• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL GEBELİK GEÇİRENLER

kmrudemr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
42
4
1
25
Kızlar çarşamba pozitifi gördüm perşembe kan werdim betam düşük çıktı 20 iki gün sonra tekrar werdiğimde 6 olmuştu Dr kimyasal gebelik dedi kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan War mı birbirimize destek olalım

Kızlar çarşamba pozitifi gördüm perşembe kan werdim betam düşük çıktı 20 iki gün sonra tekrar werdiğimde 6 olmuştu Dr kimyasal gebelik dedi kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan War mı birbirimize destek olalım
Ben haziran ayinda kimyasal gebelik gecirip temmuz ayinda tekrar hamile kaldim su an 26 haftalik gebeyim🙏

Ben 4 kere kimyasal gecirdim canım 1 sene boyunca cok korkmuştum doktorlar hic bi sorun bulamamıştı pes pese kaliyordum ama 1 2 ay arayla sonra yine hamile oldugumu öğrendim 36 haftalik hamileyim su an korkulcak hic bi sey değilmiş embriyo kalitesiz sagliksiz olursa tutunmuyormus saglikli bulana kadar devam🙂

Ben 4 kere kimyasal gecirdim canım 1 sene boyunca cok korkmuştum doktorlar hic bi sorun bulamamıştı pes pese kaliyordum ama 1 2 ay arayla sonra yine hamile oldugumu öğrendim 36 haftalik hamileyim su an korkulcak hic bi sey değilmiş embriyo kalitesiz sagliksiz olursa tutunmuyormus saglikli bulana kadar devam🙂
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah benim içinde dua eder misiniz acaba 🥺

doktorumun söylemesine göre kimyasal gebeliği aslında kadınların çoğu yaşarmış. Ama takipteysen erken gebelik testleri yapıyorsan bunu yakalıyorsun. Takipte olmayan bir kadın normal adet tarihine kadar betası bir miktar yükselir ve düşermiş normal tarihinde de adet olurmuş. Kimyasal gebelik korkulacak bir şey değil. Embriyo tutunmaya çalışıyor ama sağlıksız olduğu için rahim kabul etmiyor ve embriyoyu adetle atıyor.sağlıksız gebelik daha fazla ilerleyip birkaç ay sonra düşse hem psikolojik olarak daha zor hem de kürtaj olmak gerekiyor. Tutmayacaksa kimyasal olsun en iyisi.

Sonra nasıl tuttu benimde boş gebelik oldu mol en sonda kimyasal ilaç kullandinizmi eşiniz vir şey kullandım benim eşimde zayıf ve sigara çok içiyor öksürüyor çok vitaminli şeyler yemiyor ıspanak tarzı şeyleri yemiyor meyve desen yok ne önerirsiniz ben benden olacağını düşündüm de esimdende kaynaklı olabilir dendi burda

Bu arada sağlicakla gelsin inşallah sizin adiniza sevindim çünkü 4 kere fazla düşük yapanlara karşı bı üzüntüm var kendimden kaynaklı tabi bende öyle yım bana umut oldunuz yeni düştü benim değerim 1200 den düşmeye başladı sizce ne yapmalıyım korunmalimiyim şuan korunuyorum yumurtlama zamanına var değerlendirmekle değerlendirmek arasında kaldim

Back
X