- 12 Mart 2023
- 39
- 18
- 25
-
- Konu Sahibi loveyoumom34
İnşallah ama inanın test vermey bile korkuyorum çünkü kötü bir durum ilk çocuğumda böyle olmamıştı ama beklemekte istemiyorum merak ediyorum napıcan bilemedim2 günde 1 test verin. Düzenlice. İnşallah yavrunuz sizinledir
Bence test korkularınızı kontrol etmenin en iyi yolu. Takipte olduğunuzda her şeyi yolunds tutmak daha kolayİnşallah ama inanın test vermey bile korkuyorum çünkü kötü bir durum ilk çocuğumda böyle olmamıştı ama beklemekte istemiyorum merak ediyorum napıcan bilemedim
Gidicem bu akşam acile 8 gün oldu hasta olmadım tekrardan vericem kan teşekkür ederimBence test korkularınızı kontrol etmenin en iyi yolu. Takipte olduğunuzda her şeyi yolunds tutmak daha kolay
Kozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükürGidicem bu akşam acile 8 gün oldu hasta olmadım tekrardan vericem kan teşekkür ederim
Tebrik ederim canım. Sağsalim al kucağınaKozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür
Amin inşallah çok şükürTebrik ederim canım. Sağsalim al kucağına
Evet canım sonraki ay yumurtlama günümü takip ettim ve çok mide bulantısı yaşamaya başlamıştım hastalıktan diye düşünmüştüm aşırı hasta olmuştum 4 hafta doktora gittim kese gözüktü dayanamadım bir hafta sonra yine gitti boş gebelik olabilir diyeKimyasal gebelikten sonraki ay mi hamile kaldınız?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınAmin inşallah çok şükürrabbim isteyen hak eden herkesin kucağını boş bırakakmasın inşallah
Benim sıfırlanması 3 haftayı bulmuştu uzun sürebiliyor ama Bi doktora görünmende fayda var çünkü betanın düşmemesi parça kalması demek sanırımbende şuan kimyasal geçiyorum 900 den 170 e düştü 8 gündür 170 den aşağı düşmedi ne yapacağım düşmüyor bir türlü beta hcg? inşallah bende de sizde ki gibi olur dua edin
İlk düşüşe geçmesinden sonra mı 3 hafta sürdü sizin benim ilk düşüşü gördükten sonra 15 gün oldu beta 170 fakat 1000 den düştü ondan mı acaba yavaş düşüyorBenim sıfırlanması 3 haftayı bulmuştu uzun sürebiliyor ama Bi doktora görünmende fayda var çünkü betanın düşmemesi parça kalması demek sanırım
Doktora görünseniz iyi olur düşmemesi normal degilbende şuan kimyasal geçiyorum 900 den 170 e düştü 8 gündür 170 den aşağı düşmedi ne yapacağım düşmüyor bir türlü beta hcg? inşallah bende de sizde ki gibi olur dua edin