Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

tatlım cmt gunu kahwerengı leke geldı sulu sulu ama cok az geldı. kan tahlılı yaptırdıktan sonra geldı. pztde malum haberı aldım zaten
ama hala leke ya da kanamam olmadı

gelir cnm beklemekten başka yapacağın bişey yok

Hayırlısı olsun cnm enazından bebişin oluyo olmayanlar napsın

ama harıka bı duyguydu 1 gun olsa da sertlık olarak olsa da sag tarafımda hıssedıyodum bısey. benım enerjımı emen benı hızlı bı sekılde acıktıran rahatca uyutmayan bıseyım wardı

neyse Allahım hakkımızda hayırlısını wersın..

ben de 9 Mayıs ta kimyasal düşük yaptım benim doktorum yani 1 ay korunsaniz iyi olur demişti ama başka bir doktor gerek yok dedi. ben de korunmadim ama yumurtlama günlerine filan diklat etmediğim için bu aydan ümit yok :). benim değerlerim 1000 lere kadar çıkmıştı ama sonra bir anda düştü senin değerin zaten düşük çıkmış. ben 1 haftada temizlendim. Haziran ayında ne zaman olacağım bilmiyorum tabi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cümlemize inş...

merhaba arkadaşlar ben de 3.5 yıllık evliyim ilk 2 yılda 3 tane kimyasal gebeliğim oldu,değer en fazla 150lere kadar çıkmıştı. şimdi de 3.aşılamamı yaptırdım,adete 8 gün kala b-hcg yaptırdım 2.04 çıktı,yani sonuç malum bilemiyorum sabır nereye kadar sabır..... artık kimyasal olarak bile hamile kalamıyorum ne kadar ironik, bu sebepsiz infertilite insana neler düşündürüyor

Rabbim sabır versin sabrın sonu selamettir inş. cnm kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınır diyolar ama bizde bekliyoruz bakalım inş. tez zamanda kavuşursun bebişine

Rabbim sabır versin sabrın sonu selamettir inş. cnm kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınır diyolar ama bizde bekliyoruz bakalım inş. tez zamanda kavuşursun bebişine

evet bana da öyle demişlerdi ama maalesef hatta nerdeyse 2 yıl yakın hiç gebelik olmadı. bekleyiş zor, gerçekten çok zor

arkadaşlar bende sürekli olarak okuyucu olarak buradaydım.bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve değerlerim ile birlikte paylaşmak istedim.ilk hcg testini adet gecikmesinden hemen birgün sonra yaptırdım sonuç 211 di.sonuca göre kesinlikle bebek vardı.2 gün sonra 250 ye yükseldi tabi bu durumda dış gebelikten şüphelendi doktor.2gün sonra tekrar yaptığımızda 44 e düşmüştü. bu kadar yüksek değerlerden sonrada kimyasal gebelik olabiliyormuş bunu anladım ve sizinlede paylaşmak istedim.allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin..

Sonuç 6.27bu nedemek ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm bilgin için inş. tez vakitte kavuşuruz kuzularımıza

Kızlar ben ayın 13 Haziran'da kan testi yaptırdım 8.84çıktı 15 Haziran'da tekrar yaptırdım 9.20 çıktı doktor gebelik ihtimali var yarın yine yaptır dedi yaptırdım 9.83 çıktı bu seferde doktor dış gebelik olabilir dedi bilgisi olan var mı acil cevap verir misiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hcg degerinin normal bir gebelikte iki gunde bir iki katina cikmasi beklenir. Bundan daha yavas bir artis maalesefdis gebelige isarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…