Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya çok istiyoruz kafayı yedim artık takip yapa yapaInsallah guzel haberler seninle olur
Yarına sıfırlanır canımKizlar cikti sonuç 7 olmuş ne zaman 0 olur acaba
Canım stres yapma inaşallah güzel sonuçlar alırsınİnşallah ya çok istiyoruz kafayı yedim artık takip yapa yapa
ben kan ıle takıp etmemıstım sıfırlanmasını, en son kanamam bıttıgınde doktora gıtmıstım ultrasonla bakmıstı rahmin incelmiş temizlenmiş demişti kan vermeme gerek duymamıstı. senın suan kanaman bıttı mı ? hala devam edıyorsa sıfrılanmamıs olabılır benım 8-9 gunlerınde bıle lekelenmeler mevcuttuKizlar cikti sonuç 7 olmuş ne zaman 0 olur acaba
İnşallah bana da dua edinCanım stres yapma inaşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim kanamam bitti sadece hafif lekenmelerim varben kan ıle takıp etmemıstım sıfırlanmasını, en son kanamam bıttıgınde doktora gıtmıstım ultrasonla bakmıstı rahmin incelmiş temizlenmiş demişti kan vermeme gerek duymamıstı. senın suan kanaman bıttı mı ? hala devam edıyorsa sıfrılanmamıs olabılır benım 8-9 gunlerınde bıle lekelenmeler mevcuttu
ben kan ıle takıp etmemıstım sıfırlanmasını, en son kanamam bıttıgınde doktora gıtmıstım ultrasonla bakmıstı rahmin incelmiş temizlenmiş demişti kan vermeme gerek duymamıstı. senın suan kanaman bıttı mı ? hala devam edıyorsa sıfrılanmamıs olabılır benım 8-9 gunlerınde bıle lekelenmeler mevcuttu
İnsallah canım inşallah hamile kalırsın yeniden peki kimyasal kanaman bittikten ne kadar sonra ovulasyonun pozitif çıktı ne zaman yumurtlamissin7 zaten gebelik yok gibi bişey 10un altını kabul etmıyorlar lekelenmeler de tamamen bıttıgınde deger sıfırlanmıs olur. ben bıttıkten sonra ovulasyon testlerı ıle yumurtlamayı takıp ettı ve yumurtlama gunu ertesı gunu degerlendırdım 22 aralık beklenen adet tarıhım bakalım bu ay nolcak beklemedeyım.. dua edın bana da
amiiin canım benim, kanamam 25 kasımda basladı 1 aralıkta bıttı ama 1-2 gun daha sonrasında lekelenme tarzında oldu, daha sonra 8 aralıkta ben yumurtlamayı 9 aralıkta da çatlamayı gördümİnsallah canım inşallah hamile kalırsın yeniden peki kimyasal kanaman bittikten ne kadar sonra ovulasyonun pozitif çıktı ne zaman yumurtlamissin
ay amin amin ben de onlardan bırıyım bu ay ıcın cok heyecanlıyım daha 5 gun var regle elımde test olsa yapcam o derece27 Kasım da kanda pozitif görüp sevindim fakat 5 Aralık da kanamayla doktora gittiğimde bende kimyasal olduğunu öğrendim. Böyle durumlarda hemen peşine hamile kalanları okudukça umut oluyor insana inşallah çok beklemeden bize de bu duyguyu kısmet olur
Sana az kalmış hadi güzel haberlerini bekliyorum allahım kolaylaştırsınay amin amin ben de onlardan bırıyım bu ay ıcın cok heyecanlıyım daha 5 gun var regle elımde test olsa yapcam o derece
aminnn Allah razı olsun canımSana az kalmış hadi güzel haberlerini bekliyorum allahım kolaylaştırsın
Canim bence test almalisin yarin ilk idrarınla yap guzel haberlerini bekliyoruzaminnn Allah razı olsun canım