Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

benimde 17 den 34 oldu sonra 15 17 filan 10 gundur lekelenmeyle baslayan sonra kanama ve lekelenme dunden beri lekede yok... hala pozitif testler evdekiler bile.bugunde ovulasyonum tam pozitif. yine mi yumurtluyorum? boyle bisi yasayan.hcg de sifirlanmiyor bi turlu...

benimde 17 den 34 oldu sonra 15 17 filan 10 gundur lekelenmeyle baslayan sonra kanama ve lekelenme dunden beri lekede yok... hala pozitif testler evdekiler bile.bugunde ovulasyonum tam pozitif. yine mi yumurtluyorum? boyle bisi yasayan.hcg de sifirlanmiyor bi turlu...
Cnm doktora git bence aksatma ne olur ne olmaz? Yani o gebeliğin sökülmesi lazım ilaç verir söktürücü falan. Yani bu değerle zor yani....

Cnm aynen bende de dün gece küçük bir kahve rengi lekelenme oldu adet oldum sandım sabah kalktım baktım birşey yok hala da yok. Kasıklarımda gecen hafta yogun batmalar oldu bu haftada var ama çok yogun değil. Bilmiyorum hayırlısı. Bende önce yerleşme kanaması olabilir dedim ama sonra da hayal kırıklığı yaşamamak için adet oldum diye düşündüm ne bileyim işte öyle...
Canim sende herhangi bir belirti var mı ? Yumurtalanma günümüz aynı dönemdi galiba , bende bugun kahverengi bi akıntı oldu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum cok da korkuyorum:110:
Slm cnm ne durumdasın? Ya dün akşam bi lekem oldu tmm adetim başladı dedim pet kullandım pedin önüne de kağıt havlu koydum emin olmak için dün gece 11 gibi sabah kalktım Çamura benzer kahve renginde bi leke gelmiş yine baş parmağımdan daha az boyutta. Acaba adet başlangıcı mı ? Hiç böyle olmamıştım daha önce anlamadım bu işi ben

Slm cnm ne durumdasın? Ya dün akşam bi lekem oldu tmm adetim başladı dedim pet kullandım pedin önüne de kağıt havlu koydum emin olmak için dün gece 11 gibi sabah kalktım Çamura benzer kahve renginde bi leke gelmiş yine baş parmağımdan daha az boyutta. Acaba adet başlangıcı mı ? Hiç böyle olmamıştım daha önce anlamadım bu işi ben
Ben adet oldum malesef!!!!!!!

1.5 senedir istiyoruz bizde. İlk defa gebelik oldu oda kimyasalda. Bende sordum ilk gebeliklerin yüzde 50 si böyle sonuçlanır dedi doktor. Bana da en azından döllenme gerçekleşiyor şanslısın dedi. Tekrarlar mı bi daha diye sordum Allah bilir dedi galiba 3 defa düşük olunca araştırılıyor. Genelde de kan pıhtılaşması çıkıyor bakalım yarın benim adet günüm bu hafta sıkıntılı geçecek gibi. Ama kimyasaldan hemen sonra gebe kalabilen de çok yine kimyasal olanda var nasip kısmet artık

canım yumurtlama dönemini dikkatlı kolla kimyasaldan sonra gebelik yaşayanlardanım... çok şükür iyiyim şuan korkarak geçiriyorum zamanı

1.5 senedir istiyoruz bizde. İlk defa gebelik oldu oda kimyasalda. Bende sordum ilk gebeliklerin yüzde 50 si böyle sonuçlanır dedi doktor. Bana da en azından döllenme gerçekleşiyor şanslısın dedi. Tekrarlar mı bi daha diye sordum Allah bilir dedi galiba 3 defa düşük olunca araştırılıyor. Genelde de kan pıhtılaşması çıkıyor bakalım yarın benim adet günüm bu hafta sıkıntılı geçecek gibi. Ama kimyasaldan hemen sonra gebe kalabilen de çok yine kimyasal olanda var nasip kısmet artık

canım yumurtlama dönemini dikkatlı kolla kimyasaldan sonra gebelik yaşayanlardanım... çok şükür iyiyim şuan korkarak geçiriyorum zamanı

Merhaba bchg 4.21 ile basladi 31 ,412 ve bugunki degerler 1442 cikti bugun ki degeri gormedi doktor ama kimyasal gebelik dedi fakat yükselme gayet iyi diyede ekledi ve pazar gununden itibarende kahverengi lekelerim var kafam karışık sizce neyim simdi ben

Merhaba bchg 4.21 ile basladi 31 ,412 ve bugunki degerler 1442 cikti bugun ki degeri gormedi doktor ama kimyasal gebelik dedi fakat yükselme gayet iyi diyede ekledi ve pazar gununden itibarende kahverengi lekelerim var kafam karışık sizce neyim simdi ben
böyle güzel artış gösteren kimyasal ben hiç görmedim :KK57: son çıkan değerle kese bile gözükebilr doktora göster bi an önce

bence birkaç gün sonra git zaten 1500 den sonra kese oluşuyor neye göre onu söylediki... sen içini ferah tut

kızlar bende kimyasal gebelik gibi bişi gecirdim yazmıştım zaten. degerim 10 günlük kanama sonrası 16 ydı hala.3-4 gün kanama 0 dı. bende 1-2 kere ilişikiye girdim. doktora gittim adet tarihime 2 gun vardı... doktor tarlusal verdivucudunu 0 la dedi. ilacı daha içmedim dün çok az pembe akıntı oldu bugun gitti. hiçbişi yok. sizce ben bu ilacı içmelimiyim? tekrar hamile kalmış olabilirmiyim? bir yandan hcgmde düşmüyor..tsk :KK43:

2mm kese görüldü cok küçük dedi ya anlamıyorum resmen bizi korkutmak icin varbu doktorlar
canm sanırım 1600lere gelince tam gözüküo kese.çünkü bnm doktorm 1600e ne zamn geleceğini hesaplayıp ona göre gün verdi kese için. senin değere göre bu kadr olması normaldr diye düşünüyorm. şu doktorlar tam bi açıklama yapsa :sinirli: korkutuyolar boş yere

Cnm senin beta Hcg 70 lerdeydi galiba. Şimdi Nasıl yükselmiştir inş
pazartesi 285 çıkmıştı canm.şimdi dayanamadm bi daha baktrdım 1038 çıktı çok şükr inşallah kesede görünr bi sonrakinde.kimyasaldan sonra 3.ayda hamile kalmiş oldm hiç birinz umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlr hayrlı zamn gelince olacaktır mutlaka

pazartesi 285 çıkmıştı canm.şimdi dayanamadm bi daha baktrdım 1038 çıktı çok şükr inşallah kesede görünr bi sonrakinde.kimyasaldan sonra 3.ayda hamile kalmiş oldm hiç birinz umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlr hayrlı zamn gelince olacaktır mutlaka
Maşallah canım ne güzel zaten kimyasal gebelikten çıkmış seninki maşallah hayırlısı ile herşey yoluna girer inşallah

X