Test yaptın miBende kimyasal gebelik yaşadım kasım ayında 24 de kanamam bitti betam sıfırlandı bu ay regl olamadım
Bu ayın 9 unda doktora gittim betam sıfırdı <0.20 ondan sonrada test yapmadımTest yaptın mi
Geçen ay 24 u diyorsun bu ay da belki o tarihte olur bide ilk gebeliğin mi yaşın kacBu ayın 9 unda doktora gittim betam sıfırdı <0.20 ondan sonrada test yapmadım
Normalde 8 aralıkta regl başlaması lazımdı kimyasal gebeliğim biteli dört hafta oldu hesapladığımda bakalım beklemedeyim doktorum bir sorun görmedi inşallah iyi sonuçlar alırız benim ilk gebeliğim olacaktı ama olmadı yaşım 29Geçen ay 24 u diyorsun bu ay da belki o tarihte olur bide ilk gebeliğin mi yaşın kac
Normalde 8 aralıkta regl başlaması lazımdı kimyasal gebeliğim biteli dört hafta oldu hesapladığımda bakalım beklemedeyim doktorum bir sorun görmedi inşallah iyi sonuçlar alırız benim ilk gebeliğim olacaktı ama olmadı yaşım 29
Yok kullanmadım şuanda göğüs hassasiyeti ve bel ağrım varPeki ovulasyon testi kullandin mi
Yok kullanmadım şuanda göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var
Tamam canım yeşekkür ederim sende sonuç nedirTrendyoldan satin al ve yumurtlama gununde iliskiye gir işe yarar ben oyle kaldim ama kimyasalla sonuclandi maalesef
benım de kasım 24 de kanamam baslamıstı nolur bu ay gebe kal bana umut ol :)Bende kimyasal gebelik yaşadım kasım ayında 24 de kanamam bitti betam sıfırlandı bu ay regl olamadım
İnşallah canım benimbenım de kasım 24 de kanamam baslamıstı nolur bu ay gebe kal bana umut ol :)
İnşallah canım birbirimize umut olalımİnsallah canım dua edelim bol bol simdi kan verdim öğleden sonra cikacak betam 0 lansin inşallah bu ay deneyecegim
İnşallah canım birbirimize umut olalım
Kromozomsal diyolar canım ama gerçek nedenini doktorlarda bilemiyor tüm tahliller ve ulturason sonuçlarında temiz tek b 12 çok düşük çıktı ondan olabilir olmayada bilir dedi folidoce adlı takviye verdi düzenli kullanıyorumBu çoğunlukla ilk gebeliklerde oluyor çoğunlukla öyle gördüm ben sebebi nedir acaba
Insallah guzel haberler seninle olurKızlar bende eylülde kimyasal geçirdim hala gebe olamadım bu ayda olmadı bugün regl oldum