Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

kızlar benim testim 17 cıktı. 10 gündür bir iniyor cıkıyor ama en fazla 34 oldu. ama bu 10 lı rakamlarda genelde.sisteminizden hcg ne zaman cıktı kimyasal gebelikte?

pazartesi bakıcam artk ama keşke katlanmış olsa :KK61:

CANIM BELKİDE ARTAR BENDE İLK KİMYASAL YAŞADIM SONRA ÇOK DÜŞÜK DEĞERLE GEBELİĞİMİ ÖĞRENDİM TAKİP SONUCU ÇOK ŞÜKÜR İYİ ŞUAN.

kızlar benim testim 17 cıktı. 10 gündür bir iniyor cıkıyor ama en fazla 34 oldu. ama bu 10 lı rakamlarda genelde.sisteminizden hcg ne zaman cıktı kimyasal gebelikte?

CANIM NORMALDE ÖĞRENDİKTEN SONRA 2 GÜN SONRA ARTMASI LAZIM. KATLANMASI LAZIM YANİ

CANIM BELKİDE ARTAR BENDE İLK KİMYASAL YAŞADIM SONRA ÇOK DÜŞÜK DEĞERLE GEBELİĞİMİ ÖĞRENDİM TAKİP SONUCU ÇOK ŞÜKÜR İYİ ŞUAN.

CANIM NORMALDE ÖĞRENDİKTEN SONRA 2 GÜN SONRA ARTMASI LAZIM. KATLANMASI LAZIM YANİ

saol cnm ama onu demiyorum.benimki kimyasal heralde ama beta hcg bir türlü düşmüyor. ne zaman düşer acaba?

Cnm düşük gibi on gün gecikmeye göre. Arkadaşın adetine 3 gün kalasıya test yaptı 1339 çıktı yani değerlerin 1000 ve üstü olmazsa inanmıyorum gebeliğe :110:
Canim sende herhangi bir belirti var mı ? Yumurtalanma günümüz aynı dönemdi galiba , bende bugun kahverengi bi akıntı oldu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum cok da korkuyorum:110:

Canim sende herhangi bir belirti var mı ? Yumurtalanma günümüz aynı dönemdi galiba , bende bugun kahverengi bi akıntı oldu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum cok da korkuyorum:110:
Cnm aynen bende de dün gece küçük bir kahve rengi lekelenme oldu adet oldum sandım sabah kalktım baktım birşey yok hala da yok. Kasıklarımda gecen hafta yogun batmalar oldu bu haftada var ama çok yogun değil. Bilmiyorum hayırlısı. Bende önce yerleşme kanaması olabilir dedim ama sonra da hayal kırıklığı yaşamamak için adet oldum diye düşündüm ne bileyim işte öyle...

Allah razı olsun 3 haftalık mis ilk olarak devlet hastanesinde yaptirmistim orda 56:25 çıktı sonra 2 gün geçtikten sonra özel hastane de yaptırdim orda 15 çıktı ama doktro iki tahlil yaptırmıştı progesteron 0:40 çıkınca direk ona yaptı sonra kimyasal gebelik olduğunu eve gidince mens donemin başlagicani soledi .o beta bakarak konuşmadi direk progesteron 4 olunca normalde 5 olması lazimmis s

Allah razı olsun 3 haftalık mis ilk olarak devlet hastanesinde yaptirmistim orda 56:25 çıktı sonra 2 gün geçtikten sonra özel hastane de yaptırdim orda 15 çıktı ama doktro iki tahlil yaptırmıştı progesteron 0:40 çıkınca direk ona yaptı sonra kimyasal gebelik olduğunu eve gidince mens donemin başlagicani soledi .o beta bakarak konuşmadi direk progesteron 4 olunca normalde 5 olması lazimmis s
Hm benimde 123 E kadar yükseldi sonra düştü sonrada düşük yaptım zaten ama progesterona falan bakıp bi yorumda bulunmadı sadece düştü beta daha toparlayamayıp dedi biyokimyasal gebelik deyip geçti. Nasip kısmet artık

Ben dayanamayıp.dun gittim.tedavi olcak durum.varmi diye sormaya bana gerek olmadığını hamile kalabildigimi ve şanslı olarak dış gebelik yasamadigimi soledi ilaclik bi durum yok dedi ama ben folik asit kullaniyodum acaba aspirin icsem diye dusundun ama sonrada hamd olsun Allaha diyip sonlanmasini iştedim.nasip kısmet

Acaba neden bu durum yaşandı bi dakine gene aynı olabilir diye insan dusunuyo
1.5 senedir istiyoruz bizde. İlk defa gebelik oldu oda kimyasalda. Bende sordum ilk gebeliklerin yüzde 50 si böyle sonuçlanır dedi doktor. Bana da en azından döllenme gerçekleşiyor şanslısın dedi. Tekrarlar mı bi daha diye sordum Allah bilir dedi galiba 3 defa düşük olunca araştırılıyor. Genelde de kan pıhtılaşması çıkıyor bakalım yarın benim adet günüm bu hafta sıkıntılı geçecek gibi. Ama kimyasaldan hemen sonra gebe kalabilen de çok yine kimyasal olanda var nasip kısmet artık

Doğru söylüyorsun .cnm Kacgundur biraz psikolojim bozuldu araştırıp duruyorum ins hayırlısiyla gebe kalırız Rabbim hayrli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

X