- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
-
- Konu Sahibi loveyoumom34
Benim sıfırlanması 3 haftayı bulmuştu uzun sürebiliyor ama Bi doktora görünmende fayda var çünkü betanın düşmemesi parça kalması demek sanırımbende şuan kimyasal geçiyorum 900 den 170 e düştü 8 gündür 170 den aşağı düşmedi ne yapacağım düşmüyor bir türlü beta hcg? inşallah bende de sizde ki gibi olur dua edin
Evet düşüşe başlamasından itibaren benim de 1400 falandı yakın sayılar yaniİlk düşüşe geçmesinden sonra mı 3 hafta sürdü sizin benim ilk düşüşü gördükten sonra 15 gün oldu beta 170 fakat 1000 den düştü ondan mı acaba yavaş düşüyor
Belirtileriniz aynı mıydı bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim o yüzden soruyorumKozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür
Evet canım sonraki ay yumurtlama günümü takip ettim ve çok mide bulantısı yaşamaya başlamıştım hastalıktan diye düşünmüştüm aşırı hasta olmuştum 4 hafta doktora gittim kese gözüktü dayanamadım bir hafta sonra yine gitti boş gebelik olabilir diyebu seferde iki kese gördük inşallah içleri de dolar rabbim nasip eder doktor iki hafta sonra gel dedi dua et bana inşallah olur
Merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay yumurtlamaya vs bakilmadi ama kanamam neredeyse 6 gun yoğun 5 gun civari hafif oldu 2 hafta kanamam oldu şimdi ben neye göre yumurtlamayi takip etmeliyim ki sizce bebis istiyorum cokKozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür
Aynıydı sadece aşırı midem bulanıyordu ama ben hastaydım o yüzden öyle oluyor sanıyordum ama değilmiş hamile olduğum için hatta şuan 7 haftalık hamileyim ve ikiBelirtileriniz aynı mıydı bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim o yüzden soruyorum
10 gün çok degilmi kimyasal gebelik kanamasi çok sürmüyor diye biliyorumBeta HCG 98 e düştü inşallah kürtaj ihtimali kalmayacaktır fakat kanama devam ediyor 10 günden fazla oldu. Artık kan kalmayacak vücudumdan bu gidişle
Benim öyle olmadı normal adet gibi 1 hafta sürdü yapıdan yapılara değişiyor ben yine yumurtlamayı takip ettim aMerhaba bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay yumurtlamaya vs bakilmadi ama kanamam neredeyse 6 gun yoğun 5 gun civari hafif oldu 2 hafta kanamam oldu şimdi ben neye göre yumurtlamayi takip etmeliyim ki sizce bebis istiyorum cok
Merhaba evet ben geçirdim şuan ikizlere hamileyim o yüzden canınızı çok sıkmayımkızlar meraba öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ben 5 martta kimsayal gebelik yaşadım daha sonra 3 nisan da adet oldum yumurtlama günümü takip ettim ve 23 nisanda tekrar hamile olduğumu öğrendim fkat betam ilk kan testinde 17 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar gel dedi. Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren varmı aranızda ?
Bende 11 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Hala gebe kalamadim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Nasip etsin. Nolur bizlere de dua etKozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür
Rabbim inşallah damada hayırlı evlatlar nasip eder söz dua edincem namazdan sonraBende 11 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Hala gebe kalamadim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Nasip etsin. Nolur bizlere de dua et
Allah razı olsunRabbim inşallah damada hayırlı evlatlar nasip eder söz dua edincem namazdan sonra
Canim merhaba öncelikle hayırlı olsun çok sevindim bende 2 gün once kimyasal gebelik geçirdim kanamam var şuan bir dahaki ay hamile olmak istiyorum çok araştırıyorum seni duyunca çok sevindim çünkü benim başta kese var dediler sonra kese yok yanlış görmüşler kimyasal dediler bu yüzden biraz yıkıldım ama denemelere devam inşallah rabbim hayırlsiyla verirKozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür
Sitres yapma yeter bende hiç kese gözükmedi 5 haftalık diye gittim doktor kimyasal olabilir dedi sonra hasta oldum sonraki ay hamile kaldım şuan bir sorun yok sadece çok üstüne düşme yeter bende çok araştırdım herkes çok kafya taktığı için hamile kalamıyor sana tavsiyemCanim merhaba öncelikle hayırlı olsun çok sevindim bende 2 gün once kimyasal gebelik geçirdim kanamam var şuan bir dahaki ay hamile olmak istiyorum çok araştırıyorum seni duyunca çok sevindim çünkü benim başta kese var dediler sonra kese yok yanlış görmüşler kimyasal dediler bu yüzden biraz yıkıldım ama denemelere devam inşallah rabbim hayırlsiyla verir
Teşekkür ederim inşallah olur yumurtlama günlerini ovulasyon testiyle mi takip ettin internette çünkü kimyasal gebelikten sonra ki kanama adet değil deniliyor bir ay sonra adet olup yumurtlama oluyor deniliyor şuanda kanamam aynı adet kanaması gibi farksız yaniSitres yapma yeter bende hiç kese gözükmedi 5 haftalık diye gittim doktor kimyasal olabilir dedi sonra hasta oldum sonraki ay hamile kaldım şuan bir sorun yok sadece çok üstüne düşme yeter bende çok araştırdım herkes çok kafya taktığı için hamile kalamıyor sana tavsiyem
Bende yumurtlama günümde denedim gündüz ilişkiye girmek saha mantıklı hayır bende normal adet oldum sonraki ay hamile kalmıştı. Kişiden kişiyeee değişebiliyorTeşekkür ederim inşallah olur yumurtlama günlerini ovulasyon testiyle mi takip ettin internette çünkü kimyasal gebelikten sonra ki kanama adet değil deniliyor bir ay sonra adet olup yumurtlama oluyor deniliyor şuanda kanamam aynı adet kanaması gibi farksız yani