- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Aldim bebis ama kargoda henuz persembe gunu teslim edilecdk gozukuyorCanim bence test almalisin yarin ilk idrarınla yap guzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim bebis ama kargoda henuz persembe gunu teslim edilecdk gozukuyorCanim bence test almalisin yarin ilk idrarınla yap guzel haberlerini bekliyoruz
Bende suan kimyasal geçiriyorum bu takviyeden mennunmusunuzKromozomsal diyolar canım ama gerçek nedenini doktorlarda bilemiyor tüm tahliller ve ulturason sonuçlarında temiz tek b 12 çok düşük çıktı ondan olabilir olmayada bilir dedi folidoce adlı takviye verdi düzenli kullanıyorum
Hala kullanıyorum bakalım sağlıklı bir gebelik oluşursa haber veririm bir yan etkisi yok yani yan etki yaşamadım o açıdan memnunumBende suan kimyasal geçiriyorum bu takviyeden mennunmusunuz
Kimyasaldan korkmayın demekki gebelik oluyor bundan sonrası daha kolay olur.Kizlar kimyasal geçiriyorum buradan bilgilendirelim birbirimizi
Çok fazla diger ayı görmeden direk hamile kalanları duydum ama bana doktor bir ay sonra adet göreceksin sonra deneyebilirsin dediKimyasaldan korkmayın demekki gebelik oluyor bundan sonrası daha kolay olur.
Teşekkürler ben mfk nın kullanıyorum ama sizinkini bikaç kişide gördümHala kullanıyorum bakalım sağlıklı bir gebelik oluşursa haber veririm bir yan etkisi yok yani yan etki yaşamadım o açıdan memnunum
Evet ondan diyorum. İnsallah hakkında hayırlısı olsunÇok fazla diger ayı görmeden direk hamile kalanları duydum ama bana doktor bir ay sonra adet göreceksin sonra deneyebilirsin dedi
Canım doktorum testle takip önerdi 24 ünde biraz daha belirgin olursa gideceğim hala regl olmadım testimide ilk idrar ile yaptımKizlar varmi bi haber test yaptınız mi
Canim sanki silik gözüküyor gecen ay ne zaman regl olmuştunCanım doktorum testle takip önerdi 24 ünde biraz daha belirgin olursa gideceğim hala regl olmadım testimide ilk idrar ile yaptım
Canim sanki silik gözüküyor gecen ay ne zaman regl olmuştun
Canim regl oldun mu? Benzer seyleri yasamisiz seninle benim kanamam da 24unde baslamisti ayin 30unda bitmistiCanım doktorum testle takip önerdi 24 ünde biraz daha belirgin olursa gideceğim hala regl olmadım testimide ilk idrar ile yaptım
Olmadım canım sen oldun mu doktora gittim gayet iyisin sıkıntı yok desede regl olmayınca bir korku oluyor içinde hamilemiyim değilsem niye regl olmadım allahım hayırlar yaşatsın hepimizeCanim regl oldun mu? Benzer seyleri yasamisiz seninle benim kanamam da 24unde baslamisti ayin 30unda bitmisti
Ayyy ben de olmadim. Bugun olmam gerekiyordu. Asiri heyecan yaptim ben yine yaOlmadım canım sen oldun mu doktora gittim gayet iyisin sıkıntı yok desede regl olmayınca bir korku oluyor içinde hamilemiyim değilsem niye regl olmadım allahım hayırlar yaşatsın hepimize
Allahım inşallah hamileyizdirAyyy ben de olmadim. Bugun olmam gerekiyordu. Asiri heyecan yaptim ben yine ya
InsAllah canim benimAllahım inşallah hamileyizdir
Test yaptın mı benim belim ağrıyor sadece senin belirtilerin varmıInsAllah canim benim
Belim bacaklarim agriyor ya. Goguslerim sismis gibi bir de cok gerginim ben stresten galiba test yapamadim ya is yerimde kaldi ancak yarin sabah insallah regl olmam aminTest yaptın mı benim belim ağrıyor sadece senin belirtilerin varmı