İnşallah sen test yap haber ver bende senden güç alıp yapacağımBelim bacaklarim agriyor ya. Goguslerim sismis gibi bir de cok gerginim ben stresten galiba test yapamadim ya is yerimde kaldi ancak yarin sabahinsallah regl olmam amin
Kiz senin bat tarihin benden once degil miydiİnşallah sen test yap haber ver bende senden güç alıp yapacağım
Kimyasal kanamam 16 da başladı 24 ünde bittiKiz senin bat tarihin benden once degil miydi
Benim 25de basladi 30da bitti sonra 1-2 gun leke halinde geldi sen benden oncesin bebisKimyasal kanamam 16 da başladı 24 ünde bitti
Yarin sabah yapalimHala regl olmadım silik çizgi çıktı 21 inde salı günü bir test daha yaparım senden güç alıp
Yarın bir daha yapsam mı korkuyorumBenim 25de basladi 30da bitti sonra 1-2 gun leke halinde geldi sen benden oncesin bebis
Korkma ya korkunun ecele faydasi yok bebisYarın bir daha yapsam mı korkuyorum
Yaaa çok tatlısınnnYarin sabah yapalimay ise gidince ilk isim test yapmak olcak cok heyecanli
Cok tatliyiz benceYaaa çok tatlısınnntamam bende yapıcam
Amin canım benim çok aminCok tatliyiz bencebebis haberlerini bekleyen minnoslariz. Canim biz. Her sey cok guzel olacak insAllah Rabbim saglicakla hayirlisiyla nasip etsinnn