Böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Benim hep geç geldi canım 2 ay boyunca. Sen yine de test yaptır kontrol amaçlı.

bnde kimyasal gebelik yaşadım ama 10 gün oldu hala az da olsa akıntım geliyo kahverengi şeklinde ne zaman biter adet tarihim yine aynı mı olcak gecikcekmi bilmiyorum en son 3 martta oldun 26 mart günümdü olmadım 1 hafta sonra kanamam oldu kimyasal gebelik yaşadım bide değerim 2000 lere cikmisti dün 800 e düştü pztesi yine gel takip edelim dedi

benimde tüp bebekte kimyasal oldu kanamam halen devam ediyor çarşamba günü 144 idi inşallah iğne veya kürtaja gerek kalmadan düşer

adet olmayı ve doğal yoldan devam etmeyi istiyorum hayırlısı ile

Merhaba arkadaşlar,
Kimyasal gebelik sonrası çok şükür tekrar adet görmeden gebe kaldım.Şuan 8+5 günlüğüz. Allah herkese nasip etsin. Şunu anladımki ne zaman kafan rahat oluyor o zaman oluyor.Çok düşünüp stres yapmakla olmuyor. Rahat olun. Rabbim zaten en hayırlısını nasip eder.

Merhaba arkadaşlar,
Kimyasal gebelik sonrası çok şükür tekrar adet görmeden gebe kaldım.Şuan 8+5 günlüğüz. Allah herkese nasip etsin. Şunu anladımki ne zaman kafan rahat oluyor o zaman oluyor.Çok düşünüp stres yapmakla olmuyor. Rahat olun. Rabbim zaten en hayırlısını nasip eder.
amin canım hayırlısıyla sağlıklı şekilde nasip etsin mevlam sanada.peki değerlerin kaça kadar çıktı kanaman nasıl ve kaç gün oldu bilgi verirmisin bnm durum karışık bi türlü kanamam bitmedi degerlerim çıkıp iniyor

Değerim 92 ye çıkmıştı 2 gün sonra yarıyarıya düştü. 1 hafta içinde 3 küsür bir değere gelince kanamam başladı. Toplam 6 gün sürdü. Rabbim sanada nasip eder inşallah.

Bende 4 gün önce kimyasal gebelik geçirdim :KK43: adetim 20 gün gecikmisti sağlık ocağından test yaptırdım bana 7 haftalık gebe olduğumu söyledi yalnız bthcg 24 cıkmıstı tabi yaşadığımız hayal kırıklığı. İnsallah bu ay tekrar hamile kalırım

Selam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık:eek:
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.
Adet duzensizligi oluyor bende suan 8 gungeciktim hala olmadi bir ay oldu kimyasal genelik gecirdim. Doktor normal bir durum gecikme olur dedi

Kızlar merhaba nasılsınız? Kimyasal gebelik sonrası hamilelik haberi alanınız var mı aranızda? Her ovilasyon sonrası stres içinde olacam sanırım. Günlük hayatımı etkiliyor. Bazen hiç bir şey bilmemek çok bilmekten iyiymiş keşke bu kadar araştırma yapmasam :) ovilasyon dönemim bittikten sonra hamilelik durumum vardır diye hareketlerimi yediğim içtiklerimi bile kısıtlıyorum ister istemez. Allah evlat sahibi olmak isteyenlere yardımcı olsun inşallah. Gerçekten stresli bir süreç. Bence bu sürecte beni etkileyen cevremdeki insanların lafları. Bebek düşünmüyoruz dediğimde ayyy günahh öyle deme Allah vermez haa gücüne gider diyip durdukları için. Sanki çocuğum olmasın demişim gibi tepkiler. Yaşım 27 diye ay geç kalma bak çocuğun olmaz die laflar. Canım çok sıkkın normal hayatımda insanların lafları takmam ama hep geçmişte duyduğum sözler aklıma geliyor. Bide cevremde geç çocuk sahibi olan insanların çocuk sahibi olduktan sonra herkesi kendi gibi görmeleri beni çok huzursuz ediyor. Senin bir sene sonra çocuğun olur diğerinin ilkinde olur yani her konuda bilmişlik. Hayatımı şubattan öncesi gibi rahat relax olmasını istiyorum. Bide ilk denememde kimyasal gebelik geçirdim yine geçiririm diye korkularım. Eminim içinizde beni anlayan vardır. Kalpten sizlere dua ediyorum inşallah sizlerinde Rabbim kucağınıza hayırlısı ile evlatlar verir. Allah hiç bir anneye evlat acısı göstermesin.

X