Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Rabbim isteyen herkese versin insallah. Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirip haziran ayında hemen hamile kaldım. Çok şükür şu an 22. Haftadayim. Bunu yaşayanlara umut olsun brnim durumum
Canım sen gebeligini nasıl öğrendin kimyasaldan sonra hemen hamile kaldığına göre adet tarihinin geçmesini mi bekledin kan tahliline ne zaman gittin

Canım sen gebeligini nasıl öğrendin kimyasaldan sonra hemen hamile kaldığına göre adet tarihinin geçmesini mi bekledin kan tahliline ne zaman gittin
Ben Düşükten dolayı adetim geç gelir o ay diye umutlanmamistim hiç. Bi de hem bayram Hem kardeşimin düğünü vardı hiç dikkat etmedim kendime hep kosturmaca. Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra suphelenip evde test yaptım 2 . Çizgi hemen çıktı. Bi ay önce kimyasal oldu diye eşim hemen sevinmeyelim bekleyelim bıraz dedi 1 hafta sonra doktora gidip keseyi ve kalbi gördük. Yani hiç betahcg baktirmadim ben

Ben Düşükten dolayı adetim geç gelir o ay diye umutlanmamistim hiç. Bi de hem bayram Hem kardeşimin düğünü vardı hiç dikkat etmedim kendime hep kosturmaca. Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra suphelenip evde test yaptım 2 . Çizgi hemen çıktı. Bi ay önce kimyasal oldu diye eşim hemen sevinmeyelim bekleyelim bıraz dedi 1 hafta sonra doktora gidip keseyi ve kalbi gördük. Yani hiç betahcg baktirmadim ben
Bende aynı senin gibi bu ay geç gelir diye hiç beklemiyordum ama adet tarihimden üç gün sonra test yaptım ve hemen 2.çizgiyi gördüm dün. Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz aslında eşimde aynen geçen ayki gibi olmasın diye Rabbim bilir diyor dünden beri hastaneye de gidemedim henüz kan testi için umarım sonuçta seninki gibi olurda sağlıklı bi hamilelik olur bu kez

Bende aynı senin gibi bu ay geç gelir diye hiç beklemiyordum ama adet tarihimden üç gün sonra test yaptım ve hemen 2.çizgiyi gördüm dün. Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz aslında eşimde aynen geçen ayki gibi olmasın diye Rabbim bilir diyor dünden beri hastaneye de gidemedim henüz kan testi için umarım sonuçta seninki gibi olurda sağlıklı bi hamilelik olur bu kez
Çok sevindim insallah sıkıntısız bi gebelik olur ve sağlıkla Kucağımıza alabiliriz bebislerimizi

Selam kızlar ben bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 80.91 çıktı. Gebelik var ama iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktor birde rahim kalınlığın biraz küçük dedi .Progestan verdi. Geçen ay yaşadığım şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum beta hcg si adet gecikmesin den sonra böyle çıkan var mı aranızda acaba sizin değerleriniz daha mı yuksekti

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden dr.bu ay bana da progestan verdi..korkma bebeğin rahime tutunması için veriyo onu,genelde rahim duvarı ince olanlara veriliyo...inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...yarın tekrar yaptır testini..inş değerin artmıştır..

Tekrar Merhaba kızlar malesef değerim 80.91 den 2 gün sonra 45.9 a düşmüş doktor ne ümitliydi ne ümitsiz ama ben bu değerlerle gene kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum doktor progestani kesme dedi bir hafta bakalım bi dedi. Sizin böyle bi bildiginiz var mı sizce kesin düşer mj yoksa yatıp dinlensem hiç kalkmasam tutunur mu bebeğim daha

Allah ım kimseye böyle birşey yaşatmasın çok zor bişeymis gerçekten geçen ay ki değer çok düşük olunca bu kadar umutlanmamistim ama bu ay 80 i görünce üç gecede ne çok umutlanmisim neler hayal etmişim düşünmüşüm bu gün sonuç gene hüsran oldu. Doktor genede umutlu konuştu ama ben burdakiler okuyup normal olmadigini idrak edince bütün umudumu yitirdim hala da acaba başka bu doktora gitsem mi düşüncesi kafamı yiyor hiç bir kanamam

Hayır doktor net bişey söylemedi zaten o çok beni arada bıraktı malesef ama okuduklarım ve mantıkla düşünecek olursak düşen değer bir daha yukselmezmis. Zaten sağlıklı bi gebelik olsa değer yarıya düşmezdi dimi
Evet öyle malesef ki. Değerin çok düşük. Benim ilk değerim 100 çıkmıştı. Doktor kanamayla 3 güne düşer gider demisti

Önceki kimyasalınızda adetimiz kaç gün sürmüştü

Merhaba ben yeni kimyasal gebelik yasadim adetim den 10 gün geçmişti evde test yaptım çıktı hemen doktora gittim 277 çıkmıştı bi gün sonra verdim 347 çıktı ve
2 sonra verdiğim 352 oldu az yükselince kimyasal dendi ve bi kaç gün sonrada lekrm geldi adet oldum 10 sürdü kanama pıhtı halinde düştü ve 357 den 78 düştü şuan ise 1 dustu doktor korunmayın dedi tekrar gebelik yüksek dedi umarım Rabbim herkeze nasip etsin

X