• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik gecirenler toplanalım

Kromozomsal diyolar canım ama gerçek nedenini doktorlarda bilemiyor tüm tahliller ve ulturason sonuçlarında temiz tek b 12 çok düşük çıktı ondan olabilir olmayada bilir dedi folidoce adlı takviye verdi düzenli kullanıyorum
Bende suan kimyasal geçiriyorum bu takviyeden mennunmusunuz

Geçen sene tedavisiz kendiliğinden gebe kaldım kimyasal oldu ve 1 senedir hamile kalamıyorum:(( pcos çikolata kistin var onlar etkiliyor tabi inşallah sizlerden güzel haberler alırız 💖

Kizlar varmi bi haber test yaptınız mi
Canım doktorum testle takip önerdi 24 ünde biraz daha belirgin olursa gideceğim hala regl olmadım testimide ilk idrar ile yaptım 💐🥹

Eklentiler

• IMG_0306.jpeg
    IMG_0306.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 20
Canım 16 sında lekelenme ile başlatıp 24 ünde bitmişti kanamam bir daha da regl olmadım

Canim regl oldun mu? Benzer seyleri yasamisiz seninle benim kanamam da 24unde baslamisti ayin 30unda bitmisti
Olmadım canım sen oldun mu doktora gittim gayet iyisin sıkıntı yok desede regl olmayınca bir korku oluyor içinde hamilemiyim değilsem niye regl olmadım allahım hayırlar yaşatsın hepimize 🥹🤲🏻

Back